הגדה של פאנם... רגע, מה?

pennylane11

New member
MJ (או אולי רק CF בעצם)

אבל בטוח היו עוד שלא השתתפו בגמול הרבעוני או במרד, בדיוק כמו שהיימיטץ' לא הלך שוב למשחקים, ככה גם עוד מנצחים משנים אחרות, לא?

פאנגירל

New member
MJ

גם היימיטץ' וגם אנני לא השתתפו בגמול הרבעוני השלישי ובכל זאת הם היו בישיבה הזו בנוגע ל'משחקי הרעב גרסת הקפיטול'... אם היו עוד, למה הם לא היו בישיבה? חוץ מזה שאני זוכרת במעורפל שאמרו שהם המיועדים היחידים ששרדו... משהו על זה שהקפיטול הרג חלק שנדמה להם שתמך במרד והמורדים הרגו חלק שתמכו בקפיטול... ככה שרק אלו שנותרו עם המורדים כל הדרך והיו אצל המורדים שרדו... בכל מקרה זה מעורפל, אני מקווה שמישהו יבהיר לי את זהXD

N o R i K o

New member
MJ

הם היחידים שנשארו מקבוצת המיועדים שמרדה בקפיטול. נכון שאנובאריה לא אחת מהם, אבל היא סוג של נאלצה בעל כרוחה להצטרף אליהם אחרי שהיא שרדה איתם את הגמול השני.
מן הסתם שיש הרבה מיועדים מסביב שבטח שרדו. קרייריסטים וכאלה, אני מניחה.

N o R i K o

New member
הפרק הכי מושלם של Catching Fire

ואם תשאלו אותי של הסדרה בכלל

*פאנגירל*

shirusheet

New member
היומולדת של קטניס, לא? ה-8.5?

יש לי איזה ילד בכיתה שזה היומולדת שלו וממש התלהבתי כשגיליתי את זה

N o R i K o

New member
מחוזות המשתתפים במשחקים

וגם המחוז האהוב עלינו.
חוץ משיר הקרייריסטית שמעדיפה את 2

N o R i K o

New member
חד גדיא, חד גדיא
MJ

חד גדיא, דהביאה קטניס לפרים ליום הולדתה, חג גדיא, חד גדיא!
ואתא קטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא קפיטול ויקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא קטניס וימרוד לקפיטול ליקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא פיטה וישק לקטניס לימרוד לקפיטול ליקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא קפיטול ויחטוף לפיטה לישק לקטניס לימרוד לקפיטול ליקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא קוין ויפוצץ לקפיטול ליחטוף לפיטה לישק לקטניס לימרוד לקפיטול ליקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא קטניס וירה לקוין ליפוצץ לקפיטול ליחטוף לפיטה לישק לקטניס לימרוד לקפיטול ליקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!
ואתא קולינס ולדפוק ת'שכל לקטניס לירה לקוין ליפוצץ לקפיטול ליחטוף לפיטה לישק לקטניס לימרוד לקפיטול ליקח לקטניס דזבין לגדיא דהביא לפרים ליום הולדתה, חד גדיא, חד גדיא!

הייתי מנקדת אם הייתי מבינה מה בדיוק כתבתי.

z01234

New member

ממש צחקתי עכשיו בקול רם!

למרות שלא נסיתי לקרוא הכל כי את יודעת....זה קצת מסובך לקרוא בארמית

את גאון!

למעלה