חג פסח שמח וכשר!

®NuLy®

New member
כל אחד ומה שהוא אוהב

בוא נגיד שדי עייפתי מהויכוחים האלה שאין בהם מטרה.
הרי דעתי לא תשתנה ולא דעתך

PureSHIT

New member
הרשי לי להקדיש לך שיר!

http://www.youtube.com/watch?v=ydHbu5UCakI

שמרתי נגיעה עד גיל 16, אל תחשבי שאנשים נעולים בדעות שלהם (; אבל כן, ויכוחי דת קצת מייאשים ומשעממים לאור העובדה שהם קיימים בערך משחר (נו מה, קצת צומי לשחר הכפרע!) ההיסטוריה ושתמיד חוזרים בהם על דברים שכבר אמרו אחרים קודם, או אפילו אנחנו בפעמים קודמות... ומצד שני העולם נעשה פחות ופחות דתי עם הזמן, אז אולי זה כן הועיל לו?

ויכוחי דת זו עבודה קשה, השאירי את העבודה למקצוענים

(למקרה וחפרתי מידי ולא הצלחת להבין אותי - להגיד "הרי דעתי לא תשתנה ולא דעתך" זו גישה תבוסתנית או אולי אפילו מזלזלת במי שמולך... תלוי באישיות שלך. אבל אני מסכים איתך שזה ויכוח מייאש, אז תהני מלהמנע ממנו עם אנשים, רק אל תמשיכי לעשות את זה גם בעניינים אחרים.)

®NuLy®

New member
אתה כפרע בעצמך!

אף פעם לא חשבתי על השיר הזה בהקשר הזה.

ואין דבר כזה יותר מדי חפירה

אני יודעת שאנשים משתנים בדעות שלהם, גם אני מאוד השתנתי בשנתיים האחרונות ואפשר להגיד שיותר התרחקתי מדת ומסורת. אני חושבת שמרוב שהות עם אנשים דתיים נהיה לי אנטי לדת. מרגישה שמתעסקים בכל כך הרבה דברים טפלים ושוכחים את העיקר.

אני לא מזלזלת בך, וגם לא מזלזלת בעצמי פשוט מרגישה שהויכוח הזה חוזר וחוזר על עצמו כל פעם רק עם מישהו אחר בצד השני ועייפתי ממנו. אין לי את מי לשכנע ואין לי מה "לתקן", שכל אחד יחיה לפי איך שהוא רואה שצריך לחיות ויעזוב את הצד השני בשקט. או בקיצור - Live and let live

עכשיו אני חפרתי...

למעלה