תלוי בכמה דברים... תלוי באיזה מצב רוח אני אקום... ותלוי כמה תעצבן אותי...
K Kenl New member 9/12/12 #14 תלוי בכמה דברים... תלוי באיזה מצב רוח אני אקום... ותלוי כמה תעצבן אותי...
א איתי96 New member 9/12/12 #15 אבל.. אני לא מעצבן וביקשתי סליחה על התקרית ההיא.. זה לא היה בכוונה לפגוע.. אמרתי לך.. יש לי מיליון חברים רוסים, חברה רוסייה.. אני תמיד צוחק איתם על השטויות האלה.. אז חשבתי שאפשר גם איתך..
אבל.. אני לא מעצבן וביקשתי סליחה על התקרית ההיא.. זה לא היה בכוונה לפגוע.. אמרתי לך.. יש לי מיליון חברים רוסים, חברה רוסייה.. אני תמיד צוחק איתם על השטויות האלה.. אז חשבתי שאפשר גם איתך..
א איתי96 New member 9/12/12 #16 אני בא בטוח כנראה עם עוד אחד שניים.. אני.. שונא את עזריאלי.. אז ממש דחוף ללכת לשם? אין אפשרות להגיע ישר לסנטר?
אני בא בטוח כנראה עם עוד אחד שניים.. אני.. שונא את עזריאלי.. אז ממש דחוף ללכת לשם? אין אפשרות להגיע ישר לסנטר?
L Lqpark New member 10/12/12 #20 קפצה לי הדרכה לפעילות ב- 12/12 המשך השבוע אני בפעילות מבוקר עד ערב, ככה שב- 12/12 זה התאריך היחיד בשבילי וגם אז רק בסביבות 6 בערב. לא נורא לי לא לבוא הפעם אם לא מתאפשר...
קפצה לי הדרכה לפעילות ב- 12/12 המשך השבוע אני בפעילות מבוקר עד ערב, ככה שב- 12/12 זה התאריך היחיד בשבילי וגם אז רק בסביבות 6 בערב. לא נורא לי לא לבוא הפעם אם לא מתאפשר...
S shaharEB New member 10/12/12 #21 עוד פעם ? אנחנו נפגשים יום רביעי, 6 לא נשמע לי כזה מאוחר.. בטח נהיה אז בסנטר או משו