למרות שלא רצית לבוא בהתחלה ולא שיחקת איתנו קלפים!
P PureSHIT New member 6/10/12 #25 גם המפגש הקודם היה סבבה האוטו של גלי אז, הפיקניק וקניון איילון הפעם... אנחנו שינינו אווירה וזה יותר כיף מסתם להסתובב בעזריאלי ובסנטר.
גם המפגש הקודם היה סבבה האוטו של גלי אז, הפיקניק וקניון איילון הפעם... אנחנו שינינו אווירה וזה יותר כיף מסתם להסתובב בעזריאלי ובסנטר.
® ®NuLy® New member 5/10/12 #19 תמונות יפות ונראה שממש נהנתם! אני ממש ממש מצטערת שלא הגעתי, לא קמתי בבוקר (אחרי שלושה ימים עם חברים בצפון, וסרט בסינמה סיטי כנראה שחייבים להשלים שעות שינה) רק שתדעו שלעולם לא הייתי הולכת לצפארי, יש לי פחד נוראי מציפורים. מבטיחה לקום בזמן למפגש הבא
תמונות יפות ונראה שממש נהנתם! אני ממש ממש מצטערת שלא הגעתי, לא קמתי בבוקר (אחרי שלושה ימים עם חברים בצפון, וסרט בסינמה סיטי כנראה שחייבים להשלים שעות שינה) רק שתדעו שלעולם לא הייתי הולכת לצפארי, יש לי פחד נוראי מציפורים. מבטיחה לקום בזמן למפגש הבא
P PureSHIT New member 6/10/12 #21 ההפסד כולו שלך ולא היינו ממש בצפארי, סתם יש שם אזור מגודר גם בחוץ עם יענים וכאלה. יען אחת ניסתה לנשק את יוני אבל הוא לא זרם איתה...
ההפסד כולו שלך ולא היינו ממש בצפארי, סתם יש שם אזור מגודר גם בחוץ עם יענים וכאלה. יען אחת ניסתה לנשק את יוני אבל הוא לא זרם איתה...