אבל אין לי עם מי! זה מציק! ד"א, היא יוצאת דיי גרוע בתמונות.. החיוך שלה לא משהו.
P PureSHIT New member 1/4/12 #10 אבל אין לי עם מי! זה מציק! ד"א, היא יוצאת דיי גרוע בתמונות.. החיוך שלה לא משהו.
S shaharEB New member 1/4/12 #36 פה היא נראית יותר טוב .. http://www.google.co.il/imgres?q=je...0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1366&bih=650
פה היא נראית יותר טוב .. http://www.google.co.il/imgres?q=je...0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1366&bih=650
® ®NuLy® New member 1/4/12 #7 בכיין! איזה חברים מעאפנים יש לך שלא רוצים ללכת לסרט?! אני מניחה שאני אלך מתישהו בפסח. מוזמן
P PureSHIT New member 1/4/12 #11 על החברים מהתיכון אין מה לדבר הסיכוי להוציא מישהו מהם לסרט שואף לאפס.. בטח בזמן צבא. את החברים מהצבא זה אפשרי, צריך לבדוק אם מישהו רוצה(בשבוע האחרון לא הייתה היענות גדולה במיוחד). ואנשים כמו דלית סתם לא אוהבים סרטים.
על החברים מהתיכון אין מה לדבר הסיכוי להוציא מישהו מהם לסרט שואף לאפס.. בטח בזמן צבא. את החברים מהצבא זה אפשרי, צריך לבדוק אם מישהו רוצה(בשבוע האחרון לא הייתה היענות גדולה במיוחד). ואנשים כמו דלית סתם לא אוהבים סרטים.
P PureSHIT New member 1/4/12 #23 חס וחלילה דווקא בתקופה האחרונה אני מרגיש דיי מרוצה מעצמי... יהיה טוב, מקסימום נוריד למחשב או משהו
P PureSHIT New member 1/4/12 #24 לצערי ולשמחתו, כן! אמרתי לו שלא יקח את זה קשה, הוא עצמו בחור נחמד.. פשוט אין לי עצבים לשבת עם מישהו ולקרוא איתו את החוברת המפגרת הזאת של החפיפה. ואם את כל כך רוצה, את יכולה לבוא ולנקות בשבילי
לצערי ולשמחתו, כן! אמרתי לו שלא יקח את זה קשה, הוא עצמו בחור נחמד.. פשוט אין לי עצבים לשבת עם מישהו ולקרוא איתו את החוברת המפגרת הזאת של החפיפה. ואם את כל כך רוצה, את יכולה לבוא ולנקות בשבילי
® ®NuLy® New member 1/4/12 #8 מגבת שיר השבוע של LP שלכם ע"ע אלבום השבוע שיר השבוע לא של LP שלכם עברי לידר - זה טוב להקת/זמר/זמרת השבוע לינקין אלבום השבוע MTM תמונת השבועזה תקליטים! סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) ספרי פסיכומטרי מרתקים! אלקטרז שנגמר ואיך פגשתי את אמא משהו טוב שקרה השבוע לקחתי לעצמי ערב חופש מהלימודים משהו רע שקרה השבוע ירידת מוטיבציה מטורפת. הבנתי שכדי להשיג את מה שאני רוצה אני לא יכולה בדרך שתכננתי. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא 4.4 חיי חוזרים! פסיכומטרי-בלעכס. שיהיה לי בהצלחה! שאלת השבוע:כבר סיימתם את הניקיונות לפסח יש לי פטור הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
מגבת שיר השבוע של LP שלכם ע"ע אלבום השבוע שיר השבוע לא של LP שלכם עברי לידר - זה טוב להקת/זמר/זמרת השבוע לינקין אלבום השבוע MTM תמונת השבועזה תקליטים! סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) ספרי פסיכומטרי מרתקים! אלקטרז שנגמר ואיך פגשתי את אמא משהו טוב שקרה השבוע לקחתי לעצמי ערב חופש מהלימודים משהו רע שקרה השבוע ירידת מוטיבציה מטורפת. הבנתי שכדי להשיג את מה שאני רוצה אני לא יכולה בדרך שתכננתי. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא 4.4 חיי חוזרים! פסיכומטרי-בלעכס. שיהיה לי בהצלחה! שאלת השבוע:כבר סיימתם את הניקיונות לפסח יש לי פטור הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
P PureSHIT New member 1/4/12 #13 מה יש לך לעשות בתקליטים? יש לי רעיון! רוצה לשחק מסירות בצלחת-מעופפת? שיהיה לך בהצלחה!
P PureSHIT New member 2/4/12 #45 איזה הזוי! אשכרה מוכרים פטיפונים בזאפ! דווקא לא כזה יקר... אני אקנה לך אם תהיי חמודה