שאלון הכירות!

יאללה

מה המזל שלי?: דגים

תכונה אהובה באנשים: אופטימיות

תכונה...פחות אהובה באנשים: צביעות

דבר (אחד!) בלתי רגיל שקרה לי: רובי וויליאמס בא לקחת מאיתנו את הדגל שלנו בהופעה של טייק דאת בוומבלי אעעעעעהההההההההההה

סגנון הלבוש שלי: ג'ינס וטי שירט

כישרונות שלי: ציור

כישלונות שלי: אני לא מסתכלת על זה ככשלון אני מסתכלת על זה כעל דברים פחות חיובים בחיים שלי שלימדו אותי המון על עצמי

יש לי חיות?: לא

3 להקות\אמנים אהובים: טייק דאת ורובי וויליאמס (הם אחד נו) , דיוויד קוק,ומלא ישראלים (לא חשבתם שאני אצליח 3 נכון?) כמו כפיר אפשטיין כל הבנאים בערך (לא אוהבת את מאיר)

3 ה-שירים האהובים מכל הזמנים:
יוצא לאור - אהוד בנאי ,come undone- של רובי וויליאמס ,pray של טייק דאת

תוכנית טלוויזיה: יומני הערפד, האנטומייה של גריי, גוסיפ גירל,המעגל הסודי,איך פגשתי את אמא (למרות שנכנעתי באמצע עונה 6 ),טופמודל,הישרדות,

מאכל אהוב: שניצל של אמא ופסטות

צבע אהוב: כחול-סגול

אם הייתי חייה, איזה חייה הייתי, ולמה? ג'ירפה . כי הבעיות הכי גדולות שלנו הן רק נקודות קטנות בשביל ג'ירף.

משפט\ציטוט שאני אוהב\ת: כשאנשים גדולים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת.

סרטון מיוטיוב שאני אוהבת: http://www.youtube.com/watch?v=bJjMKfBy7go הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש

איפה הייתי בח"ול?: הונגריה,פארג, וינה,פולין(זה נחשב לא?),סיני (מה,זה חו"ל
) ,אנגליה

יש לי יום הווווולדת!: בשמיני למרץ

ציור של עצמי שציירתי בצייר (רק בצייר! לא לרמות!;) ): וואי אני גרועה בזה אבל יש לי איפשהו חתול שלימדו אותי לצייר

ולקינוח...משהו מרגש שקרה\יקרה לי!: סיפרתי לכם כבר שרובי ווילאמס לקח מאיתנו את הדגל אה רגע יש לזה סרטון מעולה http://www.youtube.com/watch?v=973tTX2dSig&list=FL7wYIayHkW6z6QL8has8WuA&index=1&feature=plpp_video
וגם
http://www.youtube.com/watch?v=yG0sPt6AfhY

ובהודעה נוספת תצרפו תמונה אמיתית! אם אתם רוצים :)

pennylane11

New member
נו, אפילו שאני כבר מאחרת...

מה המזל שלי?: עקרב, אבל זה לא אומר לי יותר מדי...
תכונה אהובה באנשים: אכפתיות
תכונה...פחות אהובה באנשים: צביעות
דבר (אחד!) בלתי רגיל שקרה לי: רק אחד? הממ, לבחור מכל החיים שלי משהו אחד לא רגיל שקרה
לא הייתי בכיתה ב', זה נחשב?
סגנון הלבוש שלי: ג'ינס וחולצת בצפר :<
כישרונות שלי: הרבה דברים שאנשים אחרים אמרו שאני עושה טוב ואני לא מסכימה איתם
שירה-ריקוד-משחק וכאלה. אבל בתכלס יש לי זיכרון-על ואני ממש טובה בכל המקצועות הריאליים

כישלונות שלי: כל כך הרבה דברים שקשה לספור אותם. בעיקר כל דבר שקשור בספורטXD
יש לי חיות?: אם מחשיבים את נימי הדג, אז כן
3 להקות\\אמנים אהובים: ביטלס (
) וכל חבריה בקריירות הסולו, קמיליאן סירקט (
) וכל חבריה בקריירות הסולו (עם דגש מיוחד על צ'ארלי ואלכס, ואם לליאם תהיה קריירת סולו אני אהיה המאושרת באדם), כל החתיכים אצלי (המדהימים!@#!@#) וכל חבריה בקריירות הסולו המצומצמות שלהם (וטוב שכך)
3 ה-שירים האהובים מכל הזמנים: וואו, לבחור שלושה? גאד. טוב, אני אבחר אחד של כל להקה, אז penny lane של הביטלס (נו, ציפיתם למשהו אחר?
) וNightmares של קמיליאן סירקט ובפקולטה למדע מדוייק של החתיכים.
תוכנית טלוויזיה: האנטומיה של גריי, דוקטור הו, קאסל. (כמה עצוב זה שאפא"א אפילו לא נכנסת לרשימה הזאת היום?)
מאכל אהוב: כל דבר שמותר לי לאכול, הרי זה משובח!
צבע אהוב: ירוק
אם הייתי חייה, איזה חייה הייתי, ולמה? אלפקה, כי זאת החיה הכי מגניבה EVER.
משפט\\ציטוט שאני אוהב\\ת: אני אשלח אתכם לציטוט הראשון בחתימה שלי, כי גם אם אלכס קינגסטון תקריא את הספר טלפונים בטון הזה היא תגרום לי לבכות!
סרטון מיוטיוב שאני אוהבת: שוב, אחד? גאד, אני לא אצליח לבחור בחיים. בטח טאמבלר ווירדנס או השאלות או אחד השירים של וולוגבארד'רס...
איפה הייתי בח"ול?: איטליה, צרפת, שוויץ, אמריקה (ברוב המדינות בה אפילו), אנגליה (אהובת ליבי) וספרד.
יש לי יום הווווולדת!: לי? באמת? אתם בטוחים? טוב, אם אתם מתעקשים לחגוג לי ככה בספונטניות אז מי אני שאגיד לא?
(מעין חושבת שהיא מצחיקה, 17 בנובמבר)
ציור של עצמי שציירתי בצייר (רק בצייר! לא לרמות!;) ): הממ, כן, ופה נגמר לי הזמן, יש לי גם בצפר להגיע אליוXD
ולקינוח...משהו מרגש שקרה\\יקרה לי!: משהו מרגש שיקרה לי בעתיד? אה, אני אתחתן עם צ'ארלי או משהו. כןכן, זה יקרה.

Digi Lista

New member
...

אני אענה סלקטיבית...
עקרב עם אופק בתאומים. בכלל המפה שלי היא מאוד עקרבית עם לא מעט השפעה של מזלות האוויר (בעיקר תאומים ודלי) ומזלות המים, אולי חסר לי קצת אדמה לאיזון...
יש הרבה. אם לצמצם אז יכולת הקשבה,יושר,רגישות,פיקחות ונאמנות ועודף סבלנות.
מאיפה להתחיל?... צביעות וחוסר נאמנות (זה בא ביחד לא מעט פעמים), אטימות.
"אין הנחתום מעיד על עיסתו".
אני לא חושבת שאי פעם בחיים משהו זז אצלי מבלי להתרסק עם כל הכשלונות, אני חושבת שהגדולה היא בעיקר להתמודד איתם ולהבין שלא תמיד נוכל למנוע אותם ואם הם כבר במילא קורים אז צריך להפוך אותם ליתרונות, הבעיה היא שזה לא לוקח הרבה זמן וסבלנות ויש פעמים שהמחיר כבד מידיי.
כרגע כלבה.בעבר היו לי כלבים זכרים ואפילו דג לאיזה שלושה ימים. וכמובן ג'וקים ושממיות.
אי אפשר לבחור, יש כל כך הרבה והכול גם תלוי בתקופה ולזכרונות שיש לי מאותו הזמן.
גם כאן הרשימה מאוד ארוכה ואני לא יודעת אם להתחשב רק במה שזמן הנוכחי משודר או גם בעבר... רשימה מאוד חלקית- "מגרש ביתי","טאצ'","הורים במשרה מלאה","להיות אריקה","סמאש","קרוב רחוק","גלי","האוס","אחת שיודעת","יומני הערפד"... זה באמת ימשך הרבה אז נעצור...
שוקולד מריר. טונה (זה בערך הולך אצלי עם הכול או במקום הכול... אין בשר? מעולה, תמיד יש טונה. אין גבינות? מזל שעוד יש טונה בבית... אבל אני משתדלת לגוון כדי לא לאכול רק טונה כל היום). תפוזים... אוכל של סבתא שלי.
בורדו ואדום.
זו השאלה שאני תמיד שואלת אנשים כבר שנים (יחד עם השאלות הזהות לגביי- אם היו שמפו, ספר וכו'...)! הרשימה ממש ארוכה וכל דבר ישמע יותר מידיי פילוסופי. טוב, אז זאבים וכלבים בגלל הנאמנות. נשר בגלל היכולת לראות את כל הדברים מלמעלה (אהבתי מאוד את מורי שכתבה על הג'ירף, זה ממש מצא חן בעיניי מה שכתבת
). עקרב- כי אני יכולת עקיצה היא דבר חיוני ואני בכל זאת חלק מהשבט האסטרולוגי. לווייתן- כי זו נראית חיה עם פיקחות אדירה והיא חיה שנים במעמקים ותמיד רציתי לבקר במעמקי הים (למישהו יש צוללת בשבילי?
) וכאמור זה לא יגמר... מה שבטוח לא הייתי רוצה להיות ג'וק או זבוב, טורחים עליהם או מכפפים אותם וזה לא כזה מושך...
יש הרבה אבל בגדול- "No job, no money, no boys ... No problems"
קפריסין, כרתיים, טורקיה (כמה פעמים), ספרד ובמאי גם בפולין. לאן אני רוצה להגיע? קודם כל לאוסטרליה כבר שנים שאני מדברת על זה, לארצות הברית (הוצאתי ויזה לא מזמן) ויפן.
כמו למעיין ב17.11.

ליזי133

New member
עונה

מה המזל שלי?: מאזניים

תכונה אהובה באנשים: הממ... בעיקר חוש הומור

תכונה...פחות אהובה באנשים: חוסר כנות או נטייה לשקר....

דבר (אחד!) בלתי רגיל שקרה לי: הממ....... . . . . . . . .

סגנון הלבוש שלי: ג'ינס/ טרנינג כזה וטי שרט בד"כ....

כישרונות שלי: המממ........ אין לי מושג....

כישלונות שלי: גם אין לי מושג......

יש לי חיות?: חתולה

3 להקות\אמנים אהובים: אלטון ג'ון, בריין אדאמס, ואמממ.... לא יודעת....

3 ה-שירים האהובים מכל הזמנים: יש יותר מידי..... קשה לבחור

תוכנית טלוויזיה: MAN VS WILD/ ULTIMATIVE SURVIVAL/לשרוד בכל מצב. (אותה תכנית, זה השמות שלה...)

מאכל אהוב: שוקולד

צבע אהוב: כל גווני הכחול

אם הייתי חייה, איזה חייה הייתי, ולמה? כל חיה שהיא לא אדם, אדם זו חיה רעה.....

משפט\ציטוט שאני אוהב\ת: יש הרבה.....

סרטון מיוטיוב שאני אוהבת:

איפה הייתי בח"ול?: לפרט? רוסיה, ברצלונה, צכיה, יוון, טורקיה, ואני לא זוכרת את השאר כרגע....

יש לי יום הווווולדת!: 20.10

ציור של עצמי שציירתי בצייר (רק בצייר! לא לרמות!;) ): אינלי כוח

ולקינוח...משהו מרגש שקרה\יקרה לי!: לא יודעת....

ליזי133

New member
וכמה דברים שנזכרתי, להוסיף:

כישלונות... אני יכולה לומר מתמטיקה נראה לי..
ועוד מקום שבו הייתי זה אנגליה.....

shaharEB

New member

מה המזל שלי?: אריה D:

תכונה אהובה באנשים: ..אנשים שעומדים על שלהם

תכונה...פחות אהובה באנשים: וחוסר עמוד שדרה XD

דבר (אחד!) בלתי רגיל שקרה לי: ..לא עולה לי כלום

סגנון הלבוש שלי: אולסטאר חובה
וחולצות בריטיות \משובצות למיניהן

כישרונות שלי: .......שפות אולי ?

כישלונות שלי: כשלונות בבית ספר בעיקר מתמטיקה XD

יש לי חיות?: 2 חתולים ,זכר ונקבה =]

3 להקות\אמנים אהובים: לינקין פארק, קולדפליי ופארמור. יש עוד מלא..

3 ה-שירים האהובים מכל הזמנים:לא יודעת
בטוח משהו משנות ה-80 או של קולדפליי

תוכנית טלוויזיה: דוקטור הו
,טורצ'ווד ,חברים,שנות ה-70 ולאחרונה שרלוק. ופעם גם היו טלנובלות למיניהן

מאכל אהוב: אין לי

צבע אהוב: שחור,אדום וירוק

אם הייתי חייה, איזה חייה הייתי, ולמה? ציפור - כי היא עפה
,נמלה- כי זה בטח נורא מעניין..וחתול כי זו החיה האהובה עליי

משפט\ציטוט שאני אוהב\ת: יש כל כך הרבה..

סרטון מיוטיוב שאני אוהבת: כנ"ל

איפה הייתי בח"ול?: טורקיה שהייתי קטנה
..בעתיד אני מתכננת על בריטניה

יש לי יום הווווולדת!: ב18 לאוגוסט =)

ציור של עצמי שציירתי בצייר (רק בצייר! לא לרמות!;) ):אין לי כוח ;-P

Sexy Darren

New member
והוווווו מתפקדת

מה המזל שלי?:קשת

תכונה אהובה באנשים: חברותיות

תכונה...פחות אהובה באנשים: קטנוניות

דבר (אחד!) בלתי רגיל שקרה לי: לאידעת
אני ילדה נורמלית לגמרי

סגנון הלבוש שלי: זרוק כזה, חברות שלי צוחקות עליי שחצי מהחולצות בארון שלי הן חולצות גזורות של הנוער העובד או כל מיני מחנות של כדורסל וכאלה.

כישרונות שלי: ממממ... ציור, אומנות בכללי-פיסול, תפירה, צילום, ספורט נחשב? למרות שיחסית לאנשים בקבוצה שלי בטריאתלון אני בטטה
אבל אני גם טובה בכדורעף וכדורסל.

כישלונות שלי: מתמתטיקה פיכססס, ומראה חיצוני

יש לי חיות?: 2 חתולים קושקושים

3 להקות\אמנים אהובים: Parmore, StarKid, taylor swift

3 ה-שירים האהובים מכל הזמנים: Somewhere only we know\glee, invisible\big time rush, the way i do\starkid

תוכנית טלוויזיה: Glee

מאכל אהוב: שוקולדדדדדדד

צבע אהוב:טורקיז

אם הייתי חייה, איזה חייה הייתי, ולמה? חתול, ככה, לא שואלים חתול למה הוא חתול

משפט\ציטוט שאני אוהב\ת:...

סרטון מיוטיוב שאני אוהבת: http://www.youtube.com/watch?v=PttzCga45k8

איפה הייתי בח"ול?: אנגלייה, ניו-זילנד, סלובניה, קרואטיה, וקצת בהונג קונג.

יש לי יום הווווולדת!: 26 לנובמבר

ציור של עצמי שציירתי בצייר (רק בצייר! לא לרמות!;) ):

ולקינוח...משהו מרגש שקרה\יקרה לי!:הייתי בלונדון, והיינו בפאקינג הסטודיו של וורנר ברוס, איפה שצילמו את הסרטים של הארי פוטר.

pennylane11

New member
בהתחלה כן!

ואז היה לנו חם ונהיינו הרבה אז עברנו לשבת על הרצפה ליד המבנה ההוא, הרחוק! אבל היינו שם בהתחלה!

למעלה