לינקין עיצבנו אותי

Lqpark

New member
אחי אני ממש לא דיברתי על זה

אני לא דיברתי על השירים של לינקין אלה על התוכנה שהם יצרו.
גם אני חושב שצריך לערב את בראד ופיניקס הרבה יותר, ללא ספק! זה יותר מידי טכנו

Lqpark

New member
איך התמכרנו קשות ?

אני לא רואה משו שקשור להתמסחרות במוזיקה של לינקין, הם עושים את מה שהם רוצים, אני לא מוצא איפה וורנר ברדרס או MTV מתערבים להם ביצירה.

התוכנה הזאת ניראת מגניבה, הם לא צריכים כל היום לשבת על התחת ולעשות אלבומים, אם זה היה ככה האלבומים שלהם היו נשמעים חרא. הם עושים הרבה דברים מהצד וזה הכי ברור שיש.

מצד שני אני כן איתך בקטע של הקו הטכני שהם הולכים בו, זה ממש לא נעים. LT היה מאוד מאכזב מהבחינה הזאת, במיוחד שיש שם רק כמה שירים בודדים "נורמלים"
מתוך 12 שירים אפשר להעיף את:
Lies Greed Misery - זוועת עולם
Until it breaks - עוד זוועת עולם
Victmized - שהשם יעזור
Tinfoil - בכלל לא שיר
Skin to Bone - בלהה

אני אישית (כי אני יודע שיש כאלה שיחלקו עלי) שונא גם את I'll Be Gone, אני פשוט מסרב לשמוע את השיר הזה! מכל השירים שאי פעם שמעתי במשך כל ימיי חיי זה "ה" שיר שנשמע כאילו עשו אותו כבר אולי מיליון פעם! אין בו שום דבר מעניין, אין בו שום תפנית, אין שום מסר, כלום. זה השיר הכי מאכזב ששמעתי של לינקין ב- 12 שנים שאני מעריץ שלהם. אני מחכה שיצא הסינגל רק בשביל שאני יוכל לקנות אותו ולשרוף אותו למחרת.

אז כן, זה מגניב שהם עושים משחקים למחשב, תוכנות מוזיקה וכוסות קפה. רק חבל שהם הולכים עם הקו הטכני הזה עוד ועוד...

shaharEB

New member
וואו באמת
? אני מוצאת את Ill be gone

כסוג של עילוי באלבום הזה
הוא ממש אדיר בעיניי

איתי96

New member
ILL BE GONE.. שיר מסובך..

מצד אחד בשמיעה הראשונה אמרתי מה זה הזבל הזה.. נשמע הזוי ומוזר וצ'אז נשמע ממש מוזר בהתחלה של השיר..
אבל התרגלתי אליו והבנתי שהשיר דווקא נחמד מאוד וזמזמתי אותו לא פעם אחת!
אני לא מסכים שזה שיר כזה גרוע..
אבל אני מסכים שהשיר הוא.. סתם שיר.. בלי מסר ובלי כלום.. ונראה ששמעתי עוד שירים שנשמעים בדיוק ככה..
אז אני מסכים חלקית עם שרון וחלקית איתך..

shaharEB

New member
אני לא בדיוק מנתחת שירים, שרון אתה אם כבר

אבל אני בטוחה שיש משמעות כמו כמעט כל שיר אחר של לינקין.
חוץ מזה, גם אם אין משמעות ואין מסר, אני בטוחה שלא כל השירים שאתם אוהבים הם כל כך מלאי מסר ומשמעות

אבל אני מניחה שזה עניין של טעם

Lqpark

New member
נכון, באלבומים הראשונים שלהם זה לא היה

ממש עמוק.
הבעיה שלי עם השיר שאין בו שום דבר חדש, שום דבר מיוחד, סתם עוד שיר שכבר שמענו כמוהו הרבה

LPMCR

New member
לא חושבת כמוכם.

אני חושבת שבסיטואציה המתאימה אפשר מאוד להתרגש ממנו

LPMCR

New member
אני אוהבת דווקא את LGM

אולי אם השירים האלקטרונים היו קצת פחות בכמות הם היו יותר כיפים לשמיעה

למעלה