שרשור תמונות

איזה כיף לך!

הייתי עושה הכל כדי לברוח מהחיים העירוניים, מכל הרעש והצפיפות, הלכלוך והאוויר המפויח...
לצערי זה ממש לא פשוט בימינו לחיות רחוק מדי ממרכזים עירוניים, וזה לא אפשרי בשבילי כרגע מכל מיני סיבות...

גרמת לי לקנא

spaysi8

New member
השינוי שלי..

אמנם לא השינוי ה-כ-י גדול בחיי,
אבל לאחרונה השתחררתי אחרי שירות קשה מאוד (ולא שלם, כי יצאתי על רפואי)
מצרפת תמונה אחרונה שלי על מדים (תמונה שצילמתי בבית חולים 10 דקה אחרי שקיבלתי פטור..)

Animal Raw

New member
השינוי שאני רוצה לעבור

אני נראה לאנשים מאוד אמיץ כי לפעמים אני עושה דברים שרוב האנשים מפחדים לעשות, אני לא מפחד מחוויות חדשות, אין לי פחד במה, אני מדבר חופשי מול אנשים בין אם זה קהל של אלף או עשר, אין לי בעיה לדבר עם אנשים שמעולם לא הכרתי וכו'... אבל בכל הנוגע לנשים (כנראה בגלל האופי ההרפתקני שלי בחרתי לי חברות קצת מטורפות ולאט לאט גם איבדתי גם את הרצון להיות במערכות יחסים וגם את האומץ לנסות שוב) ונותרתי פחדן ועלוב בתחום הזה, ללא האמונה שיכול להיות גם קשר מדהים, משותק מלעשות צעדים שיגרמו לדברים לקרות. עכשיו אני בדרך לשנות את זה לחזור להיות שובר הלבבות שפעם הייתי, אבל במקום לשבור ללבות- למצוא לב כמעט שלם ולאחד אותו עם הלב הכמעט שלם שלי
אני יודע שהדרך ארוכה, ושצפויות הרבה אכזבות ומכשולים בדרך, אבל בסוף ננצח

Talg123

New member
קצת מצחיק אבל

השינוי הכי גדול שלי השנה היה שהשתחררתי משירות ארוך מאוד שהיה נראה כאילו אין סיכוי שהוא יגמר.
אני עשיתי בקירוב 4 שנים צבא(9 וחצי חודש של דפוק שהשלמתי יום ביומו) וזה שהתחלתי לקחת את עצמי בידיים והתחלתי ללמוד ולהיות רציני בקשר לזה.

זה תמונה מהלימודים
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/16063_10151219832741700_282036825_n.jpg
:]

Tsachi6

New member
אשכול נחמד, אבל למה אתם לא עושים

פשוט אשכול תמונות של חברי הפורום?

spaysi8

New member
??

אשכול?
התכוונת לשרשור?

וכי זאת לא הייתה המטרה..

למעלה