סיכום חודש יולי והתפקדות חודשית

סיכום חודש יולי והתפקדות חודשית

שבת שלום לכולם

אני מקווה שכולם בסדר, הפורום קצת נחלש אבל זה מובן בימים אלו, אפילו אני מוצאת את עצמי צורכת חדשות כמו אינפוזיה.
אני מקווה ומתפללת שנשמע רק בשורות טובות ומשמחות ושחיילנו ישובו הביתה לשלום

כתבנו מעל 500 הודעות החודש ע"י 26 כותבים.

האדומים שלנו החודש הם: שירן המלכה
ו Lion_Heart

להתפקדות:
שם:
איזור:
היום הכי טוב השבוע:
היום הכי לא משהו:

ציטוט/מצחיק/מרגש:
ספר:
סרט:
תוכנית:
תוכניות לשבוע הבא:
משהו שלא יודעים עליכם:

שנשמע רק בשורות טובות

Lion_Heart

Well-known member
אני אדום? כה מרגש

להתפקדות:
שם:אלון
איזור:מרכז
היום הכי טוב השבוע:חמישי בערב
היום הכי לא משהו:ראשון בבוקר
ציטוט/מצחיק/מרגש:why are the middle ages sometimes called the dark ages? because the had so many k-nights
ספר:הרוזן ממונטה כריסטו-,ג'יני ,הכלבה שמצילה חתולים
סרט:guardians of the galaxy - לא אכזב (ושאני אומר לא אכזב אני בעצם אומר שהיה מדהים ואני הולך שוב בשבוע הבא)והיה שם cameo של מישהו שממש ממש ממש לא האמנתי שראיתי את זה
תוכנית:לכבוש את העולם,ואולי ללמוד יפנית מתישהו
תוכניות לשבוע הבא:ללכת שוב לסרט
משהו שלא יודעים עליכם:מה? חיי הם ספר פתוח...שכתוב בארמית עתיקה, טוב,טוב שניה, על החתולות אתם יודעים? לא? לא משנה ,שאני מעריץ של ווידון?כן? קשה איתכם...אז הנה פרט קטן וחסר משמעות , יש לי שתי חיות בhttp://www.neopets.com/...זהו, עכשיו אתם יודעים and knowing's half the battle-G.I.JOE
שנשמע רק בשורות טובות

shirush3

New member
היי נאופסט! איזה ישן!

יש לי שם גם חיות
מסכנות הן כבר כמה שנים בטח מתות מרעב ומחלות ומחכות לאיזה ג'לי

שומרי הגלקסיה מעולה!

Lion_Heart

Well-known member
tbh

אני חזרתי לאחרונה לחיות שלי...ומאכיל אותם בחביתה מדי יום

אתם הצעירים

כל הזמן מחדשים לי דברים
(חיות ב neopets.co)
הסרט הזה זה המשך של משהו? צריך איזה ידע מוקדם לפני שצופים בו?

Lion_Heart

Well-known member
לא צריך לדעת כלום (צעירים?
)

זה פשוט סרט מהנה מאוד, ידע מוקדם יעזור טיפה אבל לא הכרחי

Rachel47

New member

כשראיתי אותו כל ההתחלה שלו מכילה המון מידה בזמן כל כך קצר שטכנית אפשר היה לכתוב לו איזה 4 פריקוולים
אבל לא, הוא לא ממשיך כלום הוא פותח קו חדש של מארוול

Rachel47

New member
מידה=מידע

עייפות וייאוש מצפיה בחדשות במשך 26 ימים רצופים

shirush3

New member
עדיין פה

אין לי כ"כ סבלנות לוואנס בזמן האחרון וגם לא מעניין אותי כל הפרסומים מסביב (חלק מהנמכת ציפיות), אבל אני עדיין פה

שם: שיר
איזור: צפון
היום הכי טוב השבוע: אין לי מושג. משומה אני בקושי זוכרת מה היה השבוע

היום הכי לא משהו: אמ... לא יום ספציפי. הגעתי למסקנה שאין לי כוח לעובדי כ"א. לא מלמדים אותם טוב (בקורס+סניפים שהם עושים בהם חפיפה) ועד שהם לומדים לעבוד טוב הם צריכים לעזוב
. אין לי כוח ללמד יותר!
אוף עם המדיניות המטומטמת הזאת של עובדי כוח אדם. למה כ"כ קשה לבנק להשקיע בעובד כמו שצריך?!

החאמס מעצבן אותי! ממש ממש ממש ממש מממממממש... אני אמנע מביטויים לא הולמים
(מתי מישהו יבין שלא עושים הסכמים עם ארגוני טרור?)
ציטוט/מצחיק/מרגש:

ספר: עדיין עם ד'ה הוסט
בא לי להמשיך לספרים אחרים, אבל הבטחתי לעצמי לסיים את זה קודם...
סרט: שומרי הגלקסיה!!! סרט מעולה

תוכנית: צפיה חוזרת בקאסל
אתמול גם נזכרתי שצריך להשלים את קומיוניטי... שכחתי כמה הסדרה הזאת גאונית

תוכניות לשבוע הבא: אמ... אמ... מה יש שבוע הבא? אה! יש את תשעה באב ויש יום חופש על חשבון המערכת ייאיייי. עכשיו צריך למצוא מה לעשות ביום הזה

משהו שלא יודעים עליכם: יש לי 3 חורים באוזנים ובכל אחד עגיל אחר(?)

Lion_Heart

Well-known member

את יודעת שנת'ן פיליון היה בשומרי הגלקסיה לשניה וחצי?

shirush3

New member
שכחתי את זה במהלך הסרט

קראתי בתור מי הוא היה בבוקר, אבל אני לא זוכרת

Lion_Heart

Well-known member

הוא היה החייזר הכחול שמקבל מכות מגרוט (ונשאר מקופל על הרצפה...לא נעים)

shirush3

New member
היה לי צפוי עוד מהרגע שראיתי את הטרייל

אני לא חושבת שיש סרט של מארוול שאין לו המשך

Rachel47

New member
מסיבה טובה

אבל כן היה ברור שיהיה המשך הם לא היו פותחים את הסדרה הזו סתם בשביל סרט אחד ואפשר גם לראות שהם השקיעו המון בסרט הזה לא רק מבחינת כסף או אפקטים אלא ממש מבחינת בנייה ומחשבה ו"טלינג דה סטורי" וכל מילה שנאמרה בסרט הזה נשקלה עשרות פעמים
ויצא להם טוב
הם לא היו נותנים לסרט הזה לדשדש אינטו אובליביין..

ללמד זה מבאס אחרי הפעם החמישית בערך

זה היה בזמנו התפקיד שלי, בהתחלה שמחתי (ייאיי סומכים עלי), ואז זה נעשה לאט לאט מייאש.
מי חשב אי פעם שמצרים וסעודיה יעמדו לצידו? זה שינוי לראות שהפעם ה"מיסכנות והקורבנות" של החאמס לא מעוורת את כל העולם.

shirush3

New member
אין לי סבלנות כבר

ועוד בשבועיים האחרונים (גם בשבוע הזה שיהיה) העובדת כ"א הקבועה שלנו עזבה והעובדת בנק שעובדת איתי בחופש עד ה10 אז אני עם עובד כ"א חדש ועובדים מחליפים של כ"א (היה אחד השבוע שכבר לא היה לי כוח בשיט לשאלות שלו..הלוווו קצת להגדיל ראש ולהתמודד עם מצבים לבד
לא צריך לרוץ אלי לשאול כל שניה "איך מתקשרים ל.." כשהכל כתוב במחשב או לשאול שאלות בסיסיות כשאתה עובד כבר כמה חודשים טובים ועניתי לך עליהן כבר כמה פעמים
)
העובד כ"א החדש שיש לנו לומד יחסית מהר, אבל הוא לא יודע עדיין מט"ח ואנחנו סניף עם פעילות גדולה במט"ח אז כל הפעילות הזאת מתרכזת אלי

בקצב הזה אני אצטרך עוד חופש בתקופה הקרובה

זה באמת יוצא דופן שמצרים וסעודיה בצד שלנו.
החמאס נמאס כבר... מה שעצוב זה שהטרור משתלט על כל העולם

Razul 20

New member

שם:רז
איזור:דרום
היום הכי טוב השבוע: יום שלישי,גם כי חזרי הביתה וגם כי בדרך חזרה הרגשתי בפעם הראשונה על בשרי את הנדיבות של העם הזה כלפי חיילים-כשקניתי משהו לאכול בתחנה שחיכיתי לאוטובוס המוכר הביא לי גם קופסת עוגיות בחינם (שאגב היו טעימות
) וברכבת היה אדם שפשוט חילק מוצרי יסוד לכל חייל שראה ברכבת והוא הביא לי מרכך לשיער
וגם לפני שיצאתי ראיתי שקיבלנו חבילה מילדי גן+ברכות כמו "תודה לחיילים ששומרים עליי בלילה ופיית השיניים יכולה לבוא לבקר אותי ולא תפחד מהטילים", אומנם אנחנו לא כאלה קרביות ומשרתות בכלל בצפון אבל אווווווו

היום הכי לא משהו: יום חמישי,לא יצאתי מהבית והחדשות חונקות גם

ציטוט/מצחיק/מרגש:"ציירתי לכם פרחים שיהיה לכם מה להריח וגם איש מחייך שלא תשכחו לחייך וגם את הלב שלי"
(עוד ברכה מהילדים החמודים הנ"ל)
ספר: לא היה השבוע..
סרט:"מותק הילד התנפח" ראיתי את הסרט הזה מאה פעם רק בגלל הילד המגודל החמוד הזה ואני כל פעם בוכה מחדש בקטע בסוף הסרט שהוא מתחיל לבכות אחרי שהוא חוטף זרם מהגיטרה הענקית!
תוכנית: הפרק האחרון של הגולדברגים! בכללי אני אוהבת שבכל פרק יש שיר אייטיז אחר,אבל הפעם הזאת השיר היה הצלצול שלי אז בכלל התלהבתי

תוכניות לשבוע הבא: בסיס

משהו שלא יודעים עליכם: אני לא יודעת לרכב על אופניים

למעלה