סיכום חודש יולי והתפקדות חודשית

Rachel47

New member
מסכמת

שם: רייצ'ל
איזור: רג-בש
היום הכי טוב השבוע: ניקח את שישי כי בויפרינד היה פה והסתובבנו קצת סופסוף במקום להרקב בבית ובערב הלכנו לסרט
היום הכי לא משהו: כל שאר הימים היו גרועים, אפשר לומר שהאזעקה היום ב6 בבוקר לא הייתה כיפית במיוחד. גם אחר כך עשינו הלוך חזור ירושלים כדי שאני אראה את הדרך שאני עומדת לעשות מחר על הבוקר, זו בהחלט לא נסיעה קלה.
ציטוט/מצחיק/מרגש: I am Groot

ספר: אין

סרט: שומרי הגלקסיה!! ואו! אני דווקא מאלה שהלכו בעיקר כי אני מאוד בוטחת במארוול ולא כי ציפיתי וחיכיתי..כלומר כן ציפיתי אבל רק כי אמרו שזה הולך להיות נהדר..הייתי סקפטית, והאמת- לשווא. סרט מעולה
ואו!!
תוכנית: ראיתי את מה ששודר ממתים לרגע של הוט, סדרה מטופשת, אבל זה כמו שאי אפשר להסיט את העיניין מתאונת דרכים..זה מפגר אבל אני מוצאת את עצמי מחכה לפרק הבא ומתעניינת בקווי עלילות מסויימים. וגם ראיתי פרק ראשון של הסקס של מאסטרס, היא מאוד מסקרנת ונראית שעשויה טוב, אולי אמשיך איתה.
תוכניות לשבוע הבא: מחר ירושלים פעם ראשונה עם המקבילה שלי לאיזור, אני לחוצה, מתרגשת, חוששת (בעיקר מהנסיעה למעשה) ועוד המון רגשות שקשה לתאר..
משהו שלא יודעים עליכם: קשה לי לחשוב על משהו שגם הקרובים אליי לא יודעים עליי, וגם שיהיה משהו שאני רוצה לכתוב כאן במקום המאוד פומבי הזה

Rachel47

New member
הנסיעה הייתה בסדר באופן מפתיע

היה קצת לחץ בסביבות שער הגיא אבל גם הוא התשחרר תוך 10 דקות
שזה הזוי כי הסיפורים מהדרך לירושלים תמיד כוללים עמידה בפקקים של לפחות שעתיים
היא אמרה לי להיות שם ב8 וחצי (יותר הודיעה לי שזה השעה שהיא מתכננת) ושזה ממש בסדר אם אגיע יותר מאוחר ולא משנה מתי אני אגיע וזה ברור לגמרי כי פקקים והכל
יצאתי מהבית ב7 ורבע (רציתי ב7..עיכובי קפה וכו') והייתי ממש לחוצה שאפילו שהיא בסדר עם זה אני עומדת לאחר לה בטירוף.
בסוף הגעתי למרפאה (לא לירושלים, למרפאה עצמה!) ב8 ורבע! ווין!!
והיא בסוף איחרה כי איכשהו היא נתקעה בפקק בתוך ירושלים.
הנסיעה הביתה הייתה גם חסרת אירועים מיוחדים ועברה סבבה בדיוק כמו ההלוך..היה לי הרבה מזל עם הכבישים באותו יום

&nbsp
מבחינת היום עצמו, היה לי ממש כיף איתה. נורא חיכיתי לעבוד איתה גם כי אנחנו נעבוד במקביל וגם כי היא עושה רושם של אחת הטובות בתחום
היא עובדת כבר יותר מ4 שנים בחברה ומכל מקום כולל מהרופאים עצמם נראה שהיא אדירה.
חוצמזה שהיא נורא סקרנה אותי, לא יודעת למה, מהרגע שפגשתי לשניה את כל הצוות נורא סיקרן אותי לצאת לעבוד ספציפית איתה..
אז היה יום מוצלח ממש ונורא התחברנו וזה היה ממש נחמד

איזה יופי!!

אני מקווה שהסקרנות הזו תשאר איתך וממש כיף לקרוא את הצעדים הראשונים האלה,
ואת ההתחלה הזו

Rachel47

New member
אני תמיד נורא אופטימית

וסקרנית בקשר להתחלות חדשות ואני חושבת שאני יכולה להסתגל לכל דבר אבל כן זה נחמד שאני עם ההתרגשות הזו כי לרוב זה מחזיק אצלי
אם אני באה בלי התרגשות זה יותר בעייתי (אבל גם במצבים כאלה שרדתי יפה)
&nbsp
בטח אני אחשוב עוד כמה שנים על הצעדים הראשונים וגם אני אחשוב שזה חמוד וכיף
בינתיים כשאני בתוך זה יש מידה מסויימת של לחץ, אבל זה נשלט ברובו

xokeren

New member
מסכמת

שם: קרן
איזור: ונקובר, קנדה

היום הכי טוב השבוע: כל יום חוץ משלישי
היום הכי לא משהו: שלישי כי היה לי לימודים... למזלי זה היה יום אחרון לסמסטר..
ציטוט/מצחיק/מרגש: Sometimes you have to get knocked down lower than you've ever been, to stand up taller than you than you ever were.
ספר: handmaid tale - Margaret Atwood (בשביל הבית ספר)
סרט: לא ראיתי שום סרט השבוע אבל יש לי 2 סרטים שמחכים לי

תוכנית: bones...

תוכניות לשבוע הבא: יש לי שני פיינלים ביום שישי ושבת

משהו שלא יודעים עליכם: אני לקוית שמיעה
ואני עורכת מונטג'ים (יש לי 4 ערוצים ביוטיוב... 3 מהם פעילים באופן קבוע... 2 מהם יש לי מעל 1,000 סאבס)

סיכום חודש מזוויע

שם:
איזור:
טוב שהחודש הנורא הזה הגיע לסיומו.... היה חודש מגעיל גם אישי, והמלחמה בישראל בכלל גמרה אותי

היום הכי טוב השבוע: היום, בעלי קנה אוטו לעצמו, ואני לא צריכה להסיע אותו יותר!!
היום הכי לא משהו: כל השבוע הזה היה קצת עקום, לא היה יום ספציפי גרוע, אני פשוט לחוצה בגלל הלימודים וכל יום בו חשבתי שאני אגיע להחלטה ואקבל תשובות שאני רוצה לשמוע עבר בלי החלטות וחדשות טובות :(
ציטוט/מצחיק/מרגש: שמרנו על הילדים של השכנים בזמן שהם יצאו (זה מן סידור מאוד נוח שרוצים להתאוורר, הם שומרים על שלנו, ואנחנו על שלהם). הבת של השכנים בת 8 אמרה לי איזה קול יפה יש לי, כמה אני נחמדה ויפה וקולית ושמאוד כיף לה לבוא לכאן.
ספר: clash of the kings
סרט: ella enchanted עם אן התוואי והבעל המדהים של קלייר דיינס.....
תוכנית: winx club , כמה מטופש שאני אוהבת לראות את תוכניות הפיות הזאת עם הבנות, וממש נכנסתי חזק לעלילה...... הגעתי גם לסוף העונה השמינית של האנטומיה, נשאר לי הפרק הנורא מכל שלא ראיתי לפני שנתיים מכיוון שהוא תרחיש האימה השני הכי נורא שאני יכולה לתאר על הדעת (וגם כתבו ודיברו עליו כלכך הרבה שלא הייתי צריכה בכלל לראות כדי לדעת), אני מתלבטת אם לדלג עליו או לאזור אומץ ולראות אותו.....
תוכניות לשבוע הבא: לחגוג 10 שנות נישואין
משהו שלא יודעים עליכם: רישיון נהיגה עשיתי בגיל 21, עשיתי 9 שיעורי נהיגה, הראשון היה על הכביש המהיר בניו יורק, והאחרון היה המבחן. הייתי כלכך עצבנית תוך כדי והבוחן לא הפסיק לשאול אותי שאלות, בסוף צעקתי עליו שהוא מסיח את דעתי ואני אענה על כל השאלות אחרי שאני אעשה את חניה ברוורס שהוא רוצה. עד היום אני מאוד אוהבת חניות ברוורס, בעלי ממש משתגע ממני....

Razul 20

New member
"הבעל המדהים של קלייר דיינס"

הוא באמת מדהים!עיניים,המבטא,השיער הקצת
מקורזל שלו

לקלייר דיינס יש מזל..

אני מקווה שהחודש ישתפר ויהיה טוב עבורך

אם לא מהצד של המלחמה, אז לפחות מהצד האישי

גם זואי משגעת אותי עם הווינקס ועכשיו ממש ניכנסו פה למרצ'נדייס שלהם וזה ממש יקר!!!
סוף ענה 8 של אנטומיה זה עם המטוס?
ואיזה כיף לקרוא על עוד אישה שאוהבת חנייה ברוורס

אז עזרתי אומץ וראיתי את הפרק

כן, זה עם המטוס. הרבה פחות דמרטי ממה שציפתי..... לקסי
אחת הדמויות הכי מוצלחות באנטומיה. הסצנה שלה מאוד זעזע אותי, וגם של דרק. אבל כל השאר.... אההה, פרק חלש ובינוני.

אני לא רואה כאן בכלל אקססוריס של ווינקס, אבל בארץ ראיתי המון, בכל מקום. יקר זו לא מילה, ואני קצת מצטערת שלא קניתי להן תיק של ווינקס שהיינו בארץ.

Rachel47

New member
אני גם ממש אוהבת חניות

ברוורס ולגמרי מתעקשת עליהן גם אם נניח כבר היה עדיף להכנס ישר ולסיים עם זה

למעלה