מה אתם שומעים עכשיו?

Music Man XD

New member
"אפילו בשבילי"?

הבנתי

&nbsp
חג שמח

&nbsp
*דניאל שים לב מה נעשה כאן הרגע*

RTur

New member
Beyonce & Jay Z - Forever Young/Halo (On The Run Tour)

זה כל כך יפה ומרגש.. איזה כיף לדעת שהייתי נקודה בתוך ההמון הזה

RTur

New member
ההופעה עצמה מדהימה, אבל לא ראיתי איך זה נערך בHBO

לא מצאתי קישור באיכות טובה של HBO לצפייה ישירה עדיין, כל הסרטונים שמצאתי היו באיכות מעפנה. אני בדיוק באמצע של להוריד טורנט שאני מקווה שבאמת יהיה טוב (16 ג'יגה של קובץ חח) ואז אשב לראות את זה כמו שצריך. מעניין אותי אם הצילום והעריכה של HBO מחמיא להופעה. להיות שם בקהל היה טירוף. זה לגמרי הטור הכי טוב שלה (אני לא כל כך בקיא בטורים של ג'יי אבל נראה לי שגם שלו חח).

2Dirrty4U

New member
HBO בדר"כ לא מאכזבים אותי

אהבתי את הסט ליסט ויש שם אחלה שירים של ג'יי.. אבל ההתלבטות היא כי אני פחות מחבבת את ביונסה וזה ארוך אחושילינג

&nbsp

2Dirrty4U

New member
זה הורס את חווית הצפייה ככה

אצפה בזה בהזדמנות הראשונה כשיהיה לי משעמם (מאחר ואין סרטים טובים לראות בזמן האחרון
)

RTur

New member
תכל'ס עם הטור הזה גם לא כדאי לך להעביר

כי הפעם, לראשונה אצל ביונסה וג'יי זי זה לא עוד הופעה "רגילה" של שירים של זמר/ת בליווי נגנים כמו שהם נהגו לעשות עד עכשיו. הם הביאו את זה לסגנון של מדונה במובן שהם כבר יצרו פה סיפור שכל השירים בו נבחרו בהתאם לסיפור ואיך שהוא מתקדם ומתפתח עם חלוקה לסצינות ווידאו ארט שמקשר ביניהן ובין השירים. יש לא מעט שירי הופעות חזקים של ביונסה וג'יי הן ביחד והן לחוד שלא נכנסו למופע בגלל שהם לא התאימו להם לסיפור ולרעיון של ההופעה. אז כן, לא הייתי מדלג על שירים כשרואים את הטור הזה, הוא עובד כמקשה אחת, החוויה עדיפה ככה לדעתי.
ראיתי אתמול את המופע עם העריכה של HBO. הם עשו אחלה עבודה בסה"כ עם העריכה וזה מעביר את חוויית ההופעה בצורה טובה יחסית (במיוחד בהתחשב בזה שהיה להם רק שבוע לערוך את זה). יש שם כמה דברים שטיפה מפריעים לי ומרגישים לי כטעויות אבל הם די שוליים. היו שם כמה קטעים שממש עשו לי פלאשבקים והרגשתי שאני שוב עומד באצטדיון ורואה את זה חח

ערן1987

New member
Ibeyi - River

כל פעם מחדש שאני שומע את הדבר הנפלא הזה ברדיו אני מתפלא. זה הכי לא שיר לרדיו!

למעלה