התחלות ומשחקים

התחלות ומשחקים

האם אתם מאלה שבתחילת קשר משחקים במשחקים, מחכים שהשני יטלפן וכו' או שאתם יותר ישירים וזורמים ישר לאן שהקשר לוקח אותכם

האם הייתם יוצאים עם מישהו שהתכוונתם שזה יהיה סטוץ ותו לא

אילו "משחקים" בין בני זוג בתחילת הדרך הזוגית אתם מכירים

A לוןA

New member
שונאאאא

שונא משחקים, ושונא שחקניות.
העניין הוא שבד"כ העניין הזה, לפחות איתי, עובד בבומרנג מטורף. כי אני מזהה משחקים מקילומטר, וכשאני מזהה משחק אני עושה בדיוק ההיפך. ואם את שחקנית- זה יחרפן אותך.
בתור אחד כזה- אני לא משחק, אני פשוט אני- מי שזה מתאים לה- סבבה, מי שלא- יכולה לחפש את הבא בתור. נו הרד פילינגז.
&nbsp
לא ממש הבנתי מה הקשר של שאלת הסטוץ לפה- אבל כל מערכות היחסים הרציניות שלי התחילו מסקס בפגישה הראשונה.
&nbsp
בקשר למשחקים בתחילת הדרך (ואיך מונעים אותם)- פשוט להגיד "אני לא מבין משחקים ולא מבין רמזים. מבחינתי מה שאת אומרת- זה מה שקובע. אם אמרת משהו אחד אבל התכוונת למשהו אחר- זו בעיה, כי אני אבין מה שאמרת, ולא מה שהתכוונת"- ובדיוק ככה להתנהג.
זה עובד מעולה.

כתבת שאתה עושה ההיפך כשמשחקים איתך משחקים

במה זה מתבטא ה"היפך" הזה? סיקרנת אותי

A לוןA

New member
הנה דוגמא

לאחר שיחת "אני לא מבין רמזים" אני חוזר הביתה, והיא יושבת על הספה, מצוברחת בעליל.
"היי מותק!"
"היי" (בפרצוף מבועס)
"מה קורה?"
הכל בסדר"
"יופי! גם אצלי! מה בא לך לארוחת ערב?"
"לא אכפת לי"
"סבבה, אז אני מכין חביתות וסלט"
"תעשה מה שבא לך"
"OK, אז חביתות וסלט" ומשרקרק את דרכי למטבח.
הסצנריו שהיה אמור להיות משוחק הוא נסיונות שיכנוע של - נו, אבל ספרי לי מה קרה, בטוח שהכל בסדר? וכו' והרגשתי את הכעס נבנה, את הפרצופים מתעבים ואת האוף'ים הקטנים מתגברים- והתעלמתי, מתוך ידיעה ברורה שהפיצוץ לא יאחר לבוא. והוא אכן לא איחר להגיע- לא אכפת לך ממני, אתה לא שם לב אלי וכו'. והתשובה- אבל שאלתי אותך מה קורה ואמרת שהכל בסדר. זה אומר שהכל בסדר. אם זה לא היה בסדר- למה לא אמרת?
&nbsp
פיצוץ אחד, לפני 11 שנים, שפתח דרך לתקשורת פתוחה ישירה ופורה, עד היום.

כשאישה אומרת

"הכול בסדר" זה רע. רע מאוד.
אם היא תגיד חרא. אתה זבל. אני שונאת אותך. זאת אחלה תקשורת :)
צריך לדבר, כמו שאמרת. זה המפתח להכול.

Surrealistical

New member
לזה אתה קורא משחקים?

דברים בסגנון קרו לי זה לא נובע הרצון לשחק באדם השני. זה נובע מהחוסר בטחון לגבי האם האדם השני באמת מתעניין במה שמפריע לי, האם באותו רגע הוא יכל להכיל את הבעיות שלי או ששואל "מה קורה" מתוך הרגל.
משחקים זה "הוא התקשר, אני לא אענה ואחכה עד שהוא יתקשר עוד פעם כי זה יראה שהוא באמת רוצה אותי" או "אני לא אשלח לו הודעות בכלל. שירגיש שהוא צריך להתאמץ" ושטויות בסגנון הזה.

A לוןA

New member
את טועה.

יש הבדל בין "אני לא אספר לו עכשיו כי אני לא ממש בטוחה שהוא יכיל את זה" לבין "אני אגיד לו שהכל בסדר אבל שהוא יבין מזה שמשהו קרה ו"ידובב" אותי".
בראשון- את לא מתפוצצת כשזה לא הולך, כי את מכילה את הכעס. השני הוא משחק.
&nbsp

Ginger L Honey

New member
בדיוק

מתעבת משחקים, חוץ מהסוג הכיף

כמו מונופול, למה חשבתם שהתכוונתי?

אינני משתפת פעולה עם שחקנים, יורד לי מהם מהר מאוד.
&nbsp
כל המערכות הכי רציניות שלי התחילו מסקס בפגישה ראשונה. כך שלמעשה, אף פעם לא היה לי רק סטוץ.
&nbsp
אני מאמינה בכנות, ולא הייתי נכנסת למערכת יחסים עם מישהו שאינני מרגישה שהוא כן איתי.

משחקי אהבה..

תלוי באמת מי זה ואיך זה נראה לי צריך להיות, אבל כן, מודה שיש לי את הקטע הזה שאני אחכה לטלפון מהצד השני בהתחלה.. אין מצב שאחרי דייט ראשון אני אעשה את הצעד הראשון

בחיים לא כיוונתית לסטוץ, ואם יצא שככה זה זרם, ישר הייתי חותכת.. שונאת סטוצים.

הממ.. יש כל כך הרבה

לחכות שהצד השני יתקשר
לחכות שהצד השני ישלח הודעת ״בוקר טוב״ יום למחרת
יש לי קטע כזה הזוי, שלא משנה מה, אני תמיד אשלם חצי חצי ולא אתן לצד השני לשלם עליי בדייט ראשון. (משהו ששיניתי בשנים האחרונות ואני ממש אוהבת את זה)

אני גם בעד לשלם חצי חצי/כל אחד על עצמו

במיוחד בדייטים ראשונים. מאוד קשה לי כשמזמינים אותי לגמרי- זה גורם לי להרגיש מאוד לא בנוח ושאני "חייבת" משהו אז ממש הייתי מקפידה על זה טרם ההיכרות עם בעלי
.

Ginger L Honey

New member
עד שהכרתי את בילי

גם אני הייתי מתעקשת על זה.
אבל הוא לא הסכים לשמוע.
מצחיק שגם עכשיו הוא לא מוכן שאני אהיה זו שמוציאה את הארנק, אפילו שיש לנו חשבון משותף

sweetdreams

New member
למה לא?

מה מפריע לו שאת תשלמי? וזה לא מציק לך שזה ככה?
לא שאני מנסה לחרחר פה ריב, חלילה
, פשוט אני מודה שלי זה היה די מפריע...

Ginger L Honey

New member
הייתי בטוחה שכתבתי לזה תגובה

מעניין אם היא עוד תופיע או שאצטרך לכתוב אותה מחדש

Ginger L Honey

New member
נראה שהתגובה לא עלתה

נמאס כבר מהבאגים האלו.
ובכל פעם שאני נכנסת לפורום אני חושבת שיש מלא הודעות חדשות, כי כלום לא כחול.
&nbsp
אז כתבתי, שמשום מה איתו זה אף פעם לא הפריע לי. עם אחרים הייתי כ"כ מתעקשת לשלם שהמלצרים היו מקבלים 50%-100% טיפ.
אם לביל חשוב להיות זה שמשלם, אז שישלם. במיוחד עכשיו כאשר הכל גם ככה יוצא מאותו חשבון, כשאנחנו יוצאים לכל מקום יחד אינני לוקחת איתי דבר פרט לרשיון נהיגה.

sweetdreams

New member
אותי בעיקר היה מדאיג שאני לא מבינה (או לא מסכימה) עם הסיבה..

שעומדת מאחורי הסירוב שלו.
את לא חוששת שהוא לא רואה אתכם כשווים במערכת היחסים הזו, ועל כן חשוב לו לשלם תמיד? שחשוב לו להתפס כחזק וכמפרנס? למרות שזה ממש לא נכון, אגב, כי כמו שאמרת - הכל משותף - אז זה הכל רק הצגות למראה עין. ואז זה עוד יותר מתמיה, למה שזה יהיה כזה חשוב לו?
לי זה גם תמיד נראה מוזר אנשים שמצד אחד מתעקשים לשלם על עצמם, אבל מצד שני לא מבינים שגם לאחרים זה עשוי להיות חשוב באותה מידה, ומבטלים במחי יד את הרצון שלהם. ובגלל מה? שוביניזם? מה שאחרים חושבים? להרגיש חזקים יותר? אף אחד מהסיבות האילו לא נשמעת לי משכנעת/מחמיאה במיוחד..
&nbsp
עכשיו, שלא יהיה לא ברור, חלילה - אם לך זה לא מפריע ואתם מסתדרים עם זה, אז הכל כמובן סבבה. זה לא שיש פה חוק, והעיקר שהגעתם לעמק השווה לגבי מה שמתאים לכם, שזה אחלה.
אני פשוט מעלה גם את התהיות האישיות שלי לתוך הסיפור שלך.

Ginger L Honey

New member
הוא רואה אותנו כשווים, אבל הוא גם

סטריאטיפ המאצ'ו.
&nbsp
לפניו הייתי יוצאת בעיקר עם גברים יותר עדינים. אמנים, מוזיקאים בעיקר. מערכת היחסים הרצינית האחרונה שלי לפני שעזבתי את הארץ היתה עם מוזיקאי כושל/מורה לאמנות, שלא ידע לעשות דבר בעצמו. אפילו לנהוג הוא פחד. אני הייתי צריכה לטפל בהכל, בכל מה שמתקלקל, לשבור את הראש בנוגע לפרנסה שלנו. ממש לא היה לי שותף לכלום.
&nbsp
אחרי קרוב לארבע שנים כאלו, התאהבתי בגבר שעובד בבניה, כזה שכן נתפס כחזק וכמפרנס, אבל לעזאזל עם כל הפמיניזם, לראשונה בכל חיי (הייתי ילדה עזובה ומוזנחת) מישהו רוצה לטפל בי ולדאוג לי, וזה מרגיש מדהים!

לא אוהבת את הדברים האלה

האם אתם מאלה שבתחילת קשר משחקים במשחקים, מחכים שהשני יטלפן וכו' או שאתם יותר ישירים וזורמים ישר לאן שהקשר לוקח אותכם?
עבר נצח וחצי מאז שזה היה רלוונטי, אבל תמיד הייתי בדילמה הזו שבין זה ששנאתי לשחק משחקים לבין זה שרציתי להתנהג "כמו שמצופה" וחששתי למשל להיות יותר מדי נלהבת כי אותי לימדו שבחורות אמורות לחכות (כמה מטופש...)
אני כה שמחה שזה מאחורי

האם הייתם יוצאים עם מישהו שהתכוונתם שזה יהיה סטוץ ותו לא?
בהחלט כן, בן זוגי הוא כזה. ממש לא דמיינתי שתתפתח בינינו מערכת יחסים שנמשכת כבר מעל עשור.

kisslali

New member
YYY באמת שעבר נצח מאז

אבל מלראות לא מעט חברות רווקות בגילאים מתקדמים מסתבר ששום דבר לא השתנה: כולם אומרים שהם שונאים משחקים וכולם משחקים אותם...
מצטערת להיות 'מאד לא פוליטיקלי קורקט' - אני עדיין מאמינה שאנחנו הכי רוצים את הלא מושג, הנדיר, זה שצריך להתאמץ בשבילו. זה נכון באותה מידה לשני המינים.
לא רואה איך זה קשור לסקס בערב הראשון, משהו שויתרתי עליו בגלל שמעולם לא חשקתי במישהו שאני לא מכירה היטב.

יש בהחלט מקום להבדיל בין לקחת דברים בקצב נורמלי (שהוא לא מהיר מדי) לבין למתוח את החבל ולעשות מניפולציות.

לא יכולה למנות 'משחקים' שמכירה, יכולה למנות אין סוף מערכות יחסים של שבועיים, שהתחילו בבום היסטרי ומתו מוות מוקדם בגלל האינטנסיביות של ההתחלה - קצת כמו גפרור: אש גדולה מעט זמן...

אפשר לקרוא לזה משחקים, אפשר גם להגיד שכדי להכיר מישהו צריך להפגש איתו כמה וכמה פעמים, צריך שיעבור קצת זמן, צריך לחוות דברים ביחד, ורק אז להחליט אם שם משהו גדול יותר. אז אם אחד מהשניים צריך את אלו ואחרים רוצים לקרוא לזה משחקים, זה בסדר.

ללי

למעלה