התחלות ומשחקים

Ginger L Honey

New member
אף פעם לא רציתי את הלא מושג

זה לא הופך את המושג לפחות נדיר ולאחד שפחות שווה להתאמץ עבורו, להפך.
אתאמץ עבור מי שישקיע בי את אותו מאמץ.

הזוי איך שהעולם הזה מפתיע..

תמיד סיפורים כאלו שמתחילים ב״סטוץ״ ונמשכים כל כך הרבה זמן מרתקים אותי.. החיים מפתיעים :)

אני כזו גרועה במשחקים

שנים סבלתי בגלל שלא ידעתי לשחק את המשחקים האלה..
שכבתי עם מי שהתחשק לי בלי לספור דייטים, התקשרתי בלי לחכות שהוא יתקשר קודם.
בגילאי העשרימים זה היה לרעתי. היום זה מסנן ישר את מי שאין לי סבלנות אליו, ולא מסוגל להתמודד עם אישה מינית וחזקה כמוני.
&nbsp
מה שכן, אני מאמינה בלמקבל בתחילת קשר=
לצאת עם כמה במקביל.
&nbsp

ממש לא הסגנון שלי

מבחינתי טלפון זה מכשיר שדרכו אפשר לדבר. אם בא לי לדבר עם מישהו - אני ארים טלפון ואצלצל לבנאדם, ולא אחשוב לעצמי "אבל הוא עדיין לא התקשר אלי, אז מה זה אומר". אני באמת שלא נכנסת לראש הזה, נראה לי מסובך, מיותר, מלא בפאסיב-אגרסיב ותהיות שאפשר להעיף בחשיבה הגיונית.

משחקים ששיחקנו בתחילת הדרך כללו "ארץ-עיר". היום אנחנו משחקים סופפלקס.

onespark

New member
אני עכשיו בתחילת קשר ואני שונאתתתתתתתתת את זה בא לי לצרוח

אחרי שמסרתי לו את הטלפון לקח לו איזה שבוע ליצור קשר.
כשכבר התחלנו להתכתב, אני זו שיזמתי את השיחות.
עד שכבר נראה שהשיחה זורמת, כיף לנו לדבר ודברים מתפתחים, קבענו להיפגש והוא לא ממש מראה התלהבות.
כבר כמה ימים שהוא לא יוצר קשר(טרם הפגישה) . כולה ביקשתי איזה "בוקר טוב" מחורבן-ושום דבר. לי נמאס להיות זו שיוזמת.
לעזאזל, אם אתה לא מעוניין - שחרר אותי! מעדיפה לספוג את העלבון מאשר את הקשקושים האלו..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Surrealistical

New member
משחקים או לא

נראה שהוא באמת לא מעוניין. חבל לבזבז זמן ואנרגיות על אדם כזה.

עונה....

1) לא. ישר ולעניין. רוצה- אומרת.
2)יש מצב. רצונות משתנים כל הזמן.
3)האמת שאני כבר מתייחסת לדברים כאלו כעבר, ומשתדלת למחוק אותם מהראש, כדי ש"משחקים" מהעבר לא יפריעו לקשר חדש.
נותנת את הקרדיט כל עוד לא הוכח אחרת. וזה חל על שני הצדדים.

סיגלית 2014

New member
מנהל
יש משחקים ויש משחקים

כשמדברים על "לשחק משחקים" בעולמם של המבוגרים, יש לזה קונוטציה שלילית. לשחק משחקים שכוללים הסתרת רגשות או מה שנקרא "אני אלמד אותו/ה לקח", או בכל מה שקשור באגו (המילה בה' הידיעה), מיותרים לפי דעתי במערכות יחסים.
אני מאמינה יותר בכנות, ביושר, באמינות, בתקשורת נכונה ובונה.
לשחק משחקים, לדעתי, משדר חוסר אמינות, ולעיתים גם זלזול. למה לעיתים? כי זה מאד תלוי באיזו התנהגות מדובר.
אם בא לדבר=מדברים (או לפחות קובעים מתי לדבר). אם בא לצאת=יוצאים (או לפחות מציעים). בא להתנשק=מתנשקים (או לפחות אומרים: "בא לי לנשק אותך"). אם בא לאהוב= אוהבים!
ואם לא מתחשק, אז לא. ואם מרגישים רע אי אפשר לעשות פרצוף רע ולומר "אני מרגיש מעולה" או "הכל בסדר".
אם הייתי עסוקה בכל פעם מחדש בלפענח מה כל פעולה של הצד השני רומזת, הייתי משתגעת. מה רע בכנות? מה רע בלבטא רגש? מה רע ב"אמת"?
מה רע בלכבד את רגשותיו ורצונותיו של כל אחד שבא איתי במגע ובמקביל לכבד גם את שלי?
האם אני מכירה משחקים? אני יותר מסמפטת משחקים שאני קוראת להם "טיזינג". אלו משחקים שלדעתי (למרות שיש שיחשבו אחרת) לא גורמים נזק למערכת יחסים, אלא אולי מוסיפים פלפל ומלח.... אבל כל דבר שפוגע או גורם נזק לצד השני מיותר לחלוטין!

אני נשואה, לכן עניין הסטוצים לא רלוונטי לגבי
. אך בתקופת הרווקות לא האמנתי בסטוצים ולא במשחקים במיוחד לא בתחילת מערכת היחסים.
וכשיוצא לי לשמוע רווקים מדברים, אוי אוי אוי.....אף פעם לא הבנתי למה לא להגדיר מראש (לא בפגישה הראשונה, כן? אבל אחרי כמה פגישות כשלשני הצדדים יש עניין) מה הרצונות ומהן הציפיות: "אני מעוניין בקשר רציני שיוביל לחתונה" או "אני מעוניינת בקשר חברתי/מיני בלבד, בבקשה אל תצפה לנישואים". מה רע בזה, ריבונו של פתח תקווה?

למעלה