התפקדות חודש יוני 2012 \ סיון תשע"ב

Purple Mushroom

New member
יש אינטרנט בדירה החדשה בקרית שלום!(יוני 2012)

כולם מוזמנים מחר ה 6.6. 2012, לככר רבין, בין 18:00- ל20:00, לפרוייקט הסיכום של "אי של שפיות",פעילות סיום חגיגית. תל אביב. אני כנראה לא אהיה ,כי התחייבתי היום לעבודה, 2 משמרות , רביעי חמישי, כסף טוב :).

שם: אלון א'. א.א.
מהות הכינוי שלי בתפוז: פטריה סגולה, זה הכינוי שלי מאז קיץ, יולי 1997, באינטרנט בicq, שעוד המספר שלי היה 311232. מאכל אהוב,
, וצבע אהוב.
יש לכינוי שלי הרבה משמעויות, והחלק של המבוגרים בלבד, המהות עדיין לא קיבלה דמות. מקווה שאגשים את החלום הזה גם, לאט לאט מהר מהר, עד סוף העשור הזה, או עד סוף העשור ה -4 של חיי (או החמישי?),(עוד פחות מ-4 שנים).

אזור בארץ: כאמור, דרום העיר תל אביב, שכונת קרית שלום. (יש כאן הרבה שלום), רחוב יוסף אחרון 5, קומה ראשונה, דלת ימנית. מוזמנים לבקר, אפשר לעשות כאן אחלה מפגשי פורום, תכירו בהזדמנות, את שותף שלי ח'. ח' המעשן, ח' המאבחן :)..

אזור מועדף בארץ: מרכז תל אביב, אני עוד אחזור לשם, יקח לי כמה זמן, ועבודה קשה, אבל בסוף אגשים את החלום, ואקנה דירת חדר, במרכז תל אביב. מיליון דולר
... "...

עיסוק: חופר בפורומים, ובבלוגים בתפוז,
בודק, עיסוק בגדול: מחשב, ואינטרנט. בודק חשבונות, חשבון בנק, חשבון סלקום, בלוגר, בודק מיילים, ג'ימייל, והוטמייל בסופי שבוע.
אה, ומקבל 2 קיצבאות מהמדינה.
אה, וגם עובד בעוד 2 עבודות מחודש שעבר: סוקר בחברת סקרים ברמת גן, ועדיין בייביסיטר, אצל הבוסית שלי המגניבה והטובה, בגבעתיים :).... (צריך לקבל החודש עוד משכורת, אחרי ה10 לחודש, צריך לטלפן אליה ביום שישי).

משמעות החיים: to love & to be loved
.
התשובה היא תמיד אהבה,

The answer is allways love

ספרים רבותי ספרים.
מה מערכת היחסים שלכם עם ספרים? מה? טובה.
מה היה הספר האחרון שקראתי בשלומותו ומתי זה היה?
או, לא זוכר ממש, כנראה ממש מזמן, יכול להיות שבמהלך שנת 2008, קראתי 2 ספרים, אחד שכתב בלוגר בתפוז: מה שהיא עושה בלילה.
ועוד אחד, " מדריך למשתמש, מטא וורלדס, life משהו, אפטר לייף, במסגרת מועדון הקריאה של הבלוגיה. יש קישור, העולם הבא, כן.

כעת אני קורא כבר יותר משנתיים, את ספר הסודות של דיפאק צופרה, מאז ה 1-2.4.2010, ועדיין לא סיימתי אותו. תיכננתי לכתוב עליו גם רשומה בבלוג, למרות שלא תפוז נתנו לי אותו.

לא קורא ספרים דיגיטליים, אבל כן קורא בלוגים, בהשהייה של כ-4 חודשים, דרך ההוטמייל.

עידן חדש.

התדירות היא כאמור, יותר משנתיים. אבל קורא גם עיתונים, (עדיין מנוי של טיים אווט, בגבעתיים).
וגם קורא סידור ותהילים, על בסיס יומי.

לא קונה ספרים, ולא משאיל, ספר הסודות היה מבצע של ספר במחיר sms, וההודעה הסלולרית, היתה של אמא שלי, היה מבצע של סלקום, וצומת ספרים, (הרבה אחרי הפיטורין שלי מצומת ספרים). אפריל 2010, פוטרתי בסוף מרץ 2009, שעוד כתבתי כאן בפורום.

זהו.

חודש טוב.
ומה עם מפגש פורום בלילה הלבן? שנה אחרי? 28.6.2012, ליל חמישי, יש קווי לילה, אבל אין קו לילה לשכונת קרית שלום, צריך טרמפ.
וגם אולי אם אתמיד, תיהיה לי הופעה בלילה הלבן, במסגרת אנוש שוב. (כמו לפני שנתיים), במסגרת להקת המחול של שרון רגב,
.

חודש טוב שיהיה , ותשמרו על עצמכם.
אלון :) ...
=] ...

עונה

שם: דנה
מהות הכינוי: שרירותי
אזור בארץ: הוד השרון
אזור מועדף בארץ: אני אוהבת גם וגם. כלומר, מתה על המדבר, חולה על הגליל, מאוהבת בכינרת ונהנית מתל אביב למרות הכל :)
עיסוק: חשבת שכר, כרגע בחופשת לידה
משמעות החיים: קשיו לי טיב- כולם אבל כולם חארות! אל תאמינו לאף יצור אנושי אפילו לא לרגע.

אני מאוד אוהבת לקרוא, תולעת ספרים מה שנקרא

הספר האחרון שקראתי בשלמותו היהנ״על העיוורון״ וזה היה לפני חצי שנה... לצערי מאז אני לא יכולה לקרוא בגלל בעיות בעינים שהתפתחו בהריון בתקווה שזה יעבור עכשיו.
ספר דיגיטלי לא יצא לי לקרוא אבל נראה לי שזה מעט מאבד מהקסם...
אני אוהבת הכל מהכל, בעיקר ספרות קלאסית, פנטזיה וטיפה מד״ב, המון שירה :) פחות עיון למרות שגם זה נחמד לפעמים, ידע אני בעיקר צוברת באינטרנט.
עד שהתחילה ההתדרדרות בראיה התדירות היה גבוהה, יש תקופות של ספר בשבוע ופחות... ויש תופרות עמוסות יותר בהן אני מתקדמת לאט יותר... אבל תמיד יש ספר שאני קוראת בכל זמן נתון.
קונה והרבה, כבר לא נשאר מקום... רק עכשיו כשעברנו דירה וקלטתי כמה קרטונים עם הכיתוב ״ספרים״ אני צריכה לסדר הבנתי שאולי אני קצת מגזימה.

b0redavid

New member
לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

שם: בוא נבחר לי שם חדש (כמו בארומה), חנוך.
מהות הכינוי שלך בתפוז: בוא נבחר לי כינוי חדש (כי שלי כבר לא תקף) !d0neReadyNEXT
אזור בארץ: קקה.
אזור מועדף בארץ: פיפי.
עיסוק: עובד חינם.
משמעות החיים: "סקס, אוכל, סמים, אהבה ושנאה" - ר. פרסקי

אין לי ספר אפילו לישור הספה.

ביי.

Purple Mushroom

New member
תחליף את הסמים בכסף, יהיה יותר טוב :).

פעם היינו בבארבי, בהופעה חינם שהרים מישהו מהקהילה, (שהתאבד אחר כך), עם נינט, וכל מיני סלבס.
הופעה חינם לקהילת הברה"ן. אז הגעתי עם חברה שלי, ואמרתי לשרון רגב
:
"סקס תרופות, ורוקנרול
". במקום סקס סמים ורוקנרול. drugs, "ישנם סמים שהם תרופות" כמו שירמי קפלן שר לנו שם :)...

al19

New member
עונה

אחרי חודש הזוי במקצת, שבשיאו אפילו קידום של הודעה מפוברקת (), אני מקווה שנחזור החודש לשפיות...

אז נתחיל כרגיל:

שם:
שי
מהות הכינוי שלך בתפוז:
השם האמצעי שלי הוא אלברט (אבל אל תגלו לאף אחד) אז הקיצור AL והייתי בן 19 שעשיתי אותו לפני 9 שנים .
אזור בארץ:
תל אביב
אזור מועדף בארץ:
תל אביב
עיסוק:
מעצב גראפי
משמעות החיים:
עדיין לא עליתי על זה,
אני חושב חיים של הבנה חמלה וסובלנות נטולי כעס וטינה

והשאלה שלנו החודש...

כן, ניחשתם נכון. קשורה לספרים, כמו כל מהות החודש הזה, ולכבוד שבוע הספר הקרב ובא...
מה מערכת היחסים שלכם עם ספרים?
ארוכה ומלאת התפתלויות
מה היה הספר האחרון שקראתם בשלמותו ומתי זה היה?
לא זוכר כבר...
האם אתם קוראים ספרים דיגיטליים או שנטשתם לגמרי את קריאת הספרים?
חחחחח
אני חשבתי על להביא את HARRY POTTER בגרסה הדיגיטלית שלו אבל כנראה שאני לא יעשה את זה
ואם אתם עדיין קוראים, איזה סוג ספרים מעניינים אתכם (עיון, עידן חדש, היסטוריה, פרוזה, מד"ב..)?
הכל פחוט או יותר,
בעיקר רומנים מדע בדיוני פנטזיה
ומה תדירות קריאת הספרים אצלכם?
שיש זמן, אני בעיקר ממדל דברים
אבל לשבת סתם ככה ולקרוא ספר עדיין אחד הדברים שאני עושה בראש כל יום.
קונים ספרים או משאילים מספריה עירונית?
ברור שקונה !?
או בקיצור, ספרו כל מה שמתחשק לכם על מערכת היחסים "ספר-אדם"

ולסיום מסר לפורום:
השבוע ביום שישי בשעה 13:00 יש את מצעד הגאווה בתל אביב
אז אני ממליץ לכולם ללכת ! ולתמוך ולהיות שם ולשמוח ולרקוד :)

AnotherGirl22

New member
מתפקדת..

שם: הילה
מהות הכינוי שלך בתפוז: שיר של הביטלס
אזור בארץ: בירת הנגב
אזור מועדף בארץ: הדרום כמובן, אחלה נופים!!
עיסוק: מלצרית..
משמעות החיים: עדיין לא גיליתי.. אולי מתישהו

והשאלה שלנו החודש...

מה מערכת היחסים שלכם עם ספרים? מצויינת!
מה היה הספר האחרון שקראתם בשלמותו ומתי זה היה? ספר שנקרא "איזון עדין" ספר פשוט מדהים. לפני בערך חודש קראתי אותו.
האם אתם קוראים ספרים דיגיטליים או שנטשתם לגמרי את קריאת הספרים? לא יצא לי לקרוא ספר דיגיטלי...
ואם אתם עדיין קוראים, איזה סוג ספרים מעניינים אתכם (עיון, עידן חדש, היסטוריה, פרוזה, מד"ב..)? פנטזיה, מתח.. אבל תמיד יש יוצאי דופן...
ומה תדירות קריאת הספרים אצלכם? כל הזמן..
קונים ספרים או משאילים מספריה עירונית? קונה
או בקיצור, ספרו כל מה שמתחשק לכם על מערכת היחסים "ספר-אדם"
ספרים זה אחלה דבר ובחבל שהדור של ימינו נוטש לאט לאט את הספרים לטובת המחשבים, אייפונים ומה לא... סך הכל הפסד שלהם.

evy580

New member
מתפקד

אוקיי

שם: אביתר
מהות הכינוי שלך בתפוז: השם שלי ומספר שהיה נראה לי נחמד
אזור בארץ:צפון
אזור מועדף בארץ:צפון
עיסוק: מובטל בנתיים
משמעות החיים: לרדוף אחרי הרצונות והאהבות שלנו וליהנות מכל רגע בדרך אליהם,

מה מערכת היחסים שלכם עם ספרים?
אני קורא ספרים פעם בהרבה זמן

מה היה הספר האחרון שקראתם בשלמותו ומתי זה היה?
הסמל האבוד לפני שנה

האם אתם קוראים ספרים דיגיטליים או שנטשתם לגמרי את קריאת הספרים?
לא

ואם אתם עדיין קוראים, איזה סוג ספרים מעניינים אתכם (עיון, עידן חדש, היסטוריה, פרוזה, מד"ב..)?
אם כבר אני קורא אני אוהב פנטזיה, מתח

ומה תדירות קריאת הספרים אצלכם?
שלושה ספרים בשנה נראה לי

קונים ספרים או משאילים מספריה עירונית?
אם זה ספר שאני ממש אוהב אז קונה, אם פחות אז משאילים

raptor89

New member
למנוי מירס זה אין תיבה קולית

אחרי חודש הזוי במקצת, שבשיאו אפילו קידום של הודעה מפוברקת (), אני מקווה שנחזור החודש לשפיות... ונאמר אמן...

אז נתחיל כרגיל:

שם: שמעון
מהות הכינוי שלך בתפוז: משחק מחשב עתיק ושנת לידה.לא מתוחכם במיוחד.
אזור בארץ: רמת הגולן

אזור מועדף בארץ: רמת הגולן

עיסוק: ספירת ימים לשחרור. עוד 113.
משמעות החיים: כרגע? להשתחרר.

והשאלה שלנו החודש...

כן, ניחשתם נכון. קשורה לספרים, כמו כל מהות החודש הזה, ולכבוד שבוע הספר הקרב ובא...
מה מערכת היחסים שלכם עם ספרים? it's complicated... סתם, אני תולעת במידת האפשר במצבי
מה היה הספר האחרון שקראתם בשלמותו ומתי זה היה? "נפילת ענקים" של קן פולט. משקולת של 900 עמודים, אבל ממש מעניין. סיימתי לפני שבוע, עכשיו אני קורא את "קלמן קימרלינג - חוקר פרטי, בעזרת השם" של אשר קרביץ (סמל ראשון מוסטפא רבינוביץ', הכלב היהודי - אם מישהו קרא).
האם אתם קוראים ספרים דיגיטליים או שנטשתם לגמרי את קריאת הספרים? לא, אני קורא ספרים אמיתיים.
ואם אתם עדיין קוראים, איזה סוג ספרים מעניינים אתכם (עיון, עידן חדש, היסטוריה, פרוזה, מד"ב..)? בערך הכל, כל עוד זה מעניין.
ומה תדירות קריאת הספרים אצלכם? תלוי בעומס בצבא. יכול לקחת לי יום לסיים ספר ויכול לקחת גם חודש...
קונים ספרים או משאילים מספריה עירונית? בעיקר קונה, אבל אם אמא מביאה משהו מעניין מהספריה אז אני קורא גם אותו.
או בקיצור, ספרו כל מה שמתחשק לכם על מערכת היחסים "ספר-אדם". האמת שעד שסיימתי בצפר הייתי שונא קריאה מושבע. ברמה כזאת שהייתי מתחלק עם אמא שלי במטלות קריאה שהיו בבצפר
. אבל איכשהו זה התהפך ואז הפכתי לחובב ספרים די גדול. האמת? רווח עצום

למעלה