ספרים וסרטים שאנחנו מצפים להם

avivs

New member
ספרים וסרטים שאנחנו מצפים להם

אז... יש ספרים, סדרות או סרטים שאמורים לצאת בימים/שבועות/חודשים הקרובים ואתם מאוד מצפים להם?

גלקטור

New member
קשור בעקיפין לפורום: הסרט החדש של ג'וס ווידון

"מהומה רבה על לא דבר" על פי המחזה של שייקספיר.
זה המחזה האהוב עלי של ש. וכמובן בתור חובב ג'וס (וצוות השחקנים הקבוע שלו כמו נתן פיליון, איימי אקר ועוד) אני מצפה לממתק.

adiavn

New member
ואיך תצפה בו

לפי מה שהתרשמתי זה עומד להיות סרט פסטיבלים בלבד

avivs

New member
השני הספיק לי.

היה ארוך מדי בלפחות שעה וחצי.

Guid

New member
לדעתי כן.

ולו רק בשביל סיבה אחת- לראות איך מארוול מפתחים את עולם האוונג'רס הקולנועי שלהם.
למיטב הבנתי הדלה, הסרטים הבאים של איירון-מן, תור וקפטן אמריקה, יתייחסו לאירועים שקרו\ייקרו בסרטי האוונג'רס.
(זה מה שהבנתי מכל כתבות הספקולציה ושביבי המידע שרצות באינטרנט בלי הפסקה)

אבל תכל'ס? הטריילר של הסרט נראה חזק פיצוצים (דגש על הפיצוצים), אז אני אישית לא אוותר עליו. אין מצב

(אלא אם הם יהיו מפגרים ויביאו את זה רק ב-3D)

avivs

New member
הכי מחכה...

לעונה החדשה של "משחקי הכס", למרות שאם העונה תתמקד בחלק הראשון של הספר השלישי, תהיה בעיה של שעמום יתר.

קארין לוואצ'י כותבת ספר המשך ל"ילד מלחמה", ולמרות שאין עוד תאריך יציאה רשמי, אני מחכה בציפייה לראות לאן ימשיך הסיפור.

ספר שאני גם מחכה לו מאוד נקרא Emperor of Thorns, והוא החלק השלישי בטרילוגיה יחסית חדשה. הראשון בסדרה היה נחמד, אבל מלא בפגמים, והשני כבר היה מהטובים שקראתי בשנים האחרונות. פנטזיה אפלה, מקורית ומרתקת. מקווה שהשלישי יעמוד ברמה של שני הראשונים. (יוצא באוגוסט).

כריכרכה

New member
ספק רב אם ייצא ספר המשך לילד מלחמה

לדבריה אין למו"לים עניין בכך. אני גם לא בטוח שזה כדאי לה בהנחה שהיא כן חותרת לשקם את הקריירה הספרותית.

avivs

New member
הוא יוצא בלי מו״ל.

היא תעשה kickstart וכנראה תפיץ אותו כספר דיגיטלי באמאזון, מה שהרבה היום עושים.
מעבר לזה, הספרים תורגמו לכמה שפות, אז יש לה שוק גדול מזה האמריקאי.
היא מעדכנת מדי פעם בטוויטר שהיא מתקדמת עם הכתיבה, ושנחמד לה לכתוב שוב מנקודת המבט של ג׳וס.

אלודאה

New member
אתה בטוח?

נתקלתי בטאמבלר שלה לא מזמן ושם היא דיברה על זה שהיא כותבת מנקודת המבט של אחת מדמויות הסופר-משנה ב cagebird (ספציפית, הבן-של אחד מהאנשים בחליפות שמאיימים על הפיראט בתחילת הספר).

avivs

New member
בטוח.

היא כתבה על זה כמה פעמים בטוויטר. אחפש לך קישור.

avivs

New member
הנה כמה דברים

שהיא אמרה על זה לאחרונה:
First few pages of Book 4 hammered out and Jos’s voice is coming quite naturally.

I’m rewriting the beginning. This one is a lot more solid. Might probably post it… Y’all know me and needing to find the right “voice.” Beginnings set the tone and Jos needs to be “there” from word one. An 18 year old Jos. An older Jos.

avivs

New member
יופי של ביקורת!

אני מסכים עם כל מה שכתבת שם, אבל כן הייתי מציין את מערכת היחסים בין יורי לבין הבחור הזה שמשתחרר אתו מהכלא, כי יש שם קטעים חזקים.
בספר הזה באמת שאלתי את עצמי - לאן הסיפור הזה מתקדם?
בניית דמויות זה חשוב ביותר, אבל לא מהווה אלטרנטיבה לעלילה.
בכל זאת, גם מהספר הזה נהניתי. הכתיבה של הסופרת נוגעת בשלמות, ובגלל זה התאכזבתי פי מאה בערך מהספר שיצא לאחר מכן, והיה ספר פנטזיה. זה כבר היה מפגש של מעט מדי עלילה וכתיבה בינונית.

אני מחזיק אצבעות לספר החדש שיחזיר לה תהילת עבר.

NoalePaz

New member
גם אני הסכמתי עם הביקורת

אני חושבת שהסופרת הבינה שהקטעים הטראומתיים מחזקים את העלילה והקשר הרגשי של הקוראים לדמות, ומאחר ויורי אצלנו התחיל כרע (בגלל ריאן), היא הייתה צריכה להסביר את ההתנהגות שלו באמצעות טראומה כדי שנזדהה.
אבל היא הגזימה לחלוטין בשימוש בכלי הרגשי הזה. זה בייחוד לא היה אמין מכיוון שאזרקון ואני חושבת שגם יורי, מציינים שלא הכל היה תמיד רע.

אני מאוד רוצה לחזור למוסי, אבל חלק מהקסם שלו היה שהטראומה שלו עצבה אותו באופן שקט וקשוח. אני רוצה לראות אותו נפתח ומשתנה, אבל לצערי אני לא סומכת עליה שהיא תצליח לעשות את זה באופן אמין.

מה שלא ימנע בעדי מלקרוא את הספר כשהוא יצא. (כמו שהחסרונות של קייג'בירד לא מנעו ממני לקרוא אותו כמה פעמים)

למעלה