ספרים וסרטים שאנחנו מצפים להם

almost

New member
שאוש"ק

ולהיות חצופה כמו שכבר היו כמה חברה בבלוג שלו שאמרו לו
אני מפחדת שהוא יתפגר לפני שהוא יסיים

cordilio

New member
זאת הסיבה העיקרית שבגללה לא קראתי

אחרי מפח הנפש שהיה לי עם סיום קריאת הסדרה של חולית שנקטעה בטרם עת, והושלמה באופן מבזה על ידי הרברט הבן, אני חרד מסדרה מעולה שמסתיימת בבצורה לא ראויה. עניין דומה להבנתי היה גם עם כישור הזמן, למרות שלסדרה הזו עדיין לא הגעתי.

לדעתי הטרילוגיה הראשונה מחזיקה בפני עצמה

אמנם יש יותר מדי עלילות שלא מתחברות אחת עם השנייה למרות שהן כן אמורות להתחבר עד סוף הסדרה, אבל כל עלילה בפני עצמה נסגרת לא רע.

אבל, הרי

אם נסתכל על זה מנקודת מבט פילוסופית, הרי שכולנו יכולים להתפגר לפני שנסיים, אף אחד לא יודע מתי, ולמעשה, אם נסתכל על ספר כמו שומרת אחותי, או כמו משחקי הכס, נוכל להסיק בזהירות שסיכויינו להתפגר בתאונת דרכים כאנשים בריאים לגמרי בעוד עורך הדין האחראי והבלתי שתוי שלנו מסיע אותנו אחרי שזכינו במשפט יכולים להיות שווים לסיכוייו של גיבור הספר להתפגר, לעומת סיכוייה של חולת סרטן סופנית או ג'ופרי המעצבן (שגם סיכוייו להתפגר בערב חתונתו היו בסופו של דבר גבוהים יותר מסיכוייה של ילדה בת 9 שנודדת לבדה בדרכים עם חרב קטנה).
אז.
תאורטית יתכן שאנחנו נמות לפני שנספיק לקרוא את הספר השישי.
מה שיהיה גרוע כמעט באותה מידה.
ואם נפסיק להתפלסף לרגע.
גם אני הייתי רוצה שמרטין יכתוב מהר יותר, תודה.

MxIxAx

New member

אני מסיים עוד שני ספר מסע בין כוכבים ומתחיל עם משחקי הכס - שיר של אש ושל קרח

אני מקנאה בך בטירוף והלוואי שתמות

מה לא הייתי נותנת בשביל הכיף של להתחיל את הסדרה הזאת שוב בפעם הראשונה, בלי לדעת למה לצפות. אני מקווה שלא התחלת לראות את הסדרה (שך HBO כאילו) כי היא כן תיתן לך מושג כללי למה לצפות וזה פחות כיף מאשר לא לדעת כלום, להגיע לקטעים האלה שבהם אתה אומר, WTF?! לזרוק את הספר על הקיר הקרוב, ואז לרוץ להרים אותו ולהמשך לקרוא^^

MxIxAx

New member
הלו הלו

ככה לא מתנהגים! לא יפה!

עשיתי לי קצת ספויילר כהקדמה ביוטיוב

יש לי עוד זמן עד אז, אולי יצטרפו ספר או שניים של DS9

MxIxAx

New member
אני בטוח שזה לא יפגע בחוויה

בטקסט הכתוב יש הרבה יותר תוכן, זה רק היה מתאבן

נראה לי שלא כדאי לכתוב פה מה שראיתי ביוטיוב

\

כריכרכה

New member
ההמשך ל-Raven's Shadow של אנתוני ריאן

אני גם מחכה שברנדון סנדרסון יתחיל להיכנס לקצב כתיבה מהיר כדרכו בסדרה החדשה שלו שבינתיים יצא רק כרכה הראשון (בינתיים זה לא מצטייר כקצב טוב).

strahd

New member
יצא רק הראשון

כי הוא התמקד בכתיבת כישור הזמן. הוא כבר התנצל על כך. בתקופה בין הספר הראשון לשני (שיוצא בסוף השנה), הוא הספיק לכתוב שני ספרים של כישור הזמן, שני ספרי נוער ועוד שתי נובלות.

אני לא מודאג מהקצב. עכשיו הוא אמר כי הוא הולך להתמקד בסדרה שלו ולהוציא ספר כל שנה וחצי.

avivs

New member
קראתי הרבה דברים

טובים על הספר הזה של העורב, אבל היו שם כמה השוואות ל״שם הרוח״, שלא סבלתי.
אתה ממליץ?

כריכרכה

New member
המלצתי עליו כבר כמה פעמים ואין לי בעיה להמליץ

שוב, זה ספר טוב מאוד (לא מדהים, ה-5 כוכבים באמאזון משקפים איזה הייפ שמקורו בהוצאה עצמית במחיר סמלי בתחילת הדרך, אבל 4 כוכבים הייתי נותן לו בכיף), בוודאי לטעמי הרבה יותר טוב משם הרוח.

יש דמיון כללי בזה שבשניהם יש סיפור מסגרת ושבשניהם יש POV אחת ושניהם מנקודת מבט של ילד שגדל וכו'.. אבל אין מה להשוות לדעתי.

Noam S

New member
כל מה שקשור לחלל

After Earth
Star Trek Into Darkness
Gravity
וגם העונה הבאה של
Falling Skies (פחות חלל אם בכלל, יותר חייזרים).

הייזל

New member
הספר הבא בסדרת "קייט דניאלס"

שאמור לצאת ביולי. כל השאר יצאו בעוד ה-ר-ב-ה זמן.

וכמובן הסרט של סופרמן.

תומאס27

New member
עכשיו הופיע בעברית "כוכב הקופים"

של פייר בול. בכל מקרה, כבר קראתי אותו באנגלית, ולדעתי הספר עולה על הסרטים.

subatoi

New member
ספר מזעזע. מבחינה חיצונית, הכוונה.

קראתי את ה"אחורה" של הספר ועדיין אין לי מושג על מה הוא. אין התיחסות לסרטים (אם הם מבוססים עליו - אין לי מושג, אני מתייחס לזה רק על סמך מה שכתבת), אין הסבר נורמלי על הספר (נכתב במפורש שזה המסע החמישי של גוליבר. ווט"ף?!) ובסוף האותיות הקטנות שבכריכה מצוין שיש עוד סיפורים בפנים. למה שזה לא יהיה כתוב על הכריכה מקדימה?
ומה קשורים הסיפורים המצורפים?

תעלומה.

למעלה