שרשור מיוחד לכבוד שבועות

דביק,כל הכבוד ללויאליות ל
שלנו

קבלי

וגם

ואייכי

גם אני שואל אותה אותה שאלה...כנראה שמרוב עייפות נרדמתי בעמידה באיזו פינת רחוב, כל המוצא אותי - נא להודיע לדבי זריהם
פרס ( סדנה + בובה מתנה ) יוענק למוצא בחסות הגב' זריהם

גדול
אני גדול

כנראה שלא ראית אותי המון זמן כי למעשה קטנתי עוד יותר ממה שהייתי לפני

טוב, האמת שפיתחתי בטנונת - כרסית קטנטנה בשל החיבה היתרה ללחם,בורקס וכל מוצר ביצקי אחר...
בשאר חלקי הגוף אני נע בין משקלי הרגיל לקצת פחות.
ולקרוס? למי בכלל יש זמן לקרוס?!

תודה על הדאגה

תודה רבה לך על הפרגון..איזה כייף שאפשר

לראות כמה הציצו לנו... בקרוב עוד סדנאות שיעלו כאן ויקבלו קישור בפייסבוק.
סוף סוף תפוז החליטו להשתכלל...יפה הממשק החדש.
חיבוק חם לכם פורום יקר ולדודינקה חיבוק+ נשיקה נפגש בהפגנה...
נשתמע
דבושקה

דביל'ה, השבוע הפתעת וריגשת אותי פעמיים

אל תדאגי, הסמיילי של הבוכה זה רק כי אני בוכה מהתרגשות!
רגע, תני לי להסביר גם לאחרים על מה אני מדבר...
רואים את המודעה המשולבת בתמונה שכוללת את בובת הקוף מההצגה: "הקוף מחפש את אמא" ואת אלעד המקסים (במסכה) של דבי שמשולבת במודעה על הצעדה - הפגנה שיקיים "מאבק הקופים בישראל" ביום שישי 25.5?!
אז תדעו שלא אנחנו הכנו את המודעה על ההפגנה שבתמונה ,אלא דבוש שעשתה זאת ביוזמתה ומבלי שדיברתי איתה או ביקשתי ממנה בכלל ומבלי שידעה עזרה לנו עד שמצאנו את הזמן ,בלחץ הדברים להכין מודעה מטעמנו, ואת הצילום הנ"ל הניחה על קיר המאבק.
את לא מבינה עד כמה שמחת וריגשת אותי ואת שותפותיי לצוות המאבק: אנאבל ונירית וזה בא לנו ממש ברגע מתאים!!!!!!
אם זה לא מספיק כדי לגרום ללב שלי לרטוט אז הנה העלית גם סדנה מקסימה לשבועות ובכלל
שהחזירה את ימי הסדנאות, שכ"כ חסרו לי, כקדם.

תודה דודינקה,הייתי מאוד עסוקה ולבסוף הגעתי

למסקנה שאין על הבובות....אז התחלתי להתמקד בהצגות ובתיאטרוני סיפור ולהחזיר עטרה ליושנה....
בהקשר לקופים
אוהבת מאוד וגם קיפודים וגם צבים וגם ....חחחחחההה
טוב כל מה שקשור לטבע קשור לליבי ולא אתן לאף אחד להפר את האיזון בין הטבע לאדם!
מי שפוגע בקופים פוגע בי !!!
מתגעגעת ...נפגש בהפגנה בשישי הבא... שבת שלום!
ישנן עוד הרבה סדנאות על הכוונת כך שיש למה לצפות....הפרה הייתה טעימה קלה....

שבת שלום

דבי יקרה

איזה יופי של איבזור ובובת. במיוחד קלטה עיני את התרנגולת. אשמח להסבר קצר אודותיה. מה היכולות שלה? איזה סגנון בובה( כנראה כפפה.. לא?) אשמח מאוד להסבר, כי אני כרנאה אצטרך להכין כזאת בזמן הקרוב ממש ובלחץ של זמן... אשמח לתושובתייך. ותודה על כל השיתופים זה מאוד מפרה.
ליאורה

שלום ליאורה הרגע חזרתי מיום עמוס ו....

אני בשוק מכמות המבקרים ....יפה לנו.
תודה על המחמאות וכן את צודקת בהקשר לשיתופים , זה מאוד מפרה ! כן ירבו...
התרנגולת כמו שעינייך הבחינו היא בובת כפפה פשוטה להפעלה ומקסימה בתנועותיה הקלילות...[הקרדיט לבובה הוא לואלרי שיקלי מתיאטרון: "קשת בענן"
עבדתי שם לפניי שנים רבות [בקיבוץ ניר אליהו] וממנה שאבתי את רעיון התרנגולת הפשוטה והקסומה.
כמובן שפתחתי את הרעיון [במקור התרנגולת הייתה מגרב ספורט לבנה] והוספתי גזרה של גוף וראש כדי שיהיה לי נוח להטיל ביצה...[לתרנגולת לא לי...
]
בהקשר לתמונות אשתדל להעלות אותן במקביל סדנא הבאה שתעלה מחר....התאזרו בסבלנות.....
שבוע נפלא
דבוש

דבי, אני חייבת לשאול!

איך התרנגולת שלך מטילה ביצה?ראיתי קטע מתוך הסרט הבובנאי שבו הוא מטיל ביצים לתוך ידי ילדים מתוך בובת תרנגולת- זה מדהים ! וחשקה נפשי לעשות זאת גם, אך לא היה לי שמץ של רעיון. אולי תוכלי לזרוק איזשהו קצה של רעיון לדבר כזה?? אלף תודות, ליאורה

אצלם בוידאו ואשתדל להעלות זאת מחר בבוקר...

ואת יכולה להרגיש בנוח לשאול כל העולה על מחשבתך ....מבטיחה להשתדל למצוא תשובה...ואם לא , בטוחני שישנם פה עוד מומחים
מקצועיים שיוכלו לעזור....

איך אין לי כזו פWה מדהימה, איך?, חחחחחחחחחחחח

מהממת היפייפיה הזו וידייך המוכשרות תבורכנה!

פרה כזאת,מצנח כזה, כבשה כזאת ו...

טרקטור כזה וכל בובה שתרצי תוכלי לקבל באהבה אם תזיזי את עצמך אליי הביתה ושבי איתי בזמן היצירה

אז.........................מתי את באה אליי ובאיזה יום תרצי שאבוא אלייך???

שבת שלום!
דבושקה

תודה לכם שאהבתם.ביום שני סדנת טרקטור...

אולי לפניי ....אם אסיים את הטרקטור....

למעלה