איזה לק נלבש? שרשור לתחילת השבוע

yaelsn

New member
זה משהו שעוד לא העזתי לעשות

ניסיתי פעם על אצבע אחת וכנראה שהמים היו קרים מדי אז לא הלך לי טוב, ומאז לא ניסיתי שוב

נראה מגניב ביותר

MyRun

New member
תודה לשתיכן!

לפעמים זה גם עניין של הלק. יש לקים שפשוט שוקעים... בכל מים. או שלא מתפשטים טוב.

denush

New member
איזה יופי!

כל הכבוד, זה ממש לא קל בהתחלה ולוקח הרבה זמן למצוא לקים שעובדים,
גם אני אקדיש לזה זמן ברגע שיסתיימו המבחנים :)

MyRun

New member
כן, דיי מבאס בהתחלה...

נראה לי שהלקים עובדים יותר טוב ככל שהם יותר חדשים, כשהם מסמיכים הם שוקעים. אבל לא בטוח, צריכה להמשיך לחקור את העניין חחח

Bonushkie

New member
משהו שעשיתי לתחרות בפורום מחו"ל

למזלי המנצח נבחר רנדומלי כי אין לי כישרון בלצייר דברים ביד.
השתמשתי בchina glaze shocking pink sally hansen celeb city golden rose jolly jewels 102 glitter bunny krazy straws ואיזה לק שחור בלתי מזוהה(הבקבוקים הדקים לציורים)

yaelsn

New member
גליטר מגניב

אני חושבת שהזמנתי כזה מסיאטה אבל לא ממש מצאתי לו סווצ'ים אז אני לא בטוחה בדיוק איך הוא נראה

Bonushkie

New member
הלק הזה הוא נצנצים כסופים בבסיס כסוף

אני מניחה שזה יהיה יפה יותר בכמה שכבות אבל שמתי שכבה אחת מעל לק כסוף כדי שיהיה פחות מה להוריד.

לא יודעת לגבי זה של סיאטה אף פעם לא השתמשתי בלק שלהם.

Bonushkie

New member
כן :)

התחרות היא בנושא מדע, צריך להכניס משהו שקשור למדע בלק ולעשות את זה במיוחד לתחרות ואז מישהי מקבלת לק. אז ציירתי את זה, נראה לי שזה נחשב.

Name Of a User

New member
יואו תביאי קישור לתחרות

כל הכבוד כל הציור, אצלי זה היה נראה סתם כמו קווים לא ברורים

Bonushkie

New member
אני לא ממש בטוחה אבל

נראה לי שזה יותר לאנשים שנמצאים בפורום הזה הרבה זמן?
אני אבדוק אבל בכל מצב בכל שבוע יש תחרות כזאת אז כל שבוע מישהי אחרת מקבלת לק.

neurotica

New member
איזה יופי

הלוואי וגם פורומים במקומות אחרים היו מאמצים את היוזמה. אהמ,רמז לתפוז, אהמ.

Bonushkie

New member
זה פורום קטן יחסית והרבה קונות אחת לשניה לקים

בימי הולדת, או סתם כי מתחשק או שעושים כזה דבר ש2 בנות מחליטות לא לקנות לקים לתקופה מסוימת ואם מישהי נשברת היא קונה גם לשניה.

ובאמת חבל שאין את הדברים שיש בחו"ל בפורומים בארץ אבל אני חושבת שקל יותר לבנות שם לקנות אחת לשניה לקים שרובן גרות בצפון אמריקה ויכולות לשלוח לק כולל שיפינג בפחות מ30 שקל.

הבעיה עם תחרויות כאלה זה שיש הגבלת מחיר, כך שאם מישהי אמריקאית נכנסת ברור שיהיה לה קל למצוא משהו מתחת ל10-15$ כולל משלוח אבל במדינות אחרות זה יותר בעייתי. וכמובן גם לא נראה לי שתהיה מי שתעשה כאן כל שבוע תחרות וכל שבוע תקנה למישהי אחרת לק, מספיק שכל אחת מאיתנו מבזבזת יותר מדי כסף על לקים בשביל עצמה חחח.

למעלה