התפקדות חודש מאי 2012\אייר תשע"ב

shirchu2

New member
עונה

שם- שיר
גיל- 20
אזור בארץ- ראשון
תחום העיסוק בחיים- משוחררת עובדת בעבודה עם משמרות ממשששש קצרות
מצב משפחתי-רווקה

רק ה8 לחודש.. שיגיע כבר סוף החודש ישר ליומולדת שלי.. יהיה כיפ כולם מוזמנים :)

מתפקדת

שם- דנה
גיל- 27
אזור בארץ- הוד השרון (בערך, בשלבי מעבר לשם, ההובלה היתה אתמול
).
תחום העיסוק בחיים- חשבת שכר
מצב משפחתי- נשואה +1

10 דברים שלא ידעתם עלי (או שאולי כן?)
1. נולדה לי ילדה ראשונה בשבוע שעבר!
2. אני חולת סכרת נעורים
3. אני קלסטרופובית
4. אני מפחדת מחרקים מכל סוג ואין סיכוי שאשאר בחדר שנראה בו מקק לאחרונה עד שאקבל הוכחות להשמדתו...
5. אני מתה על כלבים וחתולים, יש לי שנים מכל סוג
אבל הם האחרונים ולא אאמץ עוד שום בעל חיים נוסף/אחריהם.
6. ההורים שלי שלחו אותי לכל חוג אפשרי... בלט, התעמלות קרקע, סטפס, מקהלה, אסטרונומיה, חוג יצירה כזה מפלסטיק, כדורסל וכו' וכו' ועדין יצאתי חסרת כשרונות לחלוטין

7. אני מאוד אוהבת משחקי לוח ויש לי אוסף גדול של כאלה אבל אני עדין לא התפנתי ללמוד לשחק שח-מט (אם כי קניתי כזה וילמדו אותי בקרוב, בתקווה
).
8. מאז שעזבתי את בית ההורים לפני 10 שנים כבר חייתי בת"א, ב"ש, ראשל"צ ובת ים. ברגעים אלו ממש אני עוברת להוד השרון... תתפלאו אבל הכי נהנתי מבת ים...
9. החלום שלי הוא לגור באיזור לא מיושב לחלוטין... אולי איפשהו בנגב... ולעסוק בחקלאות. הבעיה- אין לי מושג בחקלאות...
10. אני ממשששששש אוהבת סוכריות גומי :(

אולי כי הגזמתי

ולא היתי צריכה לאמץ ארבעה, שאני אוהבת אהבת נפש אומנם אבל זה מעייף ומחייב נורא שלא נדבר על אלפי השקלים שזה עולה לי בחודש על אוכל, ציוד, וטרינרים, אילוף, תספורות והיד עוד נטויה.. אולי כי אחת הכלבות שלי נורא בעייתית וההתמודדות איתה קשה וכי כבר כמה שנים לא יצאתי לנופש עם בעלי כי מישהו חייב להישאר איתה ובגלל שיש לה בעיות התנהגות קשות לא מקבלים אותה בשום פנסיון... ואף אחד לא יכול לבקר אותי בלי שהיא תשתולל ותכנס לכלוב וזה מדכא אותי להכניס אותה לכלוב אז אני משוט לא מזמינה אף אחד... והפרווה והטיולים ולהיות בבית על הדקה כדי להוציא אותן לטיול וזה שאי אפשר פשוט לעשות משהו עכשיו כי רוצים והכל הופך ללוגיסטיקה מסובכת...

בקיצור, אני אוהבת מאוד כלבים וחתולים ובמיוחד את הרביעיה הקסומה שלי ואני לא יכולה לחשוב על חיי בלעדיהם אבל אם וכאשר אהיה בלעדיהם אני כבר יודעת שארצה מנוחה...

וואו כל הכבוד לך!

זה באמת מאד קשה, וגם עולה כסף..
אבל למה לעבור מקיצוניות אחת לשניה? אפשר כלב אחד או אפילו חתול אחד.. לי יש חתול אחד וזו לא הוצאה כבדה מדיי, והוא מאד עצמאי, כמעט לא דורש שום מאמץ.
וחיית מחמד, אפילו רק אחת, משנה לגמרי את חיי המשפחה ומוסיפה הרבה אור לבית לעומת בית ללא אף חיית מחמד.

Purple Mushroom

New member
מתפקד! באיחור של 8 יממות מההודעה!

גם לי יש הלילה זמן עוד קצת לפורום, עד הודעה חדשה.

שם: א. א. אלון א.
גיל- 36 וחודש, עוד מעט בן חודשיים !.
אזור בארץ: דרום תל אביב, כפר שלם, בירנית 5, קומה 1, דירה 4, בסוף החודש כנראה עוברים לקרית שלום. (קו 7) אני דייר מוגן פה! .

תחום העיסוק בחיים-רקדן, שחקן לשעבר, מתמודד, בלוגר, וכותב שירים, ובטח עוד כמה דברים, אה ! ומהפכן של אהבה
. רגיל כל חיי הבוגרים, לקבל כסף מהמדינה, ב-2 קיצבאות, ובשנים האחרונות, יש לי גם תוספת השלמת הכנסה ממש זעומה, מתשלומים לבלוגר. (השנה יקח לי בקצב הזה כמה שנים להשלים תשלום רביעי מאז ה 11.2.2007)
וכמה שקלים בחודש, לריבית על החיסכון הקטן לדירה, שכנראה אשלים אותו קצת לפני סוף 2017. (היעד הוא 10 אלף בשנה, למשך 10 שנים, היעד הוא 100 אלף ש"ח ב10 שנים,מאז הגירושין, והשנה, ושנה שעברה הסתבכתי, אבל הפלונטר יוסר כנראה בתחילת 2013, אחרי סוף העולם)
)....
טוב, נסחפתי, ולאחרונה, אני התחלתי גם להתפרנס בחברת סקרים, ועדיין עבדתי השבוע (שעבר), בתור בייביסיטר, כך שיהיו לי בחודש הבא, בעזרת השם, 2 משכורות, ו-5 מקורות הכנסה, שמקווה שיעברו את ה-4 אלף ש"ח בחודש.

מצב משפחתי: גרוש פלוס אפס, פרוד טרי מחברה, מוכן לדייט ראשון עם מישהי ספציפית שהכרתי שוב אופליין, מתמודדת גם.

10 דברים: יודעים עלי כבר הכל, אין לי כח, כבר אחרי 2 בלילה, וצריך ללכת לישון, מתגעגע לרב סרן שמועתי.
לילה טוב !
=] ...
א.א.
=] ...

למעלה