מתפקד! באיחור של 8 יממות מההודעה!
גם לי יש הלילה זמן עוד קצת לפורום, עד הודעה חדשה.
שם: א. א. אלון א.
גיל- 36 וחודש, עוד מעט בן חודשיים !.
אזור בארץ: דרום תל אביב, כפר שלם, בירנית 5, קומה 1, דירה 4, בסוף החודש כנראה עוברים לקרית שלום. (קו 7) אני דייר מוגן פה! .
תחום העיסוק בחיים-רקדן, שחקן לשעבר, מתמודד, בלוגר, וכותב שירים, ובטח עוד כמה דברים, אה ! ומהפכן של אהבה
. רגיל כל חיי הבוגרים, לקבל כסף מהמדינה, ב-2 קיצבאות, ובשנים האחרונות, יש לי גם תוספת השלמת הכנסה ממש זעומה, מתשלומים לבלוגר. (השנה יקח לי בקצב הזה כמה שנים להשלים תשלום רביעי מאז ה 11.2.2007)
וכמה שקלים בחודש, לריבית על החיסכון הקטן לדירה, שכנראה אשלים אותו קצת לפני סוף 2017. (היעד הוא 10 אלף בשנה, למשך 10 שנים, היעד הוא 100 אלף ש"ח ב10 שנים,מאז הגירושין, והשנה, ושנה שעברה הסתבכתי, אבל הפלונטר יוסר כנראה בתחילת 2013, אחרי סוף העולם)
)....
טוב, נסחפתי, ולאחרונה, אני התחלתי גם להתפרנס בחברת סקרים, ועדיין עבדתי השבוע (שעבר), בתור בייביסיטר, כך שיהיו לי בחודש הבא, בעזרת השם, 2 משכורות, ו-5 מקורות הכנסה, שמקווה שיעברו את ה-4 אלף ש"ח בחודש.
מצב משפחתי: גרוש פלוס אפס, פרוד טרי מחברה, מוכן לדייט ראשון עם מישהי ספציפית שהכרתי שוב אופליין, מתמודדת גם.
10 דברים: יודעים עלי כבר הכל, אין לי כח, כבר אחרי 2 בלילה, וצריך ללכת לישון, מתגעגע לרב סרן שמועתי.
לילה טוב !
=] ...
א.א.
=] ...