סכמ"ש!

לא הסתפרתי שנה וחצי

והשיער הגיע עד השכמות, זה הכי ארוך שהיה לי מחטיבת הביניים
אבל השיער היה מאוד כבד וחסר חיים.... ממש הייתי מבואסת. הספרית הציעה לא לגזור אותו אלא לדרג.
השינוי מאוד מורגש, פתאום השיער קופצני והרבה יותר רך, אני לא מפסיקה לקבל מחמאות עליו. אני לא מתה על התספורת, אבל אני רוצה להאריך את השיער יותר, ואני עדיין יכולה לאסוף אותו. יש לי תור אצל הספרית לחוד 3 חודשים, ונראה מה נעשה אז.....

Macphista

New member
פם פם פם

שאלת השבוע: השבוע גילינו ששולה זקן חתמה על עסקת טיעון והולכת להפיל את אולמרט. אז.... בלי להיכנס לפוליטיקה... מה סיפור הנפילה הכי מטריד שלכם? זו יכולה להיות נפילה פיזית או מטאפורית כמובן.
אוי נראה לי שכבר סיפרתי כאן על כל ההחלקות שלי על שלג. הכי מפדחת הייתה כשנכנסתי לבניין, בחוץ שלג, ואני נכנסת לבניין בו יש איזה כנס, מלא אנשים שאני מכירה, גם כמה סטודנטים לשעבר שלי, והרצפה בכניסה רטובה בגלל שאנשים הביאו על נעלייהם את השלג מבחוץ...
קיצור, הייתי מאוד גאה בעצמי עד אותו הרגע שהצלחתי לא להחליק באותו יום בכלל, ואז... בכניסה לבניין ולעיני כולם... זבנג.

דבר טוב שקרה לי השבוע: הייתה לי פגישה מעניינת בעלת השלכות שיכולות להיות חיוביות. זה באמת נכון שכשדלת אחת נסגרת אחרת נפתחת.
דבר ארור שקרה לי השבוע: לאמא שלי יש פה גדול...
סרט שראיתי: מממ... בא לי לראות את נוח... עוד לא יצא לי.
סדרה שגרמה לי להתלהב: אני במרתון משחקי הכס לקראת העונה החדשה. כבר לקראת סוף העונה השנייה. הפתיע אותי מאוד כמה שכחתי את הסדרה בחודשים האחרונים בהם אני קוראת את הספרים. עוד יותר הפתיע אותי שהעונה הראשונה לא הייתה משהו בכלל. במיוחד בהשוואה לספרים.
ספר שלא הצלחתי להניח אותו לרגע: אני קוראת קומיקס מגניב על באטמן והג'וקר. the killing joke ממש משעשע.
שיר ששמעתי שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב:THE DRAGONS DAUGHTER אני יודעת שזה חילול קודש אבל זה ממש משעשע אותי...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RMvt13PtV5I

מסר לעולם/חברי הפורום: היו עצמכם, כי אף אחד אחר לא יהיה.
עמוק נכון?!

מחזיקה גם לך אצבעות

מקווה שהדלת הזו תוביל לתוצאות טובות

הכל בסדר עם אמא שלך? מה היא עשתה?

Macphista

New member
אמא שלי היא...

אמא שלי היא מיושנת משהו...
היא לא חושבת שהעבודה שלי היא עבודה, כי אני פרילנסרית, כי אני עובדת מהבית, כי אני מעורבת במלא דברים במקביל... מבחינתה עבודה זה לקום בבוקר, ללכת לעבודה, לחזור הביתה אחרי הצהריים. כל סטייה מהקביעות הזו זו לא עבודה אמיתית.
אז היא מאוד התלהבה כשהתחלתי לעבוד במקום הגרוע ההוא וסיפרה לכל העולם שסוף סוף מצאתי עבודה. וכמובן שכשפיטרו את ישבני החמוד היא אמרה לכל העולם שזה בגלל שאני חכמה מדי בשבילם.
אז עכשיו כל העולם חושב ש- 1. אני מובטלת. 2. אני כלבה מתנשאת שחושבת את עצמה ולכן מפטרים אותה.
שהראשון לא נכון- אני עובדת. יש לי כרגע דד ליינים מטורפים. והשבוע סגרתי עם עוד לקוח מעניין שיכול לפתוח עוד דלתות.
והשני... ובכן... נגיד שהשני... לא מדויק.

בכל מקרה, יש לה פה גדול.

מסכמש שבועיים

דבר טוב שקרה לי: שובצתי לקורס מעניין עם כל החברים שלי [מד"כים]
דבר ארור שקרה לי: ההבנה שלא אהיה בקורס שיטור ולא אחלק דוחות

סרט שראיתי: Oo
סדרה שגרמה לי להתלהב: היה פרק ממש טוב במשפחה מודרנית
ספר שלא הצלחתי להניח אותו לרגע: אז בסופש קראתי את "משאלה אחת ימינה" של אשכול נבו ולא יכולתי להרפות מהספר! כשסיימתי, המשכתי עם 'ריקוד'.
שיר ששמעתי שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב: PARTITION של ביונסה- אין לי מושג מה אני מוצא בשיר הזה

Macphista

New member
הא! משאלה אחת ימינה!

ראיתי את ההצגה לפני שבוע והיה כל כך טוב!
כמה בכיתי כשאילנה מתה!
ההצגה מהממת. אם יש לך אפשרות רוץ לראות את ההצגה.

מה זה מד"כים?

shirush3

New member
לא קראת את זה?

אחד הספרים
מישהי שעבדה איתי הייתה בהצגה מתישהו וגם אהבה

למעלה