בישולים לסופ"ש

יצא לי השבוע

להשתמש באורז מבושל כבסיס לפשטידה וזה מצויין. מתבלים אותו כמו שאוהבים ומעל משכיבים ירקות רצויין בכל דרך שמתחשק, פרוסים בשכבות, מגוררים ומעורבבים , בחתיכות ...יוצקים על הירקות חומר מדביק נניח קמח חומוס מתובל עם סודה או קמח תפוחי אדמה מתובל עם מים או שמנת סויה עם עמילן נבחר ושוב תיבול. מעל כן או לא שמרי בירה ולתנור.

לביבות אורז, לערבב את האורז עם גזר מרוסק/ בטטה מרוסקת/ בצל ירוק קצוץ/ אפונה זעירה מקפוא...או שילוב בינהם, מתבלים ומטגנים לביבות. אם האורז לא מספיק דביק מוסיפים מעט מים וקמח חומוס.

או שמערבבים את האורז עם פטריות קצוצות מטוגנות ובצל , מתבלים וממלאים דלורית חצויה או כל דלעת אחרת.
 

smaak

New member
סלט אורז

אני אוהבת לפעמים כשאין לי כוח לחתוך ירקות לקערה, להוסיף קצת אורז מבושל ולתבל. טעים.
 

ladybug6

New member
מה שאני עושה עם אורז מהמקרר בדר"כ

מחממת במחבת מעט שמן, מוסיפה הרבה שום וג'ינג'ר קצוצים, רוטב סויה, ממש מעט סילאן, את האורז + מעט מים לריכוך וספיגה, ולזה מוסיפה ירק כלשהו שיש לי במקרר/מקפיא - שעועית ירוקה, גזר גמדי, ברוקולי, אפונה, תירס, או כל שילוב של הנ"ל.. אם צריך אז קודם מאדה את הירק או מקפיצה אותו במחבת לריכוך. אפשר גם להוסיף קצת אגוזים לפי הטעם בסוף (בוטנים קצוצים / קשיו / אפילו אגוזי מלך..).
 
למעלה