יצא לי השבוע
להשתמש באורז מבושל כבסיס לפשטידה וזה מצויין. מתבלים אותו כמו שאוהבים ומעל משכיבים ירקות רצויין בכל דרך שמתחשק, פרוסים בשכבות, מגוררים ומעורבבים , בחתיכות ...יוצקים על הירקות חומר מדביק נניח קמח חומוס מתובל עם סודה או קמח תפוחי אדמה מתובל עם מים או שמנת סויה עם עמילן נבחר ושוב תיבול. מעל כן או לא שמרי בירה ולתנור.
לביבות אורז, לערבב את האורז עם גזר מרוסק/ בטטה מרוסקת/ בצל ירוק קצוץ/ אפונה זעירה מקפוא...או שילוב בינהם, מתבלים ומטגנים לביבות. אם האורז לא מספיק דביק מוסיפים מעט מים וקמח חומוס.
או שמערבבים את האורז עם פטריות קצוצות מטוגנות ובצל , מתבלים וממלאים דלורית חצויה או כל דלעת אחרת.
להשתמש באורז מבושל כבסיס לפשטידה וזה מצויין. מתבלים אותו כמו שאוהבים ומעל משכיבים ירקות רצויין בכל דרך שמתחשק, פרוסים בשכבות, מגוררים ומעורבבים , בחתיכות ...יוצקים על הירקות חומר מדביק נניח קמח חומוס מתובל עם סודה או קמח תפוחי אדמה מתובל עם מים או שמנת סויה עם עמילן נבחר ושוב תיבול. מעל כן או לא שמרי בירה ולתנור.
לביבות אורז, לערבב את האורז עם גזר מרוסק/ בטטה מרוסקת/ בצל ירוק קצוץ/ אפונה זעירה מקפוא...או שילוב בינהם, מתבלים ומטגנים לביבות. אם האורז לא מספיק דביק מוסיפים מעט מים וקמח חומוס.
או שמערבבים את האורז עם פטריות קצוצות מטוגנות ובצל , מתבלים וממלאים דלורית חצויה או כל דלעת אחרת.