שרשור הפרק היומי - פרק 180

אני448

New member
מסכימה בקשר להאי..

זה ניהיה נורא ילדותי ונורא דומה להאי. כוחות על? ושלא נדבר על המשחק שלהם.. הורס את הסדרה. אפילו חלק מהישנים צריכים לרענן את עצמם קצת. אבל ברצינות, כוחות על? גיורא אמר שזה פונה לקהל שראה השמיניה בעונות 1-3. אני בת 14 וראיתי מגיל 8. אני בספק אם זה מתאים אפילו לבני 10. וגם הלך קצת על יותר מידי סטיגמות.'פרחה, פקאצה', 'חנון' וכאלה. והסוף של הפרק היה קצת מפגר לדעתי, כאילו מה עוד טכנולוגיה שאף אחד לא מכיר כדי ליצור מתח? לא ככה נגמרו הפרקים בעונות 1-3, זה היה יותר מעניין ומציאותי. אחד הדברים שמחזיקים אותי זה שאולי יש תקווה שניני ורוני יחזרו להיות יחד. אבל ככל שעובר הפרקים נראה כי הם מתרחקים. נטשה ועמרי, קצת מוקדם מידי לא? כאילו הלך על בטוח. הרי עמרי לא יודע שנטשה יודעת מי הוא. נשמע לא הגיוני. נעמה? הדמות שלה מרגישה לי חסרת ערך. צ'כוב! איפה צ'כוב בשתי פרקים האחרונים- חייב לחזור.. מה עם התאומים??? אני במתח ורוצה לדעת איך יתחברו לשמיניה. איפה הם. מה איתם, איך הם קשורים? מה קרה לדגנית? זה כבר שבועים משודר והפרקים לא מגיעים למשהו. זה מרגיש נמרח...

dar dahan

Member
לגביי האי אני חייב לומר משהו

אתם כל הזמן חוזרים ואומרים שהאיהייתה סדרה ילדותית, אז לא היא לא, להפך דווקא שתי העונות של האי שגיורא היה אחראי עליהם היו הדבר הכי נהדר שראיתי ואלמלא העונה השלישית הייתי משווה את האי לסדרות מד"ב מחו"ל וסדרות מד"ב לא ילדותיות כמו שאתם עושים מהאי, להפך אני מעדיף מד"ב שנותן לי לחשוב מחוץ לקופסא על פניי טלנובלה מפגרת ושטחית.

אבל אני מסכים שעניין כוחות העל בעונה הזאת של השמינייה זה דבר מפגר למדיי אבל בשביל להבין מה מי מו צריך להמשיך לראת את לא יכולה לקפוץ למסקנות, גם בעונה הראשונה של השמינייה לא ידענו מי נגד מי באופן גורף ורק באמצע העונה דברים החלו להתבהר ועדיין לא לגמריי, כי אז גילינו בעונה שנייה עוד דברים, מה שאני מנסה לומר שנכון שהעונה הזאת ירודה יחסית לעונות הראשונות אבל היא לא כזאת ילדותית כמו שאתם עושים ממנה...

אורישקי

New member
השיר בסוף הפרק

שיר ענק.
העלילה עם נעמה ועומרי וכל מה שמסביב מאד מעניינת.

יותם דמות מביכה למדי, ורפאל סתמי ולא מתפתח במיוחד. מה שמעניין זה השימוש של הבנות בכוחות שלהן כדי להילחם על ליבו של רפאל :p

דודי0000

New member
אני בקשר ליותם חושב אחרת לחלוטין

הוא הדמות האהובה עליי בסדרה. הוא כזה טוב לב ומצחיק והקטע שהוא עוזר לליאה ומצחיק אותה פשוט היה קורע.

הפרק הכי טוב בנתיים...
קטן

נכנסתי ממש מקודם לויקיפדיה כדי לראות מי זה הדניס הזה.יש גם תמונה,ויש מצב שהוא זה מי ש"ירה" בנעמה.

הגובה,העור הבהיר (דניס רוסי,השחקן עצמו רוסי) וגם חתיךךךךךךךךךךךךך

B R A Y E R

New member
מנהל
תגובה שלי על 2 הפרקים האחרונים

קודם כל, הפרק הקודם היה ממש ממש מגניב, ומזכיר לי את כל הפרקים סטייל "טוויסט" מהעונה השניה הכל-כך קלאסיים!
זה היה באמת טוויסט יפה שכל הפרק הוא 2 חזיונות של הגר ושהיא הייתה צריכה לבחור עם מה ללכת.
אגב, מעניין שהגר יכולה לראות גם את העתיד לטווח ארוך יותר, וגם את העתיד של אחרים ולא רק שלה.
באופן כללי - זה פרק שכמעט כולו היה נטו השמינייה החדשה, וזה דווקא עבר ממש טוב לדעתי והרבה בפורום הסכימו עם זה
אז זה באמת עניין של זמן עד שמתרגלים גם לשחקנים החדשים!

הכוח של ליאה מגניב לגמרי, ויהיה ממש מגניב כשהיא גם תדע לשלוט עליו. זה כוח שהוא גרוע כשהוא בצד של הרעים, ומעולה לצד של הטובים

היה משעשע הסצינה הראשונה שליאה הגיעה בתור העובדת הזו ואף אחד לא הבין מי היא ומה היא רוצה.
אני מקווה שסוף סוף פרק הבא נגלה מה הקטע עם דניס! זה באמת מסקרן, ואני גם מתחיל לחשוב שהוא הוסב לצד של אבשלום.
איזה כיף שהעלילה ככה מתחילה להתקדם

למעלה