טוב אז...

Oukami Kun

New member
כל כך שמח שויתרתי במחצית והלכתי לישון...

ארגנטינה משחקים משעמם כמו שהם שיחקו כל הטורניר. מקווה שגרמניה ייתנו להם בראש, כי אם הם ייקחו את הטורניר זה יהיה בושה.

SHTRUDIDI

New member
האזעקה הבוקר לפני 8 הייתה מה זה גרועה

אני בכלל בהלם ששמעתי את זה, אבל גאד דאמט חרא דרך להתעורר

Bleed for Me

New member
וואו ממש! מה שמצחיק (אותי לפחות חח)...

זה ששבוע שעבר שעוד הייתי בדירה שלי בדרום, כל בוקר עשו לי השקמה ב8:00 עם הטילים שלהם, אז עכשיו שאני בבית של ההורים, אותו הדבר! תודה באמת...אולי הגיע הזמן לטוס לחו"ל חח

jess r

New member
גם אני התעצבנתי

לבנזוג מסתבר היתה אפליקציה שמתריעה על אזעקות במרכז אז התעוררתי עם "צבע אדום צבע אדום!!!" ואפילו לא ירו עלי

LeAnnDylan

Well-known member
לי יש התראות טוויטר של IDF

וכל הלילה זה מצפצף לי. ומילא על התראות צבע אדום, זה מצפצף גם על כל דבר שהם מפרסמים.
ואתמול ב-3:30 בלילה עם האזעקה הזו זה לגמרי היה מייאש. אומנם הייתי משום מה ערה. אבל ממש לא היה לי כוח לרדת למטה למקלט

החלטתי להישאר במיטה ולשים שמיכת פוך על הראש ואם יפול עליי איזה סקאד, בכל מקרה אני אמות אז מה זה משנה למעלה או למטה

jess r

New member
תכבי אותם

אני לא מבינה את זה, אצלי כ-ל ההתרעות בפלאפון הן שקטות. אין מצב שמשהו מציק לי בטח לא בעידן שאנשים שולחים הודעות ב-2 בלילה.

ולגמרי. גם אני נשארתי במיטה. החדר מדרגות שלנו ממילא לא יעיל ואין לנו ממד או משהו כזה.

LeAnnDylan

Well-known member
לא מכבה

אני צריכה אותן. זו לא התראות רועשות במיוחד וכשאני ישנה הן לא מעירות אותי. ובמהלך היום אני צריכה אותן. אין לי כוח לכבות ולהדליק אותן כל יום במילא.
ואני לא מאמינה בטלפון על שקט. אם אני מעבירה אותו לשקט הוא נשאר ככה יומיים עד שאני קולטת את זה ואז אני בעצבים על זה שאני לא מקבלת התראות.
חוץ מזה שהחברים שלי לא שולחים לי הודעות בשתים בלילה ומי שכן, נכנס לחסומים. אז הכל טוב.

SHTRUDIDI

New member
עצלה

אקט חינוכי מעכשיו:
שתדעי לך שגם בלי שיפול על ביתך חלילה טיל, הרסיסים עלולים לפצוע.
מכיוון שאת מצחיקה אותי ולא אחיה בלעדייך, את מתבקשת לשמור על עצמך ולנוע למקלט

Hadar07

New member

מה שקרה לי בדיוק היום בבוקר הייתי גמורה מעייפות מהשבוע הזה וקיוויתי
לישון היום ובדיוק לפני 8 הייתה אזעקה וזה ממש מבהיל כשזה מתוך שינה.
מעצבן שזה נהפך כבר לשגרה אצלנו האזעקות האלה, כל יום כמה פעמים,
אמן שיגמר כבר.

SHTRUDIDI

New member

אתם באמת הפכתם להיות איזור מוטרד למדיי.
תחזיקי מעמד, בסוף השקט יחזור, מקווה שהפעם לתקופה ארוכה יותר וגם לתושבים שעבורם זו הפכה לשגרה יומיומית בדרום.

LeAnnDylan

Well-known member
איפה מצביעים?

חוץ מערימה של טקסט לא מענין לא ראיתי שום תיבה בה אני אמורה לסמן הצבעה למשהו. נראה לי צריך להירשם וזה יותר משתי שניות ואין לי כוונה להשקיע בך כל כך.

jess r

New member
מוזר

סינג'רתי כבר אמאבאסבתא להצביע ואף אחד מהם לא רשום.

הו וול.
תודה בכל אופן

SHTRUDIDI

New member
ניסיתי לעזור

אבל הוא כותב שהסקר נסגר.
סורי, מקווה שיילך לטרנטינו גם בלעדייץ

למעלה