עבודות בדרך לראש חודש אדר

אמאדובה

New member
עבודות בדרך לראש חודש אדר

מה שלומכן? איך עבר השבוע?
אני התקדמתי במנדלה שלי! מקווה להעלות צילומים היום או מחר. זה ממש כיף

bibu7

New member
אבל זה אדר ב', זה עדיין נקרא ראש חודש אדר?

שדרך אגב נולדתי באדר ב' לכן יש לי יום הולדת עברי אחת לארבע שנים...

אני עכשיו בפול על התחפושת של אחיינית 4 שלי. אימא אדמה. מקווה שאני אגמור אותה בזמן.

אמאדובה

New member
להפך! זה האדר ה"נכון"

אדר א' הוא זה שנוסף. עובדה שפורים הוא באדר ב'
ומי שנולד באדר "רגיל" חוגג באדר ב'. אז לך יש יום הולדת כל שנה, צר לי לאכזב...
איך מתחפשים לאמא אדמה?

bibu7

New member
לא הבנתי את ההגיון של אדר ב'

זאת אומרת שאדר א' הוא זה שבא פעם בארבע שנים ואדר ב' הוא בעצם האדר הרגיל ואני לא מיוחדת כמו שחשבתי אלא סתם עוד אחת שנולדה באדר

ואני נולדת בכ"ח באדר ב', מתי את, קדרית?

ואמא אדמה זאת עבודה קשה. הכנתי כ-400 פרחים מלבד, השנה החלטתי לקנות שמלה ולא להכין בעצמי כמו כל שנה ועל השמלה המוכנה אני תופרת את הפרחים מקדימה. מאחור אתפור עלים ושובל ארוך לשמלה שגם הוא יהיה מלא פרחים. בתקווה שאני אספיק את הכל עד פורים.

כשהתחפושת תהיה מוכנה אני אעלה תמונה. חשבתי לכתר, שכמובן עשוי מפרחים ופרפרים, לרקום כמה פרפרים אבל אני לא יודעת אם יהיה לי מספיק זמן לזה.

אמאדובה

New member
ואת מיוחדת בכל מקרה

אגב, אדר א' בא פעם בשנתיים-שלוש, זה הרבה פחות מיוחד מה-29 בפברואר למשל. אז לא צריך לקנא יותר מדי

maybesure

New member
הכי כייף ימי הולדת באביב

מקנאה בכל החוגגות באביב.

אני מתקדמת יפה בקרייזי, יש עוד הרבה הרבה עבודה.
בינתיים אתמול הייתי באיזו חנות בקיבוץ שכן, שבין השאר מוכרים בה גם שמיכות טלאים לתינוקות, והיו שם 2 שמיכות קרייזי. אחת בגווני תכלת ואחת בגווני ורוד. העיצוב היה מקסים אבל הגימור לא משהו. כל תכי הרקמה היו אותו הדבר, מעין סיכסך, וכולם נרקמו בצבע אחד של חוט - שמנת, שזו החלטה עיצובית וזה עוד בסדר, למרות שכל מהות הקרייזי היא להתפרע בתכים וצבעים.
ובנוסף - הבדים נפרמו בקצותיהם כיוון שהתפר בהם לא היה מוסתר.
זה כמובן העלה לי את הבטחון שאני עובדת נכון.

tair40

New member
חזרתי לימי הרקמות!

נראה לי שבקרוב אפילו יהיו לי תמונות של עבודה שסיימתי!

איזה כיף שיגרה!

maybesure

New member
סוף סוף הקרייזים

בשעה טובה אתמול הרכבתי מכל מיני שאריות ספוגים שהיו לי בבית, 3 עיגולים בשביל השרפרפים.
ככה זה נראה בסוף

tair40

New member
הם מקסימים.

את מוכנה להיות שכנה שלי? יש לי המון דברים שצריך לחדש.... יש לי מחסן מלא כיסאות, ובכלל אם אפשר היה לחדש גם אותי....

maybesure

New member
תודה תאיר

ובטח שהייתי מוכנה להיות שכנתך. אולי הייתי לומדת ממך טאטינג? צריך להמציא כבר איזו אפליקציה כזו שאפשר לעשות דברים דרך הסלולאר

כסאות זה כייף גדול לחדש. חידשתי כמה וכמה כאלו. הבעיה שהם תופסים הרבה מקום בבית.

תאיר
לדעתי את "מוצר" חדשני ביותר.. הלוואי

והיה לי את הכישרון שלך בריקמה.. מאמינה שיש לך עוד כמה כשרונות שאין אנחנו יודעות!???

הם נראים נפלא

במקבץ רואים את הפרופורציות וזה נראה מצויין.
מאד אהבתי את ההתחלה ועכשיו הבאת את זה לשיאים מדהימים.
תרשי לבני ביתך לשבת על יצירת האומנות הזו?

maybesure

New member
תודה חברה יקרה

בוודאי שזה מיועד לישיבה. החתול כבר אימץ לו אחד.
כמובן שאלו כיסויים שבתוכל עיגול ספוג, הכיסויים מצויידים ברוכסן כך שאפשר בקלות להסיר ולכבס.

למעלה