עבודות בדרך 20.1.13

maybesure

New member
אז ברשותך

אני אשמור את הזכות לפרוייקט קטן יותר. תודה המון המון!!

maybesure

New member
תודה

בכל מקרה יקח עוד זמן עד שאבצע. זו תהיה רקמה למרחקים ארוכים

עוד עץ הצטרף לטבע המתהווה

על בד לבן.
הרקמה של מוטיבים בגדלים שונים ובמבעים שונים ממש סוחפת.
בצד מונחות הרקמות הכבדות של מפת ההרגנגר והמפה המשוגעת.
מקווה לחזור אליהן.

bibu7

New member
מלא דברים על הכוונת

קיבלתי חבילה של חוטים שהזמנתי ובה הייתה רקמה קטנה משולבת חרוזים שקניתי,כמובן שביום שהיא הגיעה כבר הכנתי אותה, מצרפת תמונה.
היום סוף סוף הגיעה החבילה מבלאק פריידי אחרי התעכבויות וכאלה אז הגיעה גם רקמת מפת העולם. אז יש לי אותה ויש לי עוד כמה שתכננתי ליצור לפני המפה.
אבל כמובן שהכל חלומות באספמיה. עוד כואב לי הגב ויש לי מלא עבודה, אולי אני אצליח לדחוס איזו חצי שעה היום, לא מבטיחה כלום.

דולי12

New member
אני לצערי לא רוקמת בזמן האחרון

אני כנראה עוברת דירה כנראה בסוף השבוע הבא. יש לי הרבה לארוז ומה יש לי הכי הרבה? חומרי יצירה ,חוטי רקמה, בדי רקמה , חוטי סריגה ,מסרגות, ניירות בריסטולים, כרטיסי ברכה בקווילינג שתופס הרבה מקום וכמובן המון חוברות בתחום הרקמה, סריגה ונייר וזה פשוט מלא, אני אצטרך לייעד לכל זה,ארון גדול ואני מנסה להפטר מכח מיני ניירות וקשקושים שאספתי וזה קשה להפרד מהם ומצד שני אם אחזיק בהם, זה דורש איחסון ואיחסון עולה כסף ומקום.אז אני מקווה לעבור מהר את התקופה הזאת ואשמח לבשר לכם שהתמקמתי בדירתי החדשה.

אמאדובה

New member
בהצלחה!!!

כשעברנו דירה שכרתי חברה שעוזרת בסידור הבית שיארזו ויפרקו לי את הדירה. אחת הסיבות שלקחתי אותן (מדובר בסה"כ בשתי בחורות...) היא שהן הכריחו אותי לזרוק דברים ולא להעביר הכל, אחרת הייתי טובעת בחפצים! נכון שזה נשמע מפחיד אבל עובדה ששום דבר לא חסר לי היום - אני צריכה להביא אותן שיזרקו לי עוד...

maybesure

New member
להפטר

לא בהכרח לזרוק - אפשר לתרום, לחלק, למכור. ואז ההרגשה הרבה יותר טובה. לי בכל מקרה, כואב כשמשהו שמיש הולך סתם ככה לזבל.

שיהיה בשעה טובה

ברכות למעבר וחולמת על הרגע שבו גם אני אתחיל לארוז.
ביום רביעי מקבלים את המפתחות ומפקידים תשלום אחרון עבור הבית.....חולמת על הרגע שבו את נמצאת.
שתראי הרבה ברכה בבית החדש.
מחבקת אותך ושמחה יחד איתך.

למעלה