שרשור גרפי, לא לבעלי לב חלש

Reyn

New member
בנוסף יש ריחות גוף שבולטים יותר במפשעה

שמוגנת על ידי כמה שכבות ביגוד כל היום ולכן לא ממש מתאווררת, ולהרבה אנשים גם יש שם שיער (כמו בית השחי, המסריח הלאומי
).

dori78

New member
להרבה אנשים?

כלומר לך אין שם שיער?

ולמה בית השחי הוא המסריח הלאומי?
מי שטורח להתקלח אחת ליום ולהשתמש בדאודורנט לא אמור להסריח

Reyn

New member
התכוונתי לאנשים שלא מורידים שיער במפשעה

לעומת אנשים שכן מורידים, ולכן אי אפשר לומר שיש להם שם שיער ברגע זה.

כמובן שהקפדה על היגיינה מונעת הצטברות של ריח רע, אבל עדיין בית השחי נוטה לצבור ריח יותר מרוב האזורים בגוף, בין היתר בגלל שזה אזור שעיר יותר. לכן אנחנו שמים דאודורנט בעיקר בבית השחי.

Nurikabe

New member
כן זה אזורים שבעיקרון יותר מזיעים,

ומריחים מזיעה. אבל אחרי מקלחת לא אמורה להיות בעיה, לפחות לא בקטע הזה.

9צב

New member
אנשים עם הזעת יתר, למשל.

או אנשים שמזיעים קצת יותר (אך לאו דווקא "הזעת יתר") מאחרים, ושגם אחרי מקלחת, דאורדוראנט 3 פעמים ביום (בוקר, צהריים, ערב) והחלפת שתי חולצות - עדיין יסריחו. עדיין תראי עיגולי זיעה באיזור בית השחי, למרות שבכלל לא חם להם.
למשל...

Nurikabe

New member
אז אתה

חושב שאצל אנשים שסובלים מהזעת יתר תהיה בעית ריח במפשעה לאחר מקלחת? בעיה שתפריע למין אורלי?

9צב

New member
כן. הרי אם בעצמכם אתם אומרים שריחות

זו בעיה - הרי שבנאדם שמזיע באופן תמידי - המקום היחיד בו הוא בעצם לא יסריח, לפחות מעט, יהיה בזמן מקלחת בעודו מסבן את האיזור.
אז כן, כמובן שזה יפריע.

Nurikabe

New member
לא נראה לי שבאמת יש בעיה קיצונית עד כדי כך

מקסימום אפשר להפעיל מזגן בזמן הסקס.

וואו,אחלה מידע,תודה...

אז..אמ...סליחה על השאלה של ילדה בת 12,הריח שיש הוא נורמלי? כי חשבתי שהריח שיש שם הוא לא נורמלי וצריך לטפל...
אך...הבורות,מתביישת בעצמי והולכת לשבת בצד בחושך

dori78

New member
שמחה לעזור

את ממש לא צריכה להתבייש בכלום.
אני טוענת שזה הכי בסדר בעולם לא לדעת משהו, כל עוד אתה מסוגל להודות בזה ולבקש שיתנו לך מידע, אם אתה מתעניין כמובן.
גם אני לא יודעת הכל, אני הראשונה להודות בזה. לא צריך לשבת בחושך, רק לשאול איפה המתג של האור

לכל אחת מאיתנו יש ריח, זה בסדר גמור. גם לזיעה יש ריח. גם לנוזל הזרע.
יש בנות שהריח אצלן יותר חריף, זה תלוי כמו שכתבתי במה אנחנו אוכלות, אבל גם בגנטיקה ונטיה טבעית.
אם את מתקלחת פעם ביום, לא אמורה להיות שום בעיה.
הבעיה מתחילה באנשים שקשה להם עם ריחות טבעיים של הגוף.

מי שיש לה פטריות או דלקות עשויה לסבול מריח חריף, שגם מהווה אינדיקציה לדברים האלה.
לא זה המצב שדיברתי עליו. את יכולה להיות רגועה.

Student333

New member
דעתי האישית

מה הבעייה בבן או בת זוג שנרתעים מסקס אוראלי או אנאלי לצורך העניין? הם עדיין יכולים לבצע את האקט גם אם הם נמנעים מכל הדברים האלטרנטיביים לא?

dori78

New member
לא מדוייק

גבר שנרתע מריח של איבר מין נשי, עשוי להרתע באופן כללי מיחסי מין.
כנ"ל לגבי אישה שנרתעת מריח או מרקם של זרע.
בסופו של דבר - זה חלק מהגוף שלנו. אם אתה לא אוהב חלק ממני, אתה לא באמת יכול לאהוב אותי.
מעבר לזה, במרבית המקרים לפני שמגיעים לחדירה, משתעשעים בדברים האחרים.
זה בדיוק מה שנקרא "משחק מקדים". לכן אני תוהה אם מי שנגעל - יכול להיות שזה חוסם אותו מלקיים יחסים.

Student333

New member
(רק על עצמי ידעתי לספר)

אז אני יכול להגיד לך שאני לא מסכים איתך. אני נרתע מהריח שיש לכם שם למטה. לא מבין גברים שמסוגלים ללקק את זה. אני עדיין לא נרתע ממין.

dori78

New member
אז ספר על עצמך

מהזרע שלך אתה גם נרתע?

אם ככה, מבחינתך מין זה רק הפעולה המכנית של המשגל.
יכול להיות שלזה התכוון iba בהתאמה מינית, שלך תתאים בחורה שלא מעוניינת בשום דבר חוץ מזה.
ואם תהיה עם בחורה שלא גומרת מחדירה, לא תהיה מוכן להתגבר על הרתיעה שלך כדי לענג אותה?
יודע מה, עזוב אוראלי, היית מסכים לגעת בה עם היד כדי שהיא תגמור?

Student333

New member
לגעת בה ברור. לא עם הפה

וכמו ש-iba אמר למטה אז זה קצת קיצוני מה שאמרת.
No one is perfect שלא נדבר על ההפרשות שלו שלה

turangaleela

New member
להירתע מהריח

זו בעיני בעיה די חמורה. איך אישה יכולה להיות עם מישהו שנרתע מהריח שלה? נראה לי מאוד בעייתי

למעלה