אמר לה,את כמו פרסומת ליוגורט בא לי לאכול אותך
פ פוחד מהצל New member 6/5/13 #80 חחחחחחחחחחח גולם צוחקים על מה שמה שהיא אוכלת סרטים שעושים עליה משימה איזה סתומה היא
פ פוחד מהצל New member 6/5/13 #81 הבנתי את מי אבי מזכיר לי הוא מזכיר לי את תומר ! כאילו משהו באוחצ'יות שלו, ברכלניות שלו הדרך החלקלקה שהוא מדבר לאנשים ...הוא מזכיר לי אותו סופסוף הבנתי . השאלה היא אם הוא נחש כמוהו.... הלוואי... אבל הוא בטוח לא....אין על תומר, הוא היה הנבל הכי אהוב עליי באח הגדול !
הבנתי את מי אבי מזכיר לי הוא מזכיר לי את תומר ! כאילו משהו באוחצ'יות שלו, ברכלניות שלו הדרך החלקלקה שהוא מדבר לאנשים ...הוא מזכיר לי אותו סופסוף הבנתי . השאלה היא אם הוא נחש כמוהו.... הלוואי... אבל הוא בטוח לא....אין על תומר, הוא היה הנבל הכי אהוב עליי באח הגדול !
ש שחר עולה New member 6/5/13 #83 לדעתי לבנה הכי דומיננטית ומעניינת, במקום שהיא נמצאת שם יש התרחשות , ויש התקהלות.
מ מוטי חוף מציצים New member 6/5/13 #108 היו קצת צעקות מבחוץ לא ברור למי ומה. הדיירים אמרו אחד לשני שאסור להתייחס וצריך להתעלם ..לפי חוקי הבית טוב הם ראו עונות קודמות.
היו קצת צעקות מבחוץ לא ברור למי ומה. הדיירים אמרו אחד לשני שאסור להתייחס וצריך להתעלם ..לפי חוקי הבית טוב הם ראו עונות קודמות.
מ מוטי חוף מציצים New member 6/5/13 #110 זה היה קצר.אני חושב שאפילו בהפקה לא שמו לב. למה מוזר ? סתם אנשים צעקו מבחוץ.אולי בצחוק.