צופה202020
New member
לאה. את אל תספרי לי ת'ימים. חחחחח
הולך ומייטיב. לוקח ת'זמן.
עוד שבוע הוצאת "חוטים" וייקל.
הכנתי אתמול ויצא פצצצצצה.
בורקס שבלולי גבינה
23-24 שבלולים
מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה רכה
200 מי"ל שמנת חמוצה
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/2 כפית מלח
אופן הכנה:
• שמים את המצרכים במיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד לאיחוד החומרים.
• עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מצרכים למלית:
250 גרם גבינה לבנה 5% מנוקזת מנוזלים
200 גרם גבינות קשקבל ומוצרלה מגוררות
ביצה
3 כפות קמח
כף חרדל
כפית פפריקה
מלח ופלפל
לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום/קצח
אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מערבבים את מצרכי המלית.
• מוציאים את הבצק, מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
• משטחים על העלים את המילוי ומגלגלים לגלילות.
• מעבירים למקפיא לחצי שעה לערך (להקלת החיתוך).
• פורסים את הגלילות לפרוסות ברוחב 2 ס"מ ומסדרים על התבנית כשהצד השבלולי בשכיבה.
• מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
• מורחים על השבלולים ביצה טרופה וזורים שומשום.
• אופים עד הזהבה
הולך ומייטיב. לוקח ת'זמן.
עוד שבוע הוצאת "חוטים" וייקל.
הכנתי אתמול ויצא פצצצצצה.
בורקס שבלולי גבינה
23-24 שבלולים
מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה רכה
200 מי"ל שמנת חמוצה
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/2 כפית מלח
אופן הכנה:
• שמים את המצרכים במיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד לאיחוד החומרים.
• עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מצרכים למלית:
250 גרם גבינה לבנה 5% מנוקזת מנוזלים
200 גרם גבינות קשקבל ומוצרלה מגוררות
ביצה
3 כפות קמח
כף חרדל
כפית פפריקה
מלח ופלפל
לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום/קצח
אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מערבבים את מצרכי המלית.
• מוציאים את הבצק, מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
• משטחים על העלים את המילוי ומגלגלים לגלילות.
• מעבירים למקפיא לחצי שעה לערך (להקלת החיתוך).
• פורסים את הגלילות לפרוסות ברוחב 2 ס"מ ומסדרים על התבנית כשהצד השבלולי בשכיבה.
• מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
• מורחים על השבלולים ביצה טרופה וזורים שומשום.
• אופים עד הזהבה