איפה נמצאת רשימת השפות. זה טלפון חדש לגמרי. בהתחלה היתה
עברית אבל רק בשלבים הראשונים של הגדרות הפעלת הטלפון ומייד השתנה לאנגלית. לא הכל. יש חלק בעברית אך הדברים הכי חשובים הם באנגלית למשל אייקון ההגדרות, סימניות, משחק מסויים ועוד
מוכר חנות הגיע אלי הביתה והוא הפעיל אותו בפעם הראשונה
כאשר ניסה להעביר את אנשי הקשר. פתאום הוא מראה לי כמויות של תמונות לא שלי והסביר לי שזה יכול לקרות אם מישהו פרץ לי לג'ימייל. האם דבר כזה יכול לקרות?

הוא הסביר לי שיוכיח לי שכן אם יעביר את הסים שלי לטלפון אחר..

אחרי שהוא הלך גיליתי כמה דברים לא שלי: שיחות, הודעות ואנשי קשר. מאז לא נגעתי בו. ביום שקניתי (לפני כחודש וחצי) ביקשתי להחליף אותו. טענתי שהוא משומש. הם כמובן טענו שלא. אחכ היתה מלחמת התשה מצידם. עירבתי את אמון הציבור. בעל החנות שיקר להם ששלחתי מיילים. לא יכולתי לשלוח כי לא עדכנתי דואר. כלל לא השתמשתי בו.

הוא טען להם שהוא לא יכול למכור אותו כחדש אם השתמשתי בו.. חח זבלן רציני..באתו שלב אמון הציבור יצאו מהתמונה מה שאומר ששורה תחתונה הם לא עוזרים

לצערי הטלפון השני התקלקל לפני כמה ימים ואז נאלצתי להשתמש בחדש. עכשיו אין לי דרך להוכיח שהוא משומש (אם נניח אתבע אותם ואני לא) כי אני משתמשת בו.

בעל החנות שבו קניתי את הטלפון הראשון הסביר לי שהם כבר לא מביאים LG. כנראה לא סתם. הם די אמינים