Kill Me, Heal Me - פרקים 11-12

cheburasha

New member
Kill Me, Heal Me - פרקים 11-12

הלו, אנשים! מה קורה לנו? כבר יצאו פרקים חדשים ועדיין לא דיברנו על הקודמים!
אז חוויות, דחוף! לפני שראינו את הפרקים החדשים

עוד גיפים של הדרמה בקישור רק זהירות
יש תמונות מהפרק ה-13 שהן גם בטיזר בסה"כ אבל ראו הוזהרתם

cheburasha

New member
אני אתחיל וכולם אחרי

בגדול היה מגוון ומעניין. נהניתי מאוד בצפייה. כיוון שעברנו אתהחצי, נראה לי שלא צפויות לנו הפתעות גדולות. מעכשיו בטח נראה את שאר הזהויות של דוהיון, פתרון של כל התעלומה של המרתף והקווים הרומנטיים. כמה נקודות לגבי הפרקים האלה:

• בגדול מצב הרוח היה מתוח בגלל שדוהיון לא היה איתנו חלק גדול מהזמן
  • מי שהתגעגע לסה גי קיבל אותו במנה גדולה מרגשת מצד אחד ומשעשעת כרגיל מצד שני. אני רואה אותו כדמות דיי טרגית. כל כך רוצה לשרוד מצד אחד מצד שני מודע לזה שהוא רק תחליף זמני. לדעתי, בסוף פרק 12 הוא נעלם כי הוא מבין שהזמן שלו הולך להיגמר.
  • בכלל אני חושבת שלאט לאט כל הזהויות יעלמו וזה יהיה הריפוי של דוהיון. כבר נראה שהזהות האובדנית לא תחזור כי אין לה סיבה להיות שם. הוא אמר שלא מתכוון להאבד אז אין לו מקום יותר.
  • מצד שני האחות התאומה שלו, יו נה תחזור ובגדול. היא פשוט חייבת, אחרי ההערה של אוריג'ין לאוריאון שהיא נדלקה עליו. הטיזר של פרק 13 מוכיח שזה מה שמחכה לנו. אני כותבת את ההודעה הזו והולכת לראות מה יהיה שם. לא רוצה להכניס ספויילרים אבל הולך להיות חם
  • בלי ספק הדמות הראשית בסדרה בשבוע זה היה סה גי. כל ההתנהגויות הילדותיות המתוקות שלו, כל הויקוחים עם רי ג'ין, כל ניסיונות שלו להתפייס איתה... זה היה מתוק. אנחנו ממש רואים ילד בתוך גבר בן 30+. מעניין שגם אחרי שנעלם הרגשנו אותו לאורך פרק 12 בהדהודים של המעשים שלו. להפתעת דוהיון, סה גי הפעם לא הרס לו הרבה אלא להיפך, הוא הצליח לעשות דברים שדו היון לא יכל לעשות.
  • הקטע עם האידול ג'י היה אדיר. אהבתי איך החזירו אותו אחרי ההתקלות עם יו נה. מהתגובות באינטרנט אני מבינה שהיה שם חיקוי של כמה איידולים שלא יודעים לשחק. את הסרטים שהראו אני מכירה אבל את האיידולים לא. אז אם מישהו יודע לכיוון מי היתה הבעיטה, אשמח לשמוע. אהבתי ששמו כניגוד לזה את ההערה של ריג'ין שלסה גי מגיע אוסקר על המשחק האדיר. רואים את כפל המשמעות?
  • העוזר של קי ג'ון הרג אותי עם הסטייל "סה גי" שלו.
  • אוריאון בפרקים האלה לא נראה מרוצה במיוחד מהשתלשלות העניינים. קיבל את החלק העצוב ולא יודעת איך אבל רוצה מאוד שיצא מזה מהר! הוא חמוד מדיי כדי לסבול
  • קטע הפוקימונים היה אדיר. זה הכניס קצת "לייט" בחלק הכבד של הפרק.
  • ריחמתי על האנורקסית השבוע. מה היא אשמה בכל הסיבוכים האלה. אני לא אוהבת אותה אבל לא ברמה של לאחל לה צרות כאלה. כשנזכרים בעץ היוחסין ההוא מבינים עכשיו שזה היה ספויילר בינה לבין סה גי...
  • הסתבא ממש עצבנה אותי השבוע. אבל ממש! נראה שדוהיון הוא בכלל לא חלק מהמשפחה אם היא כזה שונאת אותו. ואמא היא לא אמא באמת? באמת? אני עדיין לא מאופסת עם כל העניינים המשפחתיים, מחכה שיילעסו לי הכל ויגישו בסוף פתוח וברור
  • ובהקשר זה הטריף אותי שהפסיכיאטר ככה בקלות מספר הכל לסבתה. למה לעזאזל? מה עם שמירת הסודיות? אז מה אם היא סבתה. שתקפוץ!
  • ותעלומת המרתף בהקשר של אוריג'ין... מתקרבים לגילוי הסוד?

זהו. חפרתי המון. הולכת לראות פרק הבא. תגיבו, אנשים!

nuly123

New member
אולי נגיב בשרשור הזה גם על פרקים 13-14?

&nbsp
עדיין לא צפיתי בהם, אבל כנראה אראה אותם מחר... בכל אופן, אשתדל להתגבר על הסניליות ולהגיב על פרקי השבוע שעבר בהמשך. עייפה מדי עכשיו

maayanro123

New member
רק תכתבו בכותרת ההודעה שאתן מדברות על פרקים 13-14, כדי שלא
יהיה בלאגן..

nuly123

New member
מנסה להגיב על פרקים 11-12

הפרקים האלה היו אכן הזמן של סה-גי לזרוח, אבל נראה שהוא התמתן, גם בהשפעתה של או ריג'ין (כמעט הייתי קוראת לה "המאלפת" או משהו
). הפעם הוא באמת היה די מועיל, ולא השאיר לדו-היון בלגן שצריך לנקות אחריו, אלא להפך :) ועל הדרך, הוא הפך גם למוביל אופנתי שזכה לחיקויים בחברה

הגרסה של סה-גי ל"גלגל המזל" הייתה משעשעת
ונראה שעם כל סיכויי ההסתברות, יש גם דבר שנקרא קארמה :)

עוד קטע משעשע בפגישה עם האיידול - כשהוא ניסה לשחק סצנות מתוך סרטים מוכרים כמו Ajusshi...

הסבתא ממשיכה להיות בלתי נסבלת, וגם הפסיכיאטר איכזב כשזרק את האתיקה המקצועית לעזאזל וגילה לה הכל.

ואי אפשר בלי סצנה טיפוסית שבה סה-גי ורי-ג'ין מצטלמים לפוטו רצח ועושים את כל הדברים שזוגות עושים בד"כ בדייטים בדרמות קוריאניות...

וזהו, הראש שלי כבר לגמרי בפרקים 13-14, אבל להם כבר מגיעה הודעה נפרדת :)

Larc En Ciel

New member
ראיתי סצנה קטנה מהדרמה ונראה שהיא ממש מצחיקה

אתן ממליצות להתחיל לראות אותה?, (לא קראתי את הדברים שכתבתן כי לא רציתי לקרוא ספויילרים).

nuly123

New member
ג'י סונג אדיר בדרמה הזו

ויש בה סצנות מצחיקות מאוד, לצד סצנות דרמטיות ומרגשות...

Larc En Ciel

New member
טוב קניתם אותי

אני אוסיף אותה לרשימת צפייה שלי, ומי יודע אולי יהיה לי זמן לצמצם פערים איתכן
...

nuly123

New member
תראי, בהתחלה היו לי הסתייגויות

&nbsp
אבל בפרקים האחרונים אני ממש נהנית :)
&nbsp
צפייה מהנה :) הסדרה מסתיימת בעוד 3 שבועות...

Larc En Ciel

New member
חח אחרי מחמאות כאלה אני חייבת לסיים מהר עם פרקי השבוע שלנו

של ספאי, ולרוץ לראות את הדרמה
.

nuly123

New member
את יודעת שהסדרה בתהליך תרגום לעברית, נכון?

&nbsp
נדמה לי שתרגמו כבר 10 פרקים באתר הוותיק והמוכר :)

למעלה