Kill Me, Heal Me - פרקים 11-12

nuly123

New member
פרקים 13-14

היו יופי של פרקים השבוע, גם מבחינת ההומור וגם מבחינת הרגש.

היה יפה לראות איך לשם שינוי דו-היון מטפל ברי-ג'ין. הוא נראה כ"כ חמוד. גם הבילוי שלהם אחרי שהיא התאוששה והביקור אצל מגדת העתידות (מקצוע ממש פופולרי בקוריאה, לפחות לפי הדרמות) היו חביבים.

צ'ה יון נדחפת כרגיל ומקלקלת הכל (וגם סתם מבזבזת זמן מסך לדעתי).... אבל בגללה רי-ג'ין ודו-היון מגיעים בסוף לבית הוריה של רי-ג'ין (כל אחד בנפרד). הוא שומע את הווידוי שלה לגביו, ורי-און שוב מגן על אחותו כשהוא מכסה את עיניה כדי שלא תיפגע.

והסצנה הכי קורעת שהייתה לדעתי בסדרה עד עכשיו – יונה מכה שנית! והפעם כשרי-און, האופה שלה, ממש בהישג יד ושפתיים... אי אפשר להתחמק מפאנגירל אמיתית בפעולה. מבט האימה של רי-און... והנשיקה! כמה צחקתי

בהמשך כולם מגיעים שוב לבית הוריה של רי-ג'ין, והפעם רי-און ודו-היון מגויסים מיד לעבודה, תוך כדי שהם לא מפסיקים עם ה"מלודרמה", כפי שמאבחן יפה אב המשפחה

הבילוי המשפחתי מספק לנו גם סלפי לכבוד השנה החדשה, ועוד נשיקה של דו-היון ורי-ג'ין. ומשם הפרקים כבר תופסים כיוון יותר דרמטי, של גילוי הסודות, חטיפה והרבה דמעות (משחק אדיר של ג'י סונג, כבר אמרתי?
)

עכשיו ברור לכולם שרי-ג'ין היא הילדה שהוסתרה במרתף וברור מי היא אמה (אמו החוקית אבל לא הביולוגית של דו-היון) – אבל עדיין יש סימן שאלה לגבי זהות אביה (האם זה סבא של דו-היון?). בכל מקרה, דרכו של הזוג הזה לא תהיה קלה (ולא בטוח אם בכלל אפשרית), גם בגלל המשפחתולוגיה המסובכת, וגם בגלל ענייני הזהויות. פתאום נראה ש-6 הפרקים שנשארו הם מעט מדי...

והנה סיכומים לפרקים, שמהם לקחתי גם כמה תמונות:

https://thetalkingcupboard.wordpress.com/2015/02/19/kill-me-heal-me-episode-13/

https://thetalkingcupboard.wordpress.com/2015/02/20/kill-me-heal-me-episode-14/

cheburasha

New member
גם אני מתחילה להרגיש את הסוף של הסדרה

וחבל. זה מסוג הסדרות שאני אומרת לעצמי למה לא ארוכה יותר. כי כייף לראות אותה. מינון נכון של דרמה, רומנטיקה, אקשן והומור. חבילת הכל כלול.
בפרקים האלה היה הכל. הפאן גירל שרודפת אחרי אוריאון היתה אדירה. פדחני לגמרי הנשיקה שלהם. המבטים של אוריאון והכל. גם הקטע בין אוריג'ין ןדוהיון לפני זה היה טוב. והנשיקה אחר כך... מסכן אוריאון, הוא סבל כפול בפרקים האלה. גם מבין שאחותו תשאר אחותו ולא יותר מזה וגם התקפת טרור של יו נה

מה שהכי מראה את הסוף זה שהסודות מתחילים להתגלות. אפילו מי זו NANA! עכשיו אנחנו יודעים שזאת לא ילדה אלא דובי וזה מעניין ומפתיע מצד אחד . מצד שני מהתחלה אמרתי שלא נראה לי שזו אחת הזהויות של דו היון. מעניין....
האנורקסית מעצבנת כרגיל. דנה, מסכימה איתך, זה בזבוז זמן מסך אבל צריכים אותה בשביל איזון העלילה אז טוב שרואים אותה מעט.
מאוד אהבתי איך העוזר של דוהיון דיבר עם אבא של דוהיון. כשאמר לו שלא יטוש אותו שוב. ספיץ' של פרס נובל.
מן הסתם בפרק הבא נראה במה נגמר סיפור החטיפה ומי באמת אבא של אוריג'ין.איזה קטע יהיה אם היא הדודה של דוהיון

אבל משום מה לא נראה לי. בכל מקרה זה מזעזע שאבא של דוהיון התעלל בה כי היא בת של אישתו ממישהו אחר. או שאני בלבלתי את בני המשפחה?
ד"א, מה עם אוריאון? מי ההורים שלו? הוא לא אמור להיות מאומץ גם כן?
דוהיו הראה יכולת אבחנה יפה כשהבין שאוריג'ין לא אחות תאומה שלו כי הוא מאוהב בה... זוכרים שהוא אמר כי בספר הילד תמך בילדה מתוך אהבה...
והקטע של סלפי לראש השנה הסיני המופנה לצופים. כנראה התסריטאים החליטו לעשות קטע מופנה לצופים לכבוד חגיגות שנת הכבשה. איך שהאבא רדף אחרי אוריאון ודוהיון והכניס להם מכות תוך הערות מלודרמה... זה היה משעשע.
לסיום אציין שטוב שראינו מעט מהסבתה המרושעת אבל כנראה שנראה אותה הרבה בפרקים הבאים

אם זאת מחכה ל15-16 בקוצר רוח

nuly123

New member
לגבי קשרי המשפחה (
לפרקים 13-14)

גם אני הבנתי ככה, שרי-ג'ין היא הבת של האישה החוקית, אבל מגבר אחר (לא ברור במאה אחוז מי, אבל רמזו שהיה לה קשר חם עם אבא של בעלה). מאמינה שנקבל הסבר ברור וממצה כבר בפרקים הקרובים.
או ריאון דווקא יכול להיות הבן הביולוגי לפי הפלאשבקים והזיכרונות שראינו עד עכשיו, כשביום בהיר אחד הביאו לו אחות תאומה (ראו שבהתחלה הוא לא אהב את זה).
לגבי NANA, זה אכן השם של הדובי, אבל אולי הייתה לזה השלכה ונוצרה איזו זהות רדומה אצל דו-היון? ונשאר גם העניין של מיסטר איקס. אולי אצלו נמצאות כל התשובות?

בסומפי כתבו קצת על הסצנה הקורעת של יונה
מסתבר שהנשיקה לא הייתה בתסריט המקורי. זה היה רעיון ספונטני של הבמאי בזמן הצילומים עצמם, והשחקנים זרמו עם זה
מצאתי גם סרטון של מאחורי הקלעים בצילומים בבית קפה (לא של הנשיקה עצמה לצערי...). אגב, קראתי איפשהו שהניצבים שעמדו ברחוב בצילומי הסצנה וצילמו עם הסלולרי, הם ברובם מעריצים של הסדרה :)

http://www.soompi.com/2015/02/18/ki...een-ji-sung-and-park-seo-joon-was-unscripted/

cheburasha

New member
ואי ג'י סונג היה אדיר בסצנה הזאת

בזמן שפארק סו ג'ון קצת הגזים עם המשחק שו, ג'י סונג היה טבעי לגמרי!
ראיתי את הכתבה אבל לא ראיתי את הסרטון של מאחורי הקלעים. אין, הדרמה הזאת היא קפיצת קריירה רצינית לג'י סונג

nuly123

New member
אני חושבת שהוא זכה להערכה רבה גם קודם

&nbsp
אבל כיף לראות אותו בתפקיד שמאפשר לו להפגין את כל המנעד והוורסטיליות שלו. הוא יכול לגלם כל דמות שרק עולה בדמיון...

milly12

New member
עכשיו סיימתי את פרק 14

אני רק אוסיף איזה דבר או שניים.
דווקא בפרק הזה האמא הביולוגית של דוהיון עצבנה אותי יתר מהסבתא. הטענה הזאת שהיא עוברת את כל הסבל רק כדי שדוהיון יירש את החברה לא בדיוק גרמה לי לרחם עליה. במקום לסבול כל כך ולחשוב קודם על הכסף אולי היה כדאי לחשוב איך לעזור לו...
ואם כבר דיברתי על הסבתא, כל הקטע שהדוד עם המשפחה המורחבת הגיעו לברך אותה בשנה החדשה היה מגוחך. יכול להיות שזה התרגום אבל זה נשמע משהו כמו שקרובי המשפחה הגיעו מהמשכן המשני למשכן הראשי כדי למלא את החובות שלהם. אם היו הולכים כמה שנים אחורה היה אפשר לשים איזה מלך...

cheburasha

New member
לא חושבת שזה עניין התרגום

ראיתי ברוסית וזה אותו דבר. אלה היחסים המגעילים ביניהם. ראית משפחה קרה שכל מה שמעניין אותם זה כסף. בגלל זה דו היון כל כך מתלהב מהמשפחה של רי ג'ין שהם פתוחים, חמים ולבביים

milly12

New member
פרקים 11-12

טוב, אני במיעוט, אבל אני ממש לא אוהבת את השחקנית שמשחקת את הפסיכיאטרית. אני לא ממש מצליחה להגדיר את זה אבל היא קלילה מידי לטעמי. הייתי מעדיפה מישהי יותר רצינית. התחלתי לראות את הייד, ג'קל, אני ושם השחקנים הראשית עדיפה נכון לעכשיו. לגבי השחקן הראשי, כאן המצב שונה

לגבי הסבתא והפסיכיאטר אני מכימה עם מה שכבר נאמר ואין טעם להוסיף.
היה נחמד לראות את השינוי שדו היון עובר, למרות שאני חייבת לציין שכן חסר קצת הפן הקומי של סה גי.אבל זה טוב שדו היון חזר.
היה לי עוד משהו לכתוב ושכחתי. אני מקווה להיזכר מחר....
בינתיים ייקח עוד 2-3 ימים עד שאראה את 13-14...

cheburasha

New member
לגבי הראשית, את לא היחידה שאומרת את זה

אותי אישית היא לא מעצבנת אבל הרבה אומרים שHan Ji Min היתה מתאימה יותר. אבל זה מה יש.
לאומת זאת ג'י סונג ממש תפור לתפקיד הזה כמו שהיון בין נראה בול במקום שלו בהייד וג'קיל.

cheburasha

New member
סרטונים מאתר הצילומים

ממש חמודים וחלק אפילו עם כתוביות באנגלית

למעלה