גם אני מתחילה להרגיש את הסוף של הסדרה
וחבל. זה מסוג הסדרות שאני אומרת לעצמי למה לא ארוכה יותר. כי כייף לראות אותה. מינון נכון של דרמה, רומנטיקה, אקשן והומור. חבילת הכל כלול.
בפרקים האלה היה הכל. הפאן גירל שרודפת אחרי אוריאון היתה אדירה. פדחני לגמרי הנשיקה שלהם. המבטים של אוריאון והכל. גם הקטע בין אוריג'ין ןדוהיון לפני זה היה טוב. והנשיקה אחר כך... מסכן אוריאון, הוא סבל כפול בפרקים האלה. גם מבין שאחותו תשאר אחותו ולא יותר מזה וגם התקפת טרור של יו נה
מה שהכי מראה את הסוף זה שהסודות מתחילים להתגלות. אפילו מי זו NANA! עכשיו אנחנו יודעים שזאת לא ילדה אלא דובי וזה מעניין ומפתיע מצד אחד . מצד שני מהתחלה אמרתי שלא נראה לי שזו אחת הזהויות של דו היון. מעניין....
האנורקסית מעצבנת כרגיל. דנה, מסכימה איתך, זה בזבוז זמן מסך אבל צריכים אותה בשביל איזון העלילה אז טוב שרואים אותה מעט.
מאוד אהבתי איך העוזר של דוהיון דיבר עם אבא של דוהיון. כשאמר לו שלא יטוש אותו שוב. ספיץ' של פרס נובל.
מן הסתם בפרק הבא נראה במה נגמר סיפור החטיפה ומי באמת אבא של אוריג'ין.איזה קטע יהיה אם היא הדודה של דוהיון
אבל משום מה לא נראה לי. בכל מקרה זה מזעזע שאבא של דוהיון התעלל בה כי היא בת של אישתו ממישהו אחר. או שאני בלבלתי את בני המשפחה?
ד"א, מה עם אוריאון? מי ההורים שלו? הוא לא אמור להיות מאומץ גם כן?
דוהיו הראה יכולת אבחנה יפה כשהבין שאוריג'ין לא אחות תאומה שלו כי הוא מאוהב בה... זוכרים שהוא אמר כי בספר הילד תמך בילדה מתוך אהבה...
והקטע של סלפי לראש השנה הסיני המופנה לצופים. כנראה התסריטאים החליטו לעשות קטע מופנה לצופים לכבוד חגיגות שנת הכבשה. איך שהאבא רדף אחרי אוריאון ודוהיון והכניס להם מכות תוך הערות מלודרמה... זה היה משעשע.
לסיום אציין שטוב שראינו מעט מהסבתה המרושעת אבל כנראה שנראה אותה הרבה בפרקים הבאים
אם זאת מחכה ל15-16 בקוצר רוח