

מזג האוויר המושלם הזה משרה עלי כל כך הרבה נחת ושמחה ואיתם חוזר גם החשק לבשל.. אני מתה על עונות המעבר!
אז בלי להתבלבל כבר יש לי על הגז תבשיל שעועית לבנה וקצת עדשים כתומות עם תפו"א וגזר ברוטב עגבניות עשיר, ואורז לבן ליד.
מהחומוסים השריריים עשיתי סלט גרגרי חומוס מתובל - פשוט טיגנתי קצת שמן עם מלא תבלינים לדקה וחצי ואז הוספתי את הגרגרים המבושלים והקפצתי ביחד שיתערבב. טעים גם כחטיף נשנוש וגם כתוספת לארוחה. יצא ממש טעים!
יש עדיין סלט גזר ותפוז, עוד בתכנון לסופ"ש: סלט טבולה עם תפוזים (ששש, זה מיועד לבלוג), קציצות טופו, משהו עם פטריות שעוד לא לגמרי הוחלט, ועוגה כלשהי שגם היא עוד לא התגבשה.
תורכם
