בישולים לסופ"ש

לא השתמשתי בחתיכות סויה

התכולה -

תפו"א, בצל, קולרבי, גזר, דלורית, בצל, עגבניות, קישואים, קטניות שונות, אורז ואבקות תיבול.

הצבע החום שתפוחי האדמה קיבלו מקורו לדעתי בפפריקה.

אצלי האורז מתפרק בבישול ומייצר מרקם מאוד סמיך לתבשיל. אני אנסה את השיטה שלך - באיזה סוג בד צריך להשתמש?
 

RSPA

New member
אני משתמש בשקית בד קטנה להכנת גבינה

קונים את זה בחנויות לציוד מזון וכד'. אני קניתי בחנות מרשת ספייסס.
אפשר גם כאן >> http://tinyurl.com/ocpk9ak
שים לב שיש להם באתר גם רשימת חנויות שבהן ניתן להשיג.
 

cyethra

New member
אצלנו

אורז ירוק (מתכון של חיים כהן)

תבשיל עדשים מתובל (מהבלוג של ליידיבאג)

תבשיל ירקות וחומוס (מהבלוג של ליידיבאג)

סלט דלורית ועדשים שחורות (מהבלוג של ליידיבאג... כן, אנחנו מתים על הבלוג שלה!
)

לביבות ירקות

לביבות קינואה

ברוקולי מאודה

כרובית בלימון בתנור

טעים! טעים!
 

awareness3

New member
סליחה! זה טבעוני, זה מגעיל וזה שלי!!

אמרה אמא אחת לכל אלה שמעקמים את הפרצוף מול משהו ש"חשוד" בטבעונות
כששמה ערימת קציצות פורטבלו אפויות בצד שלה ודברים אחרים בצד שלהם ואיך שסובבה את הגב גילתה שהשאירו לה שתי קציצות ...
1 - 0 לטבעונים

חוצמיזה היו:
מרק אפונה ושליכטות באדיבות

קדירה של חיטה, פריקי, תפו"א, גזר וקולורבי (השיחה פה בפורום גירתה גם אותי) - יצא מצויין
סלט
ומאפינס בננה
 
למעלה