התפקדות חודש יוני 2013/תמוז תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש יוני 2013/תמוז תשע"ג

תודו שהתגעגעתם! ביום חמישי האחרון התקיים אירוע "תפוח הזהב 2013" למנהלי הפורומים, וכמובן שקטפנו את כל הפרסים

אז ברכות על זכיותינו הרבות יתקבלו בברכה

תודה, תודה, עכשיו בואו נתפקד!

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך?
מה גילך?
מה למדת באקדמיה?
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון:
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון:
המחווה הכי נאה שזכית לה:

והשאלה שלנו לחודש זה!

אנחנו כל יום למדים דברים חדשים, שמהם אנחנו מסיקים מסקנות ולוקחים איתנו "צידה לדרך". אם הייתה לכם ההזדמנות לתת טיפ אחד כזה מניסיונכם לאחרים ולצעוק אותו לעולם כולו, מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות?

נוש14

New member
מתפקדת

באמת שאני צריכה כבר ללכת לישון.

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? אמא שלי הייתה קוראת לי נוש כשהייתי קטנה ואני לא זוכרת למה 14. כנראה כי נוש 1-13 היה תפוס.
מה גילך? 22
מה למדת באקדמיה? לא למדתי
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: ים והיום הייתי במסיבה לא רעה אחרי מלאא זמן שלא הייתי. רק חבל שחברות שלי היו כאלה יבשות.
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: לא הבנתי את השאלה
המחווה הכי נאה שזכית לה: העלאה במשכורת נחשב?

והשאלה שלנו לחודש זה! שאלה נורא כבדה לשלוש וחצי בלילה. אני לא חושבת שיש משהו אחד ספציפי שארצה לצעוק לאנושות. אם זה נחשב אז יש לי את הSO CALLED מוטו שלי "חיה ותן לחיות". הייתי רוצה שאנשים פחות ידחפו את האף לעניינים שלא קשורים אליהם. לדעתי זה יכול להיות טיפ שישפר להרבה אנשים את איכות החיים.

דינדש

New member
Moi!

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? זה היה הכינוי שלי בגיל הבת מצווש-14, אז נבחר ונשאר עד ימינו אנו
מה גילך? אענה בשיר שאני מכורה אליו... http://www.youtube.com/watch?v=AgFeZr5ptV8
מה למדת באקדמיה? עדיין לא למדתי, אבל הולכת ללמוד מדעי ההתנהגות

המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: אמממ... לא זוכרת. היה חודש די יבש. נניח שפארק המדע ברחובות
?
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: לא יודעת מה מוגדר עבודה, אבל לתרום 200 שקל לצער בעלי חיים נחשב?
המחווה הכי נאה שזכית לה: מחמאות שרזיתי למרות שלא ירדתי אפילו גרם אחד

והשאלה שלנו לחודש זה!

אנחנו כל יום למדים דברים חדשים, שמהם אנחנו מסיקים מסקנות ולוקחים איתנו "צידה לדרך". אם הייתה לכם ההזדמנות לתת טיפ אחד כזה מניסיונכם לאחרים ולצעוק אותו לעולם כולו, מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות?
אל תתנו לאנשים לדרוך עליכם, אבל תכבדו את האנשים שמסביבכם... לפעמים המחוות הקטנות כמו עזרה בדברים הכי פשוטים, חיוך או אמירת "תודה" "יום טוב" וכו' הם אלו שעושים את היום לבנאדם האחר.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

raptor89

New member
חם לי!!!

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? אממ... משחק מחשב ישן וממכר + שנת לידה
מה גילך? 24
מה למדת באקדמיה? עדיין לומד פיזיקה-מדעי המחשב

המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: לילה בחוף הבונים עם החברה
(קצת קריפי הסמיילי הזה, לא?). מעבר לזה - המיטהשלי

העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: להשגיח על בגרויות? זאת העבודה היחידה שעשיתי החודש

המחווה הכי נאה שזכית לה: הכינו לי עכשיו שוקו למיטה
. הזיכרון שלי לא הולך כזה אחורה

והשאלה שלנו לחודש זה!

קחו דברים בפרופורציות.

חודש אחרון לסמסטר

הכינוי שלי נבחר בתקופה שבה הרומנטיקה לא הייתה במיטבה, וחשבתי שזו הסיבה. חוץ מזה שזה כינוי מצחיק, מעורר תהיות, וכמעט נכון (אני פולניה אבל בלי הקור. רק הרצינות והקטנוניות. ואני לא מכריחה אף ילד לאכול כשהוא לא רעב).
בת 27. עדיין באקדמיה בתואר שני.
בחודש האחרון הייתי עסוקה בלרדוף אחרי כל המצגות שיש לי לסיים, כך שלא ביקרתי במקום טוב או מיוחד. נעתי בין הבית לאוניברסיטה ובתי קברות (לא עלינו...יצאתי הכי פולניה בארץ. אגב, ההלוויות היו בצהריים).
מתוך שש מצגות השתיים האחרונות היו מצויינות.
ולפני שבועיים אני וחבר שלי חגגנו שנה, והוא קנה לי עגילים. אחלה מחווה.

הטיפ שלי: אל תעשו תואר שני עם תזה, אם אתם לא חייבים. אני בסוף התואר לא מדברת יותר על חלבונים בחיי!!!

mad alot

New member
לא בא לי להסתכן בהמון זועם עם קלשונים ולפידים

בשביל קוביית שוקולד :)

spaysi8

New member
נראה לך שהוא יבוא למפגש?

יש כבר יותר סיכוי שאת תבואי :p

Purple Mushroom

New member
מה באמת קורה עם המפגש הבא?

?
לפני שנתיים ב1.6.2011, הודעת על המפגש הראשון.
אולי נשחזר את ההצלחה בלילה הלבן החודש\השנה בחמישי בלילה ב20:00- ב27.6.2013?
אפשר לכתוב\לדבר על זה כל החודש :)

EdisonGirl

New member
יש לי מבחן באותו יום עד 22:00..

אפשר לתכנן משהו לאח"כ- אל תוך הלילה.. אם יהיה מי שיזרום.

Purple Mushroom

New member
אוקי. תלוי מתי אקום באותו יום

מחכה לעידכונים רשמיים של העיריה.
אה! אגב, בשבוע הספר בחמישי האחרון, עשיתי דיגיתל. מחכה בדואר לכרטיס :)

EdisonGirl

New member
יאאא גם אני רוצה

אקפוץ לשבוע הספר, ואעשה באותה הזדמנות.

einat162

New member
Yo Yo Yo ! (מושפעת קצת מ"שובר שורות"...)

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? הכינוי הוצע לי פעם אוטומטית ע"י המחשב כשניסיתי לפתוח תיבת דואר / משתמש איפשהו באמצע שנות ה-90 (כי השם שאני רציתי היה תפוס).
מה גילך? 29
מה למדת באקדמיה? סוציולוגיה וניהול
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: טקס תפוח הזהב... סתם... הייתה לי "התגלות" לגבי מרכז מסחרי באיזור מגוריי: יש לי זכרון ילדות מעומעם מלפני כ- 15 שנה מהחלק האחורי של המרכז- שנראה די עלוב - ולא קישרתי שה"קדימה" שלו, שבו הייתי כמה פעמים במהלך השנים- הוא אותו אחד
(ה"מאחורה" באמת נראה כמו כמה חנויות שכונתיות במפלס אחד, וה"קדימה" יורד ומתפרס על פני כמה קומות בצלע הר)
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: אה.... ספונג'ה?
טיפ אחד לחיים - תמיד לשאול באופן רציונלי "מה הכי גרוע שיכול לקרות" - הרבה פעמים גרם לי לנסות דברים שהייתי מוותרת עליהם, אפילו ברמה הכי שטותית, כמו לצאת באופן גבולי מהעבודה ולתפוס אוטובוס אחד קודם במקום למרוח עוד כמה דקות ולכוון מלכתחילה לאוטובוס הבא.

ofleibo

New member
גם אני עומה

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? קיצור בין שם פרטי למשפחה
מה גילך? 23
מה למדת באקדמיה? מתחיל שנה הבאה פיזיקה כימיה
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: שאלה ממש קשה לי...לא יודע למה...
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: עובד בחנו מחנאות הכי כיף...
המחווה הכי נאה שזכית לה: לא יודע...לא ממש סוכה "למחוות"...

והשאלה שלנו לחודש זה!

לבוא לכל מקום עם ראש פתוח, בלי לוותר על להיות אתם בתוך המקום שאליו אתם באים.

N o R i K o

New member
מתפקדת כי השוקו שלי מככב

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? איזה התלהבות של גיל 15 מאנימה, לא ברור, המון פעמים פשוט בא לי ללכת להחליף אותו, ואז אני נזכרת שאני כבר יותר מדי מוכרת איתו... באסוש
מה גילך? 21 פלוס תשעה חודשים מינוס יומיים
מה למדת באקדמיה? כלום, בינתיים
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: הייתי בהרבה מקומות מגניבים דווקא
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: מכרתי ספרים?
המחווה הכי נאה שזכית לה: לא יודעת

איזו התפקדות כושלת

למעלה