התפקדות חודש יוני 2013/תמוז תשע"ג

spaysi8

New member
מתפקדת, המפקדת!

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך?
בכיתה ו' החבר שלי באותו התקופה נורא אהב אנימה,
ואמר שיש שם אחת שקוראים לה "ספייסי" ונורא מתאים לי השם.
לא ידעתי איך כותבים שם יפני שכזה אז אילתרתי,
ומאז הוא נשאר.
לגבי ה8- היה לי כינוי ללא ה8 אך שכחתי את הססמא, ו8 זה מספר המזל שלי :)

מה גילך?
20+

מה למדת באקדמיה?
מתכננת ללמוד אדריכלות.

המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון:
מכללת ויצו- גרם לי להבין ששם אני רוצה ללמוד ושכל החיפושים הגיעו לקיצם. עכשיו רק נותר להתקבל לשם!!

העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון:
לצערי העבודה שלי מעפנה אז אחשיב את הלק שעשיתי לעצמי ולקח לי בערך חצי שעה בתור העבודה הכי טובה שעשיתי :p

המחווה הכי נאה שזכית לה:
עדיין המחווה הכי טובה היא של האקס מכיתה ח' שהלך עד אלי ברגל (40 דק' הליכה בערך) כשהיה גשום במיוחד, באמצע הלילה, ובא להתנשק איתי בגשם פשוט כי זה רומנטי..

מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות?
לא לפחד לנצל את היתרונות שלכם- יש לך חיוך נהדר שיכול לעזור לך? נצלי אותו,
יש לך יכולת שכנוע טובה- נצל אותה!
אנשים מפחדים לנצל יתרונות שלהם לפעמים כדי שלא יחשבו שהשיגו דבר מה במרמה וזה מפגר לדעתי- לא סתם קיבלת את היכולת הזאת וכל עוד זה לא פוגע באף אחד חבל לא להשתמש בה..

tamaguchi girl

New member

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? בניתי אתרים ביסודי, ולאתר שלי קראו טמגוצ'י. הכינוי הזה תפס בכל מקום שנרשמתי באותה תקופה..

מה גילך? 20 (בסוף החודש 21
)
מה למדת באקדמיה? עדיין לומדת - עיצוב תקשורת חזותית
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: שומקום

העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: עשיתי שיעור פרטי אחד, אז זה

Blue Potion

New member
אני~

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? לא יודעת, חיפשתי משהו שישמע טוב.
מה גילך? 20+
מה למדת באקדמיה? עדיין לא התחלתי. בנתיים אני זורמת לכיוון של כלכלה, מקווה לשלב את זה עם משפטים. תלוי בפסיכומטרי.
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: נחל אל על, שמורת טבע מהממת בצפון. מומלץ בחום!
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: הצלחתי לצייר משהו. זה לא יצא מושלם, אבל זה אחרי חצי שנה שלא החזקתי עיפרון...
המחווה הכי נאה שזכית לה: לא מצליחה לחשוב על משהו אחר כרגע. חבר שלי קנה לי מלא דובדבנים ואכלנו ביחד

מה ללמד את האנושות? איך ללמד את העולם מה אתם שווים~

אני גם אתפקד

* למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? כי אני באמת תמיד מחייך, בין אם זה לבד או כאשר אני נפגש עם אנשים אחרים.
* מה גילך? 29.
* מה למדת באקדמיה? סוציולוגיה ואנתרופולוגיה
* המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון? לפני קצת יותר מחודש ביקרתי בתאילנד וזו הפעם הרביעית שנסעתי לשם
* העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון? חזרתי לעשות כושר אחרי תקופה ארוכה של הפסקה.
* המחווה הכי נאה שזכית לה? אני אשמור את זה לעצמי.

Cow23

New member
עדיין פה

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? כי אני אוהבת פרות וכי הסרט "המספר 23" דפק לי את השכל באותה תקופה
מה גילך?עוד מעט 21

מה למדת באקדמיה?-
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון:אצל חבר שלי
, פשוט לצאת קצת מהאי שפיות לשפיות
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון:החלטתי שאני לא נותנת שינצלו אותי, העברתי את העבודה של המלצרות רק לסופשים וכרגע מחפשת עבודה לאמצע שבוע..
המחווה הכי נאה שזכית לה:החבר נתן לי לנצח בסנוקר

והטיפ שלי: שימו זין על אנשים לא קרובים, אל תקחו ללב ותעשו רק מה שטוב לכם!!

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? חוסר מקוריות משווע עם שילוב של מחשבה טיפשית ש-9 זה מספר ממש טוב.
מה גילך? 22
מה למדת באקדמיה? עד לפני חודש התשובה בטח הייתה "רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי", עכשיו (כמעט) הכל פתוח...
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: לא זוכרת משהו מיוחד, אז אני מניחה שחוף הים בפלמחים הוא המנצח.
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: או, היו לי הרבה פעילויות מוצלחות לכל הגילאים (א'-יב'). בכלל, היה חודש מוצלח מהבחינה הזו.
המחווה הכי נאה שזכית לה: אבא שלי ואחי זרמו איתי במשחק ארץ עיר והוספנו קטגוריה של "מחמאות לשקד" (אבל צריך להיות חלק מהמשפחה כדי להבין למה זה מצחיק ולא נרקסיסטי
). בטח היו מחוות נאות יותר, זו פשוט די טרייה.

מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות? מעטים הדברים שיכולים לחרב את עולמכם או להסיט לגמרי את מסלול החיים שלכם, אל תשכחו את זה כשתקבלו תשובה שלילית או בשורה לא טובה.

חדש פה
ננצל את הבמה להיכרות קצרה

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך?
קוראים לי שי, סבסטיאן זה כינוי ממש ישן ולא ברור שעד היום חלק מברנז'ת היהודים ומהלהקה עצמה עדיין מכירים בתור סבסטיאן יותר מאשר כשי.
מה גילך?
22 ומשו
מה למדת באקדמיה?
באקדמיה לדשא? המון, באוקטובר אני מתחיל ללמוד בטכניון
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון:
הספקתי להיות החודש גם על שביל ישראל מהמכתש הגדול עד מיתר, גם במעיינות ברמת הגולן וגם במעיינות באיזור הכרמל.. אז הכי טוב? עין ש.ג, המעיין הכי יפה שהייתי בו - מומלץ!!
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון:
שטפתי את האוטו ביסודיות מוחלטת!
המחווה הכי נאה שזכית לה:
כשגרתי בערבה לפני כמה חודשים (עשיתי מועדפת בעין יהב) יצאתי עם תל-אביבית, בקושי שבועיים. היא נסעה במוצ"ש 5 שעות נסיעה מהבית עד אליי ובראשון בבוקר נסעה לצבא. סתם ככה, התגעגעה

והשאלה שלנו לחודש זה!
אל תהססו להיות אתם, בצורה הכי ישירה וכנה. חוסר טאקט? לא נעים? פאק אוף! כשבנאדם מתאמץ להתאים את עצמו לסביבה זה בדיוק מה שהוא משדר, שהוא מתאמץ. תהיו אתם ותגלו שלא כולם יאהבו את זה, אבל מי שיאהב-יאהב אתכם באמת.

וואו, כמה שנים לא הצטרפתי לפורום חדש, מחזיר אותי לגיל 15 ככה, מרגש!

ebi83

New member
מתפקד, תודה לאל..

מעדיף לנסות לשמור על העצמאות שלי

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? כינוי שיש לי מילדות ושנת לידה (מאוד מקורי)

מה גילך? 29

מה למדת באקדמיה? תואר ראשון במדעי ההתנהגות, בשלבים מתקדמים של תואר שני בסוציולוגיה ארגונית.

המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: טיול חברה, לינה בכפר הנופש רמות ברמת הגולן.

העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: סידור דרכי העבודה במשרד שלי, כך שהדברים עפים כשאנחנו רוצים. אין יותר לחץ של דדליינים

המחווה הכי נאה שזכית לה: לא עולה לי משהו מסוים... אולי אני פשוט עוד מחכה לזו שתסגור לי את התשובה לזה

והשאלה שלנו לחודש זה!

אנחנו כל יום למדים דברים חדשים, שמהם אנחנו מסיקים מסקנות ולוקחים איתנו "צידה לדרך". אם הייתה לכם ההזדמנות לתת טיפ אחד כזה מניסיונכם לאחרים ולצעוק אותו לעולם כולו, מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות?
כל אדם זכאי עד שהוכחה אשמתו- גם בפן האישי. מודעות עצמית בעיקר לתבניות החשיבה שלך עוזרת לחוות אדם בצורה קצת פחות אמצעית והרבה יותר פתוחה.
לנטרל דעות קדומות זה כיף

snappa

New member
וגם אני :)

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? שם חיבה מאדם מיוחד.. :)
מה גילך? 23
מה למדת באקדמיה? סטודנטית באוניברסיטת ת"א, לומדת מדעי הרוח (מדעים.. יה רייט)
המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: לא חושבת שהיה משהו כזה..
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: אממ.. חוץ משתי עבודות שנאלצתי לעשות ביומיים בערך ועדיין לקבל ציונים גבוהים-לא עולה לי שום דבר לראש..
המחווה הכי נאה שזכית לה: "שזכיתי"? ממתי אני זוכה במשהו? כשיגיע האדם הנכון אז אולי אני באמת אזכה.. ;)

שאלה חודשית-אנחנו כל יום למדים דברים חדשים, שמהם אנחנו מסיקים מסקנות ולוקחים איתנו "צידה לדרך". אם הייתה לכם ההזדמנות לתת טיפ אחד כזה מניסיונכם לאחרים ולצעוק אותו לעולם כולו, מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות? מוסר, הגיון, קצת נימוסים וכנות (כי בכל אופן הישראלי המצוי לא ממש ניחן בזה), כבוד הדדי.. לבוא עם ראש פתוח אבל לא לשכוח את הערכים עליהם גדלת והמקום ממנו באת.

שבוע טוב וקל!! :)

Puskas

New member
ברכות על הזכיות חח

למה בחרתי בכינוי: כי אני חצי הונגרי וסבא שלי תמיד סיפר לי סיפורים על ה-Mighty Magyars הגדולים של שנות ה-50, ובראשם על פרנץ פושקאש (Ferenc Puskas) הכוכב הגדול שלהם שהיה מעט שמנמן אבל שחקן כדורגל גדול. אז גדלתי מבחינת סיפורי ספורט, הרבה עם הנבחרת הזו, על היום בו הם לימדו את האנגלים כדורגל מחדש ועל המונדיאל עם הסוף הטרגי שלאחריו הנבחרת התפרקה לכל עבר. אז הכינוי הוא על שמו :)

מה גילך: עוד חודש וחצי בערך אני בן 27.

מה למדת באקדמיה: עדיין לומד, מסיים שנה ב' בתקשורת ומשאבי אנוש.

המקום הכי טוב שביקרתי בו: האמת שלא יצא לי לטייל לאחרונה, לא הייתי בשום מקום בערך מאז חו"ל לפני קצת יותר מחצי שנה.

העבודה הכי טובה שעשיתי: מה הכוונה? אם בלימודים אז אין משהו מיוחד ואם בחיים אז יש לי אותה עבודה בשמונת החודשים האחרונים חח.

המחווה הכי נאה שזכיתי לה: שמישהו גלגל לי על חשבונו פייסל של ירוק אמתי... בתקופת יובש זו מחווה מדהימה!

שאלה חודשית: הייתי מייעץ לכולם לקחת את החיים באיזי, לא להתייחס לשום דבר כאילו שזה סוף העולם...
חיים רגועים אלו חיים עם הרבה פחות מחלות, אלו חיים עם הרבה יותר רגעי נחת וחיוכים ובאופן כללי זה יגרום לכם להיות פחות עצבניים.
החיים קצרים, תחיו אותם ברגוע :)

Purple Mushroom

New member
סליחה שלא ראיתי.מתפקד עכשיו!

עונה באיחור, שיוני כבר נפתח מזמן. סליחה.

למה בחרת בכינוי הנוכחי שלך? צבע אהוב, מאכל\ירק אהוב למאכל אדם.

מה גילך? 37 , ל"ז.
מה למדת באקדמיה? מה זה אקדמיה. מכללה נחשב? הנדסת תוכנה,\מחשבים.

המקום הכי טוב שביקרת בו בחודש האחרון: לא זוכר. עונה עכשיו, אז שבוע הספר, \דוכן דיגיטל, בחמישי האחרון.
העבודה הכי טובה שעשית בחודש האחרון: חישוב תקציב?

המחווה הכי נאה שזכית לה: אירוח אצל חבר שלי,כולל ארוחות, ושתיה, קפה.

והשאלה שלנו לחודש זה!

אנחנו כל יום למדים דברים חדשים, שמהם אנחנו מסיקים מסקנות ולוקחים איתנו "צידה לדרך". אם הייתה לכם ההזדמנות לתת טיפ אחד כזה מניסיונכם לאחרים ולצעוק אותו לעולם כולו, מה הייתם בוחרים ללמד את האנושות?
ניהול וחיסכון תקציבי, מתקציבים די נמוכים. חיסכון, וצניעות, וגם טוב לב, מהפכה של אהבה !

למעלה