מבקשת המלצות ל Graphic Novels

Yuli Gama

New member
אכזריות שונה

ברזרק ברובו אינו אלימות נגד אנשים, המתים המהלכים זו נוראי. בלי שום קשר לזומבים בכלל.

ברזרק לא עוסק באלימות נגד אנשים?

באנימה לפחות כל פרק מלא בקרבות עקובים מדם.

Yuli Gama

New member
זו לא אותה אלימות

בהמתים המהלכים מראים את שפל המדרגה שאנשים יכולים להתדרדר אליה. נבזות, אלימות ומה לא. בברזרק זה קצת קרבות פה ושם. יש פרקים מזעזעים אבל אין את האכזריות המוחלטת של המתים המהלכים

לפי הדברים שכתבת שקראת

Saga - מהיוצר של Y the Last Man, פנטזיה בחלל, שמשמשת רקע לסיפור אהבה. חמוד מאד. יצאו עד עכשיו שלושה אוספים

The League of Extraordinary Gentleman - מהיוצר של Watchmen, כמה מגיבורי הספרות הויקטוריאנית מתאגדים ביחד להגן על אנגליה. יצאו 2 אוספים ראשונים וההמשך בפורמטים שונים

The Unwritten - מזכיר לי מאד את הסנדמן מבחינת הנושאים בהם עוסק. בגדול - לבחור שאביו כתב סדרת ספרים סטייל הארי פוטר עם גיבור בעל אותו השם כמוהו, מתחילה להתערער ההפרדה בין בדיון למציאות

בשביל עוד פרטים, את יכולה לחפש לפי השמות האלה באמזון / ויקיפדיה.

עכשיו ראיתי ששום דבר מה שכתבתי לא סיים לצאת עדין... בכל מקרה אלו סדרות טובות שאין מה לחשוש שיפסיקו פתאום לצאת

ועוד המלצה קצת אחרת...

יש את Bone שהוא מאד חמוד. יש את כל עשרת הספרים שלו מתורגמים לעברית, ובאנגלית יש בנוסף לספרים הבודדים גם מהדורה ענקית שאוספת את כולם.
זה סיפור מאד מעניין ומגוון שנראה בהתחלה כאילו הוא סוג של דיסני, אבל מהר מאד נהיה יותר מורכב וגם אפל.

avivs

New member
מישהו פה קורא קומיקס

באייפד? זה עובד טוב?
כי בקינדל זה די סיוט.

Goat On Bicycle

New member
באייפד

הסיבה היחידה שאני מצטער שמכרתי את האייפד בזמנו (בשביל שאוכל לקנות חליל צד) היא הקטע של קריאת קומיקס.
אפשר לבנות עליו חתיכת ספריית ספרים וקומיקס. וממש נהניתי לקרוא בו.

מאיזו בחינה עובד לך סיוט בקינדל? (אני לא מכיר את הקינדל)

avivs

New member
קודם כל הוא שחור לבן,

ושנית המסך קטן לכן קשה להבין מה כתוב.

אני רוצה לנסות את preacher. שנים שאני שומע עליו.

Goat On Bicycle

New member
אההה

אז הוא באמת לא מיועד לקומיקס אם הוא שחור/לבן
הגודל של האייפד די נוח לקומיקס. למרות שגם שם לפעמים היה לי קשה והייתי צריך להגדיל את התמונה (אבל יש אופציה להגדלת תמונה אז זה אחלה)
ופריצ'ר מצויין, מאוד נהניתי ממנו

avivs

New member
הקטע של הגדלת התמונה...

זה רק על קומיקס שנקנה באמאזון?
ניסיתי את זה על דוגמית שלהם וזה עבד מעולה, אבל יש להם נטייה לשמור דברים כאלה רק לקבצים בלעדיים.

Goat On Bicycle

New member
לא רק מאמזון

הייתה לי איזו אפליקציה שהיא מעין ספריה ואפשר להריץ איתה קומיקס בפורמט cbr/cbz (אין לי כסף לקנות הכל מקורי P: )
זו הייתה ממש אפליקציה טובה ונוחה, אם אזכר אשלח לך הודעה עם השם..

avivs

New member
אני באמצע

הpreatcher הראשון.
השגתי גרסה טובה לקינדל.

וואו. מטורף. אני מת על זה.

כמה כרכים יש בסדרה? הרמה נשארת טובה?

avivs

New member
לחובבי preacher...

אני עכשיו בכרך השלישי (נראה לי שבגליון ה 22 בסך הכול).
זו הפעם הראשונה שאני באמת מתחבר לקומיקס. השומרים והסנדמן היו נחמדים, אבל לא באמת עניין אותי יותר מדי מה שקורה שם עם הדמויות. הפעם זה שונה.

יש סדרות נוספות בסגנון של ה preacher? או שהיוצר של זה עשה גם משהו אחר?

Goat On Bicycle

New member
אממ..

לפי דעתי קשה למצוא דברים כמו פריצ'ר וטרנסמטרופוליטן, הם באמת מיוחדים וטובים בצורה יוצאת דופן.
יש לאותו יוצר של פריצ'ר קומיקס בשם The Boys שמאוד אהבתי..

למעלה