פינוקים של חורף

ladybug6

New member
בהשראת השרשור הכנתי סחלב הערב...

יצא כל כך טעים ומפנק

חיממתי 2 כוסות חלב סויה (השתמשתי במועשר של תנובה שיש לו קצת טעם של וניל והוא די מתוק בפני עצמו), הוספתי לו 2-3 טיפות תמצית ורדים וכף וחצי שטוחות של סוכר, כשכמעט רתח הוספתי עוד חצי כוס חל"ס מעורבב עם 2 כפות גדושות של קורנפלור ובישלתי תוך ערבוב עד שהסמיך. בכוסות פיזרתי קינמון בנדיבות, ושבבי בוטנים קלויים... תענוג

התחסל לפני שהספקתי אפילו להוציא את המצלמה.
 

Ofericko

New member
נשמע מצויין! הנה פתרת לי את שאלת הקינוח

לשישי בערב


שאלות:
1. לכמה מנות זה הספיק?
2. "בכוסות פיזרת קינמון...." - מעל לסחלב?
 

RSPA

New member
שבת אלינו. לא להאמין.

באמת התפלאתי לאן נעלמת...ושמח לראות אותך כאן שוב.
אפילו שכאן זה לא הפורום השני.
ברכות חמות ותהנה גם ממזג האויר..


 

ladybug6

New member
הכמות הנ"ל הספיקה ל-2 מנות יפות

אולי אחרי ארוחה כבדה זה יספיק ליותר, כי אוכלים מעט..
וכן, בכוסות פיזרתי על הסחלב. ככה אוכלים סחלב!
גם שבבי הבוטנים פוזרו בתוך הכוסות.
יש שאוהבים שבבי קוקוס, אצלי זה ביג נו נו :)
אבל רצוי להגיש את התוספות ליד, שכל אחד ישים לו מה וכמה שהוא אוהב. יש שאוהבים בלי כלום.
ואגב, זה יוצא מאוד מתוק אם משתמשים בחל"ס ממותק כמו שלי, ועדיף להפחית בסוכר אם יש נוכחים שאוהבים מתיקות יותר מעודנת (ואז אפשר לערבב קינמון עם גרגרי סוכר ולהגיש ביחד, ככה שמי שירצה ימתיק לעצמו עוד קצת)
 

ladybug6

New member
אז אני באה לעמוד איתך בפינה...

כי זו גם הנאה מפוקפקת שלי, במיוחד בהיעדר משהו הום-מייד, וכשיש ממש חשק.
ואם כבר, אז אני אפילו יותר אוהבת את המג'יק (רק בגרסה של המגה, שלא מכילה כל מני E חשודים ומוזרים), זה עם האטריות. ואוהבת במיוחד להוסיף לתוך הכוס הזו מלוא החופן אפונה עדינה קפואה ותירס קפוא. ככה זה לפחות קצת יותר בריא
 
הפינוק האולטימטיבי בחורף בעיני

הוא כשיורד שלג ונהיה סוג של שקט שאין להשיג בדרך כלל בימי חול
והכלבות שמחות לצאת להתפלש וכולם בבית
 
למעלה