בהשראת השרשור הכנתי סחלב הערב...
יצא כל כך טעים ומפנק
חיממתי 2 כוסות חלב סויה (השתמשתי במועשר של תנובה שיש לו קצת טעם של וניל והוא די מתוק בפני עצמו), הוספתי לו 2-3 טיפות תמצית ורדים וכף וחצי שטוחות של סוכר, כשכמעט רתח הוספתי עוד חצי כוס חל"ס מעורבב עם 2 כפות גדושות של קורנפלור ובישלתי תוך ערבוב עד שהסמיך. בכוסות פיזרתי קינמון בנדיבות, ושבבי בוטנים קלויים... תענוג
התחסל לפני שהספקתי אפילו להוציא את המצלמה.
יצא כל כך טעים ומפנק

חיממתי 2 כוסות חלב סויה (השתמשתי במועשר של תנובה שיש לו קצת טעם של וניל והוא די מתוק בפני עצמו), הוספתי לו 2-3 טיפות תמצית ורדים וכף וחצי שטוחות של סוכר, כשכמעט רתח הוספתי עוד חצי כוס חל"ס מעורבב עם 2 כפות גדושות של קורנפלור ובישלתי תוך ערבוב עד שהסמיך. בכוסות פיזרתי קינמון בנדיבות, ושבבי בוטנים קלויים... תענוג

התחסל לפני שהספקתי אפילו להוציא את המצלמה.