פעם הייתי משתמשת בשניהם הרבה
בתבשילים.... (הרבה זמן לא בישלתי....
ירדה קצת המוטיבציה לעניין הזה), אבל נראה לי שמרוב שעירבבתי יותר מדי תבלינים, אז כבר שום טעם לא היה שם דומיננטי באופן מיוחד
יש כאלה שאומרים שהל טוב לכבד/לכעסים וכאלה.... וגם מרווה
בכל אופן אני מתה על הריח הזה של קפה נחלה עם הל.....
בתבשילים.... (הרבה זמן לא בישלתי....

יש כאלה שאומרים שהל טוב לכבד/לכעסים וכאלה.... וגם מרווה
בכל אופן אני מתה על הריח הזה של קפה נחלה עם הל.....