6x02 לט איט גווו

אורישקי

New member
על שני הפרקים הראשונים

דווקא ממש אהבתי את ההתחלה! וזה אחרי שהחצי השני של עונה 3 היה בעיני ממש גרוע. יש פוטנציאל (למרות שלא ראיתי את הסרט , וזה גרם לי לשקול לראות...)
&nbsp
רג'ינה
נזכרתי כמה אני מת עליה.
אהבתי את הקטע של סנואו צורחת על כולם
סוף סוף קצת שבירת דיסטנס מצדה...
&nbsp
ראמפל ובל זוג כזה מעצבן - ובכלל את בל ממש אהבתי בהתחלת הסדרה ועם הזמן היא הפכה להיות הדמות הכי מיותרת שבה. גם ראמפל כגולד בלתי נסבל. לפחות הוא יחזור להופיע כראמפל

אהמ, אז

חיבבתי את הפרק!
אנה מהממת! השחקנית ממש יפהפייה ואני לא מצליחה להפסיק לתהות האם צבע השיער שלה אמיתי או לא!זה משגע אותי!היא כל כך הרבה יותר טובה מהדמות בסרט! היא אמיצה ונחושה וחכמה ומצחיקה ובעיקר לא דביקית מדי.
דיוויד מיותרררררררר! הוא אפילו יותר מעצבן עם שיער ארוך וחסר ביטחון. למה בכלל התמקדו כל כך הרבה בו? אני מבינה שרצו להראות את עלילות אנה המהממת, אבל לא יכלו להראות אותה עם עוד אנשים? לפחות ככה למדנו איך דיוויד נהיה טוב בלחימה.
מה הקטע בלהכניס עוד רעה לסדרה? זה היה כזה מוזר שהגיעה כרכרה וזו לא הייתה רג'ינה עליה! הקלות שבה דיוויד הביס אותה הייתה מגוחכת! וגם למה להכניס עוד דמות רעה? זה לא שהיא גם תתחיל לתכנן תככים ומזימות עכשיו(אני מקווה לפחות). המבטא של הבטי בופ הזו ממש מעניין! ואיך זה שלא ראינו אותה בסטוריברוק עד עכשיו?(אולי כי היוצרים המציאו אותה לפני שנייה וחצי).
זה היה ברור שאנה הגיעה לרמפל בסוף, הרי השרשרת שלה הייתה אצלו. היה גדול איך הוא עשה את עצמו כאילו אין לו מושג מי זו, כשהשרשרת שלה אצלו ואלסה הייתה בתוך כד אצלו בכספת.
&nbsp
אמה ואלסה היו מהממות ביחד ואני בעד טים פרוזן סוואן! סתם לא, אני אוהבת את הקשר שנוצר בין אמה להוק. אני מחבבת את אלסה אבל אני חושבת שהמעבר מ"אני לא מסוגלת לשלוט בכוחות שלי" ל"וואו, הנה אני ממיסה בשנייה את הקרח" היה מהיר מדי.
&nbsp
ג'יניפר שמנה בפנים ממש וזה מוזר! אהבתי את זה שהיא צעקה על הגמדים וגראני, הגיע הזמן שהיא תפסיק להיות מרי מרגרט ותחזור להיות סנואו! בייבי היי פייב קרע אותי! ורואים שהיא יודעת להחזיק תינוק.
&nbsp
אני לא מהמעריצות הגדולות של רג'י, אבל אני מאוד אוהבת אותה והיא דמות בין הכי מרכזיות בעלילה, לא ברור לי למה נתנו לה רק סצנה אחת, אפילו לא, רק מילה וחיבוק. זה ממש לא מתאים! ככל שמוסיפים יותר דמויות מעיפים הצידה את הראשיות. הסצינה שחתכו שלה ושל סנואו הייתה מהממת ומשמעותית לעלילה, בה רואים את שתי הדמויות שעליהן התבססה הסדרה מלכתחילה. היא הייתה הרבה יותר מתאימה מכל סצנות דיוויד המסכן.
רג'י מהממת אפילו במילה שהופיעה בכל מקרה.
&nbsp
איזה קטע שהכניסו את אליזבת מיטשל! כבר חשבתי שהיא לא תהיה בגלל שהיא לא לוהקה כאלסה, אבל מצאו דרך גם להכניס אותה לסדרה וגם לשמור על קו העלילה של פרוזן כשאלסה טובה וגם להביא מלכת קרח רעה! מעולה! כל הכבוד ליוצרים! מעניין מה יעשו איתה. האמת שכשהקרח לא נמס הייתי בטוחה שזה רמפל..
&nbsp
שוב אני רוצה לומר שאנה מהממת! ומישהו חייב לעזור לי לגלות את הסיפור על השיער שלה! ואני אוהבת איך שבונים את הקשר בין אמה להוק, רק שלא יהרסו את זה.

ולמה בכלל הנרי גר אצל אמה?

בהתחלה העדפתי אותה, אבל בכל זאת- רג'ינה היא זו שגידלה אותו 10 שנים! לפחות משמורת משותפת או משהו!

Y. Welis

New member
אגב הרעה החדשה - הקצבית - נראה שהיא די נהנית כשדיוויד מצמיד

אותה לקיר או לעמוד... קינקית.
&nbsp
מעניין איזה slave הוא היה, אילו זה היה תלוי בה...

וואי המבטא של מי שמשחקת את אלסה ממש מודגש בריאיון

מאיפה היא?
ואליזבת נראית ממש שונה בריאיון לעומת הסדרה, היא פחות ג'ינג'ית! אולי זה פותר את התעלומה והיא בכלל לא ג'ינג'ית!
וגדול שביקשו ממנה לשיר את לט איט גו ואת אליזבת שאלו אם היא רוצה לבנות איש שלג..

Razul 20

New member
אז ככה,שני הפרקים הראשונים

אהבתי מאוד!קודם כל חייבת לציין שהחזרה של הסדרה הרסה לי את הגמילה מהשיר let it go

ואהבתי נורא את אנה בסדרה,במיוחד זה שהשאירו את הפטפטנות המביכה שלה שזה אחד החלקים הכי טובים בה

וגם שהטרולים אמרו "הוא לא יריח ככה לנצח"

ולגבי הדמויות הותיקות של וואנס-עצוב לי על רג'ינה ואני דווקא לא רוצה שהיא תחזור למסלול של הרעה,ובפרק השני נרגעתי קצת כי עכשיו המטרה שלה היא דיי לגיטימית-לחפש את הסופר של ספר האגדות ולקבל סוף טוב והוגן ולא על סמך סריוטיפ שפעם אפיין אותה!
אמה,אמה,אמה-מתי יגיע היום שתפסיקי להיות כזאת כבדה?? בסוף העונה היא התנשקה עם הוק ועכשיו שוב זה בלתי אפשרי ולא בסדר,ועוד זה לפני שהאיש שלג המפחיד הופיע..
ועם רמפל ובל-עם כמה שהם זוג מעצבן,נמסתי בסלואו שלהם עם הלבוש מהסרט ועם השיר של היפה והחיה

העונה הזאתי נראית עד כאן מעניינת,מקווה שתמשיך בכיוון הזה

Dr Bit1

New member
*חדש כאן*

סה"כ די אהבתי את שני הפרקים. אני גם מאוד אוהב את זה שהכניסו את הסרט המדהים לעלילת הסדרה וכן הטוויסטים שקורים ממש 5 שנים אחרי הנקודה בה הסתיים הסרט

בכל אופן, די מרגיש רע לגבי רג'ינה, עם כל הקטע של העלמה מריאן. היא ככל הנראה יחד עם אמה הדמות האהובה עליי. אגב בפרק השני היא לא ממש הורגשה חוץ מסצינת הסיום המרגשת

וכן הקטע המצוין של אמה ואלזה בתוך השלג.

וכן אנה מדהימה

ו
מעטים מידי

לעלילת בו-פיב. טוויסט מעולה ושנון, חבל שהוא התחיל והסתיים תוך 10 דקות בערך.
חברות בין אמה לאלסה. נראה שהן מתאימות גם מבחינת הגיל, ויש להן חיבור על רקע חוסר יכולת לשלוט בקסם. יכול להיות מעניין לראות את מערכת היחסים הזאת מתפתחת לחברות, בעיקר כי לאמה אין אפילו חברה אחת.
ג'וליט מאבודים בתור מלכת הקרח?!?

דיוד ואנה. לא מסתדר לי בכלל. קודם כל, אנה הגיעה ל FTL שדיוד עוד היה רועה צאן, הרבה לפני שהוא פגש את סנאו. אלסה הגיעה רק עכשיו לחפש את אנה בSB, יש כאן פער עצום בזמן, ואני מקווה שנקבל הסבר מספק ומניח את הדעת
סנאו ראש העיר? בגלל שלגרמפי הייתה השגה מטופשת, היא פתאום ראש העיר? לא צריכה להיות איזו אסיפת תושבים? הדחה רשמית של רג'ינה?
הנרי גדל להיות בן נוער מעצבן.
סצנה מיותרת של רג'ינה, אם כבר לא רוצים לכלול אותה בפרק, אז שלא יעליבו אותנו ואותה ויתנו לה סצנה מעצבנת ומטופשת
אנה, פחות מעצבנת מאנה של הסרט, ועדיין מעצבנת מספיק (למרות שהיא באמת מאוד יפה)
דיויד עם שיער ארוך, דיוד הפחדן שנכנע - מאוד לא משכנע ולא אותנטי, ניגוד גדול מידי של צ'רמינג, גם בתקופה בה הוא היה המיועד של אביגיל והבן של המלך (שהספקתי לשכוח את שמו). הפלאשבקים קצרים מידי, ההתרחשויות מהירות ולא ברורות, ולא הגיוני שתוך 2 דקות בערך אנה מלמדת אותו להלחם והוא מביס את בו-ביפ ושרביט הקסמים שלה.
אלסה הפחדנית וחסרת יכולת לשלוט בפחד ובכוח. מדמות חיובית שמאמינה ביכולת שלה ובאהבה, הפכו אותה למשהי פרנאודית, דאגנית והיסטרית, כאילו החזירו אותה לאלסה תחת השפעת הוריה.
אלסה ההיסטרית והפחדנית ברגע אחד מתגברת על הפחד ומצליחה להפעיל מכשיר שלא ראתה מעולם כדי להציל את אמה. נגיד שאני מצליחה לראות את ההיגיון בזה, אמה בגיל שלה, לאמה קשה לשלוט בקסם, אולי היא אפילו מזכירה לה את אנה.... המהירות בה זה קרה, והדיאלוג השיטחי מידי לא גרמו לי להאמין שפתאום אלסה התעשתה על עצמה
הסצנה בה אמה קופאת
דיוד שואל את קילאן ג'ונס מה הכוונות שלו עם הבת שלו, לפחות היה קורא לה אמה, היה קצת פחות מביך לצפייה
גרמפי, כי הוא מעצבן מעצבן מעצבן

למעלה