ו
מעטים מידי
לעלילת בו-פיב. טוויסט מעולה ושנון, חבל שהוא התחיל והסתיים תוך 10 דקות בערך.
חברות בין אמה לאלסה. נראה שהן מתאימות גם מבחינת הגיל, ויש להן חיבור על רקע חוסר יכולת לשלוט בקסם. יכול להיות מעניין לראות את מערכת היחסים הזאת מתפתחת לחברות, בעיקר כי לאמה אין אפילו חברה אחת.
ג'וליט מאבודים בתור מלכת הקרח?!?
דיוד ואנה. לא מסתדר לי בכלל. קודם כל, אנה הגיעה ל FTL שדיוד עוד היה רועה צאן, הרבה לפני שהוא פגש את סנאו. אלסה הגיעה רק עכשיו לחפש את אנה בSB, יש כאן פער עצום בזמן, ואני מקווה שנקבל הסבר מספק ומניח את הדעת
סנאו ראש העיר? בגלל שלגרמפי הייתה השגה מטופשת, היא פתאום ראש העיר? לא צריכה להיות איזו אסיפת תושבים? הדחה רשמית של רג'ינה?
הנרי גדל להיות בן נוער מעצבן.
סצנה מיותרת של רג'ינה, אם כבר לא רוצים לכלול אותה בפרק, אז שלא יעליבו אותנו ואותה ויתנו לה סצנה מעצבנת ומטופשת
אנה, פחות מעצבנת מאנה של הסרט, ועדיין מעצבנת מספיק (למרות שהיא באמת מאוד יפה)
דיויד עם שיער ארוך, דיוד הפחדן שנכנע - מאוד לא משכנע ולא אותנטי, ניגוד גדול מידי של צ'רמינג, גם בתקופה בה הוא היה המיועד של אביגיל והבן של המלך (שהספקתי לשכוח את שמו). הפלאשבקים קצרים מידי, ההתרחשויות מהירות ולא ברורות, ולא הגיוני שתוך 2 דקות בערך אנה מלמדת אותו להלחם והוא מביס את בו-ביפ ושרביט הקסמים שלה.
אלסה הפחדנית וחסרת יכולת לשלוט בפחד ובכוח. מדמות חיובית שמאמינה ביכולת שלה ובאהבה, הפכו אותה למשהי פרנאודית, דאגנית והיסטרית, כאילו החזירו אותה לאלסה תחת השפעת הוריה.
אלסה ההיסטרית והפחדנית ברגע אחד מתגברת על הפחד ומצליחה להפעיל מכשיר שלא ראתה מעולם כדי להציל את אמה. נגיד שאני מצליחה לראות את ההיגיון בזה, אמה בגיל שלה, לאמה קשה לשלוט בקסם, אולי היא אפילו מזכירה לה את אנה.... המהירות בה זה קרה, והדיאלוג השיטחי מידי לא גרמו לי להאמין שפתאום אלסה התעשתה על עצמה
הסצנה בה אמה קופאת
דיוד שואל את קילאן ג'ונס מה הכוונות שלו עם הבת שלו, לפחות היה קורא לה אמה, היה קצת פחות מביך לצפייה
גרמפי, כי הוא מעצבן מעצבן מעצבן