איזה לק נלבש לסופ"ש?
Y yaelsn New member 4/10/12 #2 מניקור חתולי בהתחלה הייתי רק עם הטורקיז והזהב (surf וcreme brulee של רבלון) אבל שיעמם לי והחלטתי לצייר חתולים על הציפורניים לא יצא הכי יפה אבל גם לא מכוער בטירוף אז אני משאירה את זה בינתיים זאת יד ימין
מניקור חתולי בהתחלה הייתי רק עם הטורקיז והזהב (surf וcreme brulee של רבלון) אבל שיעמם לי והחלטתי לצייר חתולים על הציפורניים לא יצא הכי יפה אבל גם לא מכוער בטירוף אז אני משאירה את זה בינתיים זאת יד ימין
Y yaelsn New member 4/10/12 #3 אגודל יד ימין שברח מהתמונה הקודמת שכחתי לציין שבקמיצה זה ניסיון לא כל כך מוצלח למיני מאוס, לגוון קצת את החתולים חחחחח
אגודל יד ימין שברח מהתמונה הקודמת שכחתי לציין שבקמיצה זה ניסיון לא כל כך מוצלח למיני מאוס, לגוון קצת את החתולים חחחחח
Y yaelsn New member 4/10/12 #4 וכאן יד שמאל מן הסתם הדוגמאות ביד הזאת יצאו הרבה יותר מכוערות והפעם אפילו לא ניסיתי לעשות מיני מאוס ועשיתי רק פפיונים באצבע ה"מורדת"
וכאן יד שמאל מן הסתם הדוגמאות ביד הזאת יצאו הרבה יותר מכוערות והפעם אפילו לא ניסיתי לעשות מיני מאוס ועשיתי רק פפיונים באצבע ה"מורדת"
D danra New member 4/10/12 #7 יד ימין התכוונת ואני חושבת שיצא לך מדהים, זה ממש מאתגר לעשות משהו ביד ימין!
Y yaelsn New member 4/10/12 #9 תודה ועכשיו כשאני מסתכלת אני חושבת שביד ימין הם נראים יותר כמו חזירונים קטנים ופחות כמו חתולים, אבל ניחא
תודה ועכשיו כשאני מסתכלת אני חושבת שביד ימין הם נראים יותר כמו חזירונים קטנים ופחות כמו חתולים, אבל ניחא
D danra New member 4/10/12 #8 תודה כן, כולם קרמים. שאלה טובה... אני חושבת שאת ה- Stylenomics שעל הזרת, הוא ירוק כהה שרוב הזמן נראה כמעט שחור...
תודה כן, כולם קרמים. שאלה טובה... אני חושבת שאת ה- Stylenomics שעל הזרת, הוא ירוק כהה שרוב הזמן נראה כמעט שחור...
Y yaelsn New member 4/10/12 #10 הוא באמת מיוחד אבל באסה שצריך ממש להיות בשמש כדי להבחין בגוון הירוק ולא כזה קשור לנושא הפורום - אבל את מתכוונת לכתוב פירוט על המוצרים החדשים שקיבלת מאסתי לאודר?
הוא באמת מיוחד אבל באסה שצריך ממש להיות בשמש כדי להבחין בגוון הירוק ולא כזה קשור לנושא הפורום - אבל את מתכוונת לכתוב פירוט על המוצרים החדשים שקיבלת מאסתי לאודר?
D danra New member 4/10/12 #14 נכון, הירוק בלתי נראה כמעט... אה! מדליקים לגמרי, צילמתי את התמונה לאינסטגרם אבל לא נראה לי שאכתוב עליהם כי אי אפשר להשיג אותם כרגע.
נכון, הירוק בלתי נראה כמעט... אה! מדליקים לגמרי, צילמתי את התמונה לאינסטגרם אבל לא נראה לי שאכתוב עליהם כי אי אפשר להשיג אותם כרגע.
Y yaelsn New member 5/10/12 #19 אויש הם כאלה יפים אין על אסתי לאודר משתמשת כבר כמה שנים בטיפוח שלהם, ואוהבת מאוד גם את שאר המוצרים... ותגידי, מה זה הסומק המהמם הזה?
אויש הם כאלה יפים אין על אסתי לאודר משתמשת כבר כמה שנים בטיפוח שלהם, ואוהבת מאוד גם את שאר המוצרים... ותגידי, מה זה הסומק המהמם הזה?
D danra New member 5/10/12 #30 לגמרי.... זו פלטה ורודה שימרית/מטאלית סופר בוהקת. מזכירה לי את פלטות הג'לי של המותג (תראי פה) רק בורוד. משהו מהמם חבל"ז!
לגמרי.... זו פלטה ורודה שימרית/מטאלית סופר בוהקת. מזכירה לי את פלטות הג'לי של המותג (תראי פה) רק בורוד. משהו מהמם חבל"ז!
Y yaelsn New member 5/10/12 #33 יווווו את עושה לי חשק לבזבז כסף השיטוט בבלוג שלך צריך להיות מלווה באזהרה תתחדשי ותהני מהם