איזה לק נלבש לסופ"ש?

Plushable

New member
Catrice Dirty Berry וחותמת גיאומטרית

חותמות גיאומטריות הן pain in the ass. אם לא מניחים אותן ישר זה די מחרבש את העבודה.. אבל הצלחתי להתמודד על זה איכשהו.
התמונות יצאו ממש מאכזבות כיוון שהצבע בכלל לא משקף את המציאות, אבל אנסה שוב מחר באור יום בתקווה שלא יתחרבש בלילה :)
Dirty Berry אמור להיות ממש מקסים באור יום, יש בו נצנצים טיפה הולוגרפיים, שזה נחמד.
לחותמת השתמשתי בדיסקית של Cheeky CH13 ולק שחור של Wet n Wild black creme

כלום

כי הציפורן הרביעית נשברה לי ממש מהקצה. לאות הזדהות גזרתי גם ביד השניה, וזה תקוע ככה ביד לא קשור לכלום, אז אין מצב לשים לק.
היתרון היחיד הוא שכיף בלי ההשתעבדות הזו של כל יומים להסיר אותו או לחלופין לתקן את הקילופים. הלוואי שהיה מחזיק לי שבוע כמו לרוב הבנות פה. מתקלף לי אחרי יומים כל הזמן. חרא ציפורנים.

yaelsn

New member

כמה שכבות צריך בשביל האפקט המרקרי הזה?
וסחטיין על האומץ! לא חושבת שהייתי מסוגלת לענוד כזה צבע בוהק

PeachGirl

New member
לצערי מרחתי 4 שכבות...

שזה בהחלט מבאס.
אבל התוצאה מהפנטת:)

trilliane

Well-known member
מנהל
תמרחי על לבן ואז אפשר למרוח שכבה אחת עבה

ולסגור עניין (אחרת הוא באמת יוצא שקוף וצריך לעבוד קשה). בסיכום הכללי אולי לא חוסכים הרבה שכבות, אבל חוסכים שכבות של הלק היקר/נדיר יותר...

trilliane

Well-known member
מנהל
פחחחחחחחחח
איפה...

לא ראיתי בישראל קולקציית אורלי חדשה כבר למעלה מחצי שנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
בטוחה שזה היה זה?

מישהי כבר כתבה לי פעם שהיא ראתה לק של אורלי שהזמנתי מחו"ל ובסוף התברר שזה היה משהו דומה אבל אחר. אני אשמח לגלות שיש התעוררות בגזרת אורלי; כבר חודשים שלמים שאין כל חדש. כבר למעלה מחצי שנה אני נכנסת לכל סניף ס"פ שנקרה בדרכי (בעיקר בחיפה כמובן, אבל ביקרתי גם סניפים בתל אביב, גבעתיים, הרצלייה ואף ירושלים) ובודקת תדיר את מדף האורלי (שברובם הוא די עלוב, אם בכלל קיים) ולא פוסחת גם על סניפי אפריל; עד היום לא ראיתי שום לק מקולקציית Feel the vibe ולמעשה לא ראיתי בארץ אף קולקציה חדשה מאז Cool Romance שיצאה בפברואר. מאז לא ראיתי שום קולקציה מ-2012 בישראל... ה"חדשות" יותר שרואים עדיין לא מעט הן Holiday Soireé ו-Birds of a Feather שיצאו לפני שנה (בסתיו 2011) ויש אף שרידים לקולקציות ישנות הרבה יותר, גם מ-2010. זה נראה כאילו מביאים לכאן איזה שתי קולקציות בשנה ואז מחכים עד שיקנו את כולן עד אחרון הבקבוקים... ומכיוון שגם לא מביאים את המוצלחות ביותר ולחלקן יש צבעים לא מלהיבים במיוחד הן נשארות שנים על המדפים...

למעלה