יפה ועליז
N neurotica New member 22/4/13 #10 purple iris של ג'ייד וורוד של רבלון (לרבלון אין מספרים/שמות, מסתבר. ) עם חותמות רנדומליות של ביוטיקייר. אני שורפת את הזמן עד שיגיעו החותמות שהזמנתי מאיביי ומחזיקה אצבעות שהן יהיו טובות.
purple iris של ג'ייד וורוד של רבלון (לרבלון אין מספרים/שמות, מסתבר. ) עם חותמות רנדומליות של ביוטיקייר. אני שורפת את הזמן עד שיגיעו החותמות שהזמנתי מאיביי ומחזיקה אצבעות שהן יהיו טובות.
מ מיסיס בלק New member 23/4/13 #14 שילוב חמוד! אפילו שהחותמות של הביוטיקר רנדומליות מקווה שיצאו לך חותמות טובות!
Y yaelsn New member 23/4/13 #22 החותמות האלה נראות טוב אני לא מצליחה עם החותמות של וואו, כנראה שאלה של ביוטיקייר יותר איכותיות
ה השם הקודם לא מתאים New member 26/4/13 #47 חמוד, איזה יופי שאת מצליחה להחתים עם החותמות של ביוטיקר אני לא הצלחתי אפעם איתם
N neurotica New member 26/4/13 #49 כנראה שהיה לי מזל כי לחברה שלי גם יש וגם היא לא מצליחה איתן. יכול להיות ששלי זה הסט האיכותי היחיד.
N neurotica New member 25/4/13 #29 כייפי! אני שמחה לראות שאני לא היחידה שחושבת שסגול וצהוב זה שילוב טוב.
D dmarcus New member 25/4/13 #31 צודקת! ותודה!! אני בעקבות העיצוב הזה קניתי אתמול שמלה סגולה עם עליונית צהובה בתמנון בול באותם צבעים...
צודקת! ותודה!! אני בעקבות העיצוב הזה קניתי אתמול שמלה סגולה עם עליונית צהובה בתמנון בול באותם צבעים...
ה השם הקודם לא מתאים New member 26/4/13 #48 חמוד מאוד דווקא הצבעים ממש יפים ביחד נראה לי שנראה הרבה לק צהוב הקיץ