לינקים וכתבות

BentzWatchJudo

New member
במיוחד למי שפספס או חזר ממאדים

חמה במיוחד למי שפספס או חזר ממאדים:
ניתן לראות את האירועים השונים במשחקים האולימפים בערוץ יוטיוב של הועד האולימפי הבינלאומי. נראה לי מסקירה קצרה שיש שם כמעט כל מה שהיה באולימפיאדה וזה הגיוני כי פורסם שהיה ערוץ יוטיוב יעודי ששידר למדינות העולם השלישי שבהם אף אחד לא קנה את זכויות השידור אז כנראה שעכשיו חשפו את זה לכולם או שסתם לא שמתי לב קודם לקיום הערוץ הזה.
מה שנחמד שיש פרשנות באנגלית ולא שידור נטול פרשנות כמו ב- EBU (לפחות כך היה באירועים בהם זפזפתי כרגע).
צריך לבחור שם ענף ספורט ואז נפתחים כל האירועים של אותו ענף.
(בג'ודו נראה לי שחלק מהקרבות לפחות עלו גם בנפרד וניתן למצוא אותם ע"י חיפוש שמות הספורטאים, ייתכן שכך זה גם בענפים אחרים)
http://www.youtube.com/user/olympic/London2012

בריטניה יוצאת מהסרט למציאות העגומה

גדעון קוץ כתב החוץ הותיק של ערוצי הטלוויזיה והרדיו\ במאמר למעריב( ע"מ 26, חלק הכותרת)

בחזרה למציאות

אחרי אופוריית המשחקים האולימפיים בריטניה תמצא את עצמה שוב מול אבטלה, גירעון ומיתון. כששיכרון הגאווה יפוג, תתחיל הביקורת

האולימפיאדה משמשת כאמצעי אספקיסטי של בריחה, כמו שהסרטים ההוליוודיים מהמציאות של המשבר החמור בו מצויה אירופה ובריטניה בפרט.

גדעון קוץ
המתאבקים היפנים נתנו את האות והצליחו לפרוץ בכוח את טבעת המצור שיצרו סביבם מאות שומרים מתנדבים במהלך טקס הסיום של האולימפיאדה. ספורטאים אחרים, שנמאס להם לשמש ניצבים בהצגה הגדולה בתבל ולהקשיב בפה פעור לזמרים בריטים נשכחים או מזדקנים, ניצלו גם הם את הפרצה. ביציעים התמרדו לפתע, ממש ברגע האחרון, ניצבים אחרים: המתנדבים החביבים שדאגו כל כך לשמור על הסדר בארשת פנים חייכנית. הם נטשו את העמדות בשערי האצטדיון והצטופפו סביב הפראיירים בעלי האמצעים ששילמו 1,500 פאונד לכרטיס כדי לצפות סוף-סוף במופע שלא היו אמורים לצפות בו. אלה וגם אלה מילאו עד הרגע האחרון היטב את תפקידם כשחקנים בקומדיה המוזיקלית שרק הבריטים יודעים להפיק ולביים.
המשחקים האולימפיים הפכו כבר מזמן למופע שבו הספורטאים הם שחקנים מתוגמלים היטב )ואלה המתוגמלים פחות מועדים, בדרך כלל, לכישלון .) במערב המשחקים אינם עוד אולימפיים במשמעותם המקורית, בתקופה שבה נעלמו, כמעט לחלוטין, המלחמות בין הלאומים. אבל הצופים בשטח ועל הכורסה מזדהים גם עם השתייכותם הלאומית של ממלאי תפקידי האלים. בהקשר של המשבר העולמי והאירופי, האולימפיאדה בלונדון מילאה בדיוק את אותו תפקיד שמילאו הסרטים ומחזות הזמר האסקפיסטיים בהוליווד ובברודוויי של סוף שנות ה.20- הם היו מפוארים ועליזים יותר ככל שהמשבר העמיק וקורבנות מפולת הבורסה קפצו אל מותם לצלילי "ינקי דודל דנדי."
אחרי האופוריה הצפויה לנוכח מעלליהם של המופלאים שיתגרו לנגד עינינו בגורלם באולימפיאדת הנכים, תמצא את עצמה בריטניה שוב מול אותה מציאות עגומה שממנה ניתקה בתחילת הקיץ המענג הזה. אבטלה משתוללת, גירעון תקציבי צפוי של שמונה אחוזים מן התוצר הלאומי הגולמי ומיתון כלכלי מתמשך. כשיפוג שיכרון הגאווה הלאומית המובנת, המבקרים לא יהססו להציג את השאלות הרגילות על החשבון הכבד שצריך יהיה לשלם תמורת כמה שבועות של מסיבת ענק ובועה אסקפיסטית בת חלוף. בפי הממשל יהיו טיעונים חזקים לכאורה: זה עלה הרבה פחות מאשר בבייג'ינג; החברות הגדולות בתחומי הבינוי, הביגוד והקניונים, שהרוויחו הון תועפות מהאולימפיאדה, הבטיחו ליצור כמה אלפי מקומות עבודה; המתקנים בני הקיימא "יוסבו, ככל הניתן, לטובת הציבור." אבל הכלכלן הצרפתי ז'אק אטאלי חישב ומצא שבמקום לממן את המשחקים בלונדון ניתן היה לתת עבודה קבועה ולהציל את חייהם של ארבעה מיליון אנשים ברחבי העולם. "המשפחה האולימפית," גוף רבלאומי אפל ואמורפי שראוי לניתוח נפרד, כבר ספגה ביקורת על שערוריית הכרטיסים למשחקים שחילקה בינה לבין עצמה, בעוד האוהדים שילמו עבורם מחיר רשמי ומופקע ועונו, פשוטו כמשמעו על ידי מערכת כרטוס ממוחשבת כושלת וחסרת היגיון. מרד ניצבי האסקפיזם עלול לגבות מחיר יקר ממנפיקי הכרטיס של בריטניה לתהילה. •

http://epaper.maariv.co.il/Olive/ODE/Maariv/

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

היי,
רציתי לשתף אתכם בפוסט שכתבתי בעקבות השתתפות שלי בפעילות של פרוקטר אנד גמבל,
אשר הינה הנותנת החסות הרשמית לאולימפיאדה.
פרוקטר אנד גמבל מודה ומוקירה את אימהות ספורטאי המשלחת האולימפית הישראלית ללונדון 2012,
העומדות מאחורי הצלחת ילדיהן ואת האימהות ככלל, אשר עוזרות לילדיהן להפוך לאלופים.
מוזמנים בכייף גדול

שבוע מקסים ונפלא,
אני

צפניה כרמל , ובוקי נאה

צפניה כרמל

קפיצה אל: ניווט, חיפוש

צפניה כרמל (21 בדצמבר 1940 - ספטמבר 1980) היה שייט ישראלי ואלוף עולם בשיט מפרשיות מדגם 420.

[עריכה] חייו

נולד בבגדד שבעיראק. כרמל היה חבר באגודת השיט זבולון בת ים. בשנת 1966 ניצח כרמל עם בת זוגו לידיה לזרוב באליפות ישראל בשיט מפרשיות מדגם 420 ובאוגוסט 1967 ניצחו השניים בתחרות מפרשיות בינלאומית שנערכה על נהר הדסון בניו יורק.

בשנת 1969 היו הצמד לאלופי עולם ישראלים ראשונים בכל ענף ספורט שהוא, כאשר ניצחו באליפות העולם בשיט מפרשיות מדגם 420 אשר נערכה בשבדיה[1]. בשנת 1970 ניצח באליפות העולם במפרשיות בדגם סוליטאר, זכה באליפות ישראל בשיט ליחידים והיה חבר בנבחרת ישראל לאליפות העולם בשיט מפרשיות 420 שנערכה בתל אביב, בה הוכתרה נבחרת ישראל כאלופת העולם לקבוצות.

כרמל טבע ומת בשנת 1980 שעה שהתאמן בשיט גלשן רוח. בשנת 1982 הוכנס שמו להיכל התהילה הבינלאומי של ספורטאים יהודים.

שני מפעלי שיט נערכים בישראל לזכרו של צפניה כרמל: "שיוט צפניה" הנערך אחת לשנה וגביע ישראל בשיט על שם צפניה כרמל[2].

uma cuica

New member
טוב הם ניסו הם ניסו

זה גם משהו
בוא נצחק שלא יעלבו חלילה

uma cuica

New member
די אדיוטי

המשחקים לא אשמים בגרעון ובמצב הכלכלי הקשה שנמצא בכל העולם עכשיו.
האולמפיאדה נקבעה לפני 7 שנים ואיש לא יכל לצפות שזה יקרה, והמשחקים באמת תרמו בכל מיני אספקטים מי שאומר שהיה צריך לבטל את המשחקים ובכסף הזה לקנות לאלפי רעבים לחם, הוא פלצן ופופוליסיט אולמפיאדה זה לא בר מצווה אי אפשר לבטל אירוע כזה ככה סתם.

ברור שהקטע עם הכרטיסים או שחיתויות אחרות בIOC הם רעים מאוד, אבל הדברים פה הם די דמגוגים.

BentzWatchJudo

New member
הי, ברוכה הבאה

אל תתרגשי מזה שהעיר לך לפניי. את מוזמנת תמיד לקחת חלק פעיל פה

בפירסום הבא, פרוקטר אנד גמבל

יוצאת במבצע מהפכני לטובת אימוץ הסבתא של אוהדי הספורט האמיצים.
בלי הסבתא של בנצי, היכן אנו היינו באים?

BentzWatchJudo

New member
כל תגובה שלך מוסיפה פירסום לפרוקטר אנד גמבל

אם תרצה בכך ואם לא תרצה בכך.

אין לי שום דבר עם הפירמה.

רק נגד העיקרון של פירסום אגרסיבי, המנוגד לחוק. חוק המחייב ציון כי מדובר ב "הודעה פירסומית".

BentzWatchJudo

New member
אתה סתם נטפל

הכותבת ציינה במפורש:
"רציתי לשתף אתכם בפוסט שכתבתי בעקבות השתתפות שלי בפעילות של פרוקטר אנד גמבל,
אשר הינה הנותנת החסות הרשמית לאולימפיאדה."
אין פה שום דבר אגרסיבי ושום דבר שמנוגד לחוק. בפועל זאת פעילות שתפוז יזמו ועודדו.
יתכן שהיא קיבלה תמריץ כדי לכתוב את הפוסט, יתכן שיש תחרות בין המשתתפים השונים על מספר הכניסות לפוסטים שהם כתבו בעקבות ההשתתפות בפעילות.
אז מה? למי זה מפריע?
הפוסט הזה פורסם פה לפני כמה ימים ושקע למצולות הפורום והוקפץ שוב לעמוד הראשון בעקבות איחוד שרשורים (לא כל כך מוצלח לדעתי, היה טוב עם איחוד השרשורים היה יותר בררני) עם עוד שרשורים רבים שראוי היה שישארו במעמקי הפורום.
זה מבחן לכולנו האם אנחנו יכולים להתעלם שוב ממה שהתעלמנו ממנו לפני מספר ימים.

פירסום אגרסיבי- זה ביטוי מוכר בעולם הפרסום

משמעותו פירסום דרך חדירה למקומות שזה איננו מקומם.

- נדרש גילוי נאות מהכותבת לא לבלבל את הביצים וסיפורי סבתא "על השתתפות פעילה"- מדובר ביחצנית בשכר לשם זיהום הפורום בפרסומות.

צריך להגיע לרמה של תמימות של נער מאוד לא מודע לסביבתו, כדי לא להבין שמדובר בספאם לכל דבר.

doron62

New member
גם אם אתה צודק ואני נוטה להסכים איתך

התעלמות וחוסר תגובה זאת הדרך הטובה ביותר לטפל בפוסטים פרסומים מהסוג הזה.כל תגובה ....לצערי גם התגובה הזאת שלי מחזיקה את הפוסט חי במקום לתת לו לשקוע במצולות הפורום.גם אני כשראיתי את הפוסט הזה בפעם הראשונה דגדג לי להגיב.אבל העדפתי להתעלם אבל זה לא עזר כי אתה היית חיב לקפוץ.

היי, ברוכים הנמצאים...

אני מודה לך על השורות שכתבת לאורך השרשור...
אני כהרגלי אמשיך להנות לקרוא בפורום...
שבוע מקסים לכולם,
קרן

למעלה