לינקים וכתבות

RoieS316

New member

עוד בזמן התחרויות נבהלתי מהבעות הפנים. לא הייתי רוצה להיתקל בשחיינית צורנית בסמטה אפלה.

JonJon9

New member
אולי שיעשו הסבה לג'ודו?

בטוח ינצחו עם הפחדות כאלה

דברי הבל חסרי בסיס

המצב הכלכלי בבריטניה לא יותר גרוע מאשר במדינות המובילות במערב אירופה. היא ממש לא לא יוון וגם לא ספרד או איטליה. אגב האבטלה דווקא ירדה כאן לדעתי כבר רבעון שני או שלישי רצוף. הטענה שאפשר להציל חיים במקום להשקיע בספורט (או בתרבות לצורך העניין) הייתה נכונה תמיד. תמיד, בכל מקום בעולם אפשר לקחת את כל הכסף מתקציבי התרבות והספורט ולתת לרעבים באפריקה. אז מה לא נשקיע יותר בספורט ובתרבות? זה קצת דמגוגי. מערכת הכרטיסים הייתה הוגנת ביותר. נכון היה ביקוש עצום לכרטיסים ולא כולם קיבלו את כל מה שהם רצו אבל זו הייתה מערכת שוויונית מבחינת הסיכוי ורוב תושבי בריטניה שרצו בכך יכלו ללכת לראות אירוע אולימפי במחירים סבירים לאירוע של פעם בחיים (נכון הסיכויים להשיג את הכרטיסים הזולים לטקס הפתיחה היה נמוך וגם לאתלטיקה היה צריך לא מעט מזל אבל אפשר היה בהחלט למצוא כרטיסים סבירים להתעמלות או לג'ודו או לחתירה). והמון המון אנשים רגילים ולא עשירים קנו כרטיסים בדרך הזאת. באיסתא זה היה הרבה יותר יקר.

בכלל בריטניה היא מדינה שבה התמיכה הכלכלית בשכבות החלשות היא מהגבוהות בעולם. אני לא חושב שיש מדינה אולי למעט מסקנדינביה שבו נניח כל כך קל לקבל דיור ציבורי כמעט בחינם. ואגב היו לאולימפיאדה גם הבטים חברתיים חיוביים. נצחונות של אתלטים כמו מו (מוחמד) פארח שהגיע מסומליה לבריטניה בגיל שמונה ומהווה היום את אחד הספורטאים הנערצים בבריטנייה - מה צריך יותר מזה בתור מודל לשילוב חברתי של מיעוטים?

ימים יגידו אם זה יחזיר את עצמו כלכלית או לא - כרגע זה נראה לא רע בכלל.

כל זה לא בא לטעון שבבריטניה אין בעיות חברתיות וכלכליות או שהכל מושלם בה כמובן שלא. אבל לא כל דבר טוב שקורה הוא אסקפיזם. אם ישראל הייתה זוכה בחמש מדליות זהב זה היה אסקפיזם? לא, זה היה סתם נחמד. אני בטוח שלבריטים נחמד היה לגלות שהם שייכים לחברה שיש בה כשרון, שאיפה למצוינות, יכולת ארגון מצוינת, מורשת תרבותית נהדרת שאפשר לחגוג אותה וכו' וכו' - עם כל הבעיות (היחידם שהתלוננו היה הקומיקאים - הלוזריות והכשלונות הארגונים של הבריטים הם לחם חוקם והם מרגישים קצת אבודים עם כל ההצלחה הזאת).

אני מקבל את ההערה על אלי ישי. לא מתפקידי להעיר. פשוט מכיוון שאני בעצמי עובד זר אני מזדהה לפעמים עם עובדים זרים אחרים.

uma cuica

New member
ואני שוב יחזור על עצמי

חינוך לספורט זה דבר מצוין ודרך מצוינת להקנות ערכים להפחית אלימות לשלב חברתית ועוד ועוד וזה חלק בלתי נפרד מהמושג "חינוך טוב"

אלפי רעבים באפריקה.נו באמת.

ראוי לעשות קצת סדר.

בריטניה במצב רגיש מאוד, למעשה היא חיה במידה רבה על כסף זר (במידה רבה של נפט איסלמי שמושקע עד הצוואר) והרבה פחות מיגיעה של אזרחיה.

למעשה: בריטניה נמצאת במצב כלכלי מסובך ביותר, גירעון הקרוב לרמות שביוון, חוב כמו שלנו, תחזיות לאינפלציה גבוהה יותר ותחזיות צמיחה מתחת לממוצע בגוש היורו"

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3555498,00.html

טוב זה לא דיון לכאן

אבל לקבל חוות דעת על הכלכלה הבריטית משרים צרפתים שנייה אחרי ששר האוצר הבריטי העליב את הכלכלה הצרפתית וחזה שהיא הבאה בתור להפגע ממשבר היורו זה בערך כמו לקבל מאיראן הערכה על סיכוייה של ישראל להתקיים במרחב לאורך זמן.

אחרי גרמניה לבריטניה יש את אחת הכלכלות החזקות באירופה, גם אחרי המיתון.

להשוות את יחסי צרפת לאנגליה

השותפות לאיחוד האירופאי, לבין מדינה שמכריזה כל שני וחמישי שהיא שואפת להשמדתה של מדינה אחרת , זה באנדרסטייטמנט השוואה שמתאימה אולי ליריב אופנהייימר. ולחייזרים מסוגו.
לא מתאים לך.

להלן כתבה מעודנת על המצב הכלכלי בבריטניה:

http://www.themarker.com/wallstreet/europe/1.666247

לא הבנתי מי טוקבקיסט בתשלום ומה הקשר לשרשור

מכל מקום ה'כתבה המעודכנת' היא מלפני יותר משנה - יולי 2011. אבל זה לא פורום אקטואליה אז אני מפסיק את הויכוח מצידי. אם אתה וגדעון קוץ רוצים להאמין משום מה שהכלכלה הבריטית הולכת להתמוטט ושכולם עכשיו בדכאון אחרי האולימפיאדה מסיבה זו או אחרת תאמינו בזה - מה אני יכול לעשות. כאחד שיושב כאן אני יכול להעיד שהאולימפיאדה נתנה בוסט יוצא מן הכלל גם למצב הרוח הלאומי וגם למצב הרוח הכלכלי. אף אחד לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים או חמש או עשר שנים. ברור שאם היורו ייפול זה ישפיע לרעה גם על בריטניה למרות שהיא לא חלק מגוש היורו. אבל כרגע הכלכלה הבריטית חסונה יותר מרוב מדינות אירופה (למעט גרמניה, נורבגיה ואולי עוד אחת או שתיים).

RoieS316

New member
פשוט מומלץ לראות את ההופעה של קווין

מטקס הסיום. ריגשו עם ההקרנה של פרדי מרקורי.

JonJon9

New member
"ראיונות בלעדיים"- האומנם?

יניב חלילי מ"ידיעות" התגאה בכך שהוא זכה לראיין באופן אישי את פלפס ובולט.
ובכל זאת, משהו פה חשוד....
פרטים בקישור.

וראיון אחר שקראתי, שהאותנטיות שלו לא מוטלת בספק, היה עם לי קורזיץ.
לצערי אני לא יכול להעלות את הכתבה לפורום אבל שווה לעשות כל מאמץ כדי להשיג אותו!
היא ספורטאית מצוינת ובן אדם גדול מהחיים!

trilliane

Well-known member
מנהל
ב"7 ימים" יש "ריאיון בלעדי" עם אלי רייזמן

או בעיקר עם המאמן שלה, שחי לא מעט שנים בישראל ולכן דובר עברית. הריאיון עם המתעמלת עצמה הוא רק חלק קטן בפועל ולא מעניין במיוחד... אני מניחה שהפעם זה ריאיון אמיתי, אבל אני מבינה שכיום "בלעדי" זה פשוט תואר שנלווה אוטומטית לכל ריאיון, כפי ש"תמונות קשות" זה צירוף שכבר מגיע קומפלט (קולוקציה).

JonJon9

New member
לי קורזיץ- הראיון המלא

לאחר מאמץ הצלחתי להשיג ולסרוק את הכתבה.
אני מתנצל מראש שהמילים יצאו קטנות ודחוסות, אבל כמובן שבהורדה למחשב אפשר להגדיל ולקרוא יותר טוב.
אני מקווה שזה יהיה להנאת חברי הפורום.

למעלה