פרק סיום ארץ הפלאות (13)

Macphista

New member
ידעתי!

ידעתי שבסוף ג'פאר יהפוך לג'יני וזה יהיה העונש שלו!

טוב, הסוף היה קצת צ'יזי עם החתונה והכל.
מדהים חוסר החיבה והכימיה בין אליס לאנסטסיה שהתבטא לכל אורך העונה וגם היום בחיבוק האחרון שלהן אחרי החתונה.

בגדול- הייתי קצת מאוכזבת מרמת המשחק הפרק. אני מניחה שהיא לא שונה מכל פרק אחר, אבל כשאמרה הייתה שם והדהימה לי ת'צורה זה היה ברור שכולם שם די meh לעומתה.
הקטע שג'אפר מחייה מחדש את המתים ושולח אותם להילחם עבורו- סצנה שהייתה צריכה להיות חזקה ומדהימה, אבל הייתה חלשת ומעלת גיחוך מעת לעת. צר לי, מה זה ירד לי מאבין אנדרוז אחרי הסצנה הזו. לא רק שהדמות מגוכחת, אבל כאן המשחק היה פשוט לא משהו.
אפשר להשוות את הסצנה הזו לסצנה בו קורה מחייה את המתים ושולחת אותם להילחם עבורה בתחילת עונה 2 של וואנס, או אפילו סצנות של דיאנריז במשחכס כשהיא מדרבנת לוחמים, טוב, דיאנריז מלכה, אין באמת השוואה. אבל באמת, גם דרבון הקרב של טיריון היה טוב יותר ואמין יותר משל ג'אפר.
היה ממש חלש. שלא נדבר על האפקטים הלא משהו בכלל של זומבים יוצאים מן הקרב. החזיר אותי פרקי באפי בשנות התשעים.

בכל מקרה, נגמר הסיפור. וכולם חיו באושר ובעושר עד עצם היום הזה.

אם וויל אכן יעבור לוואנס בעונה הבאה (כפי שמלא אתרים מדווחים כרגע וזו לא הייתה רק מתיחת האחד באפריל) יהיה קצת מוזר שהוא יעבור בלי אנסטסיה.
אשמח לראות עוד ממנה.
וכמובן מאמרה, אבל היא מתה, אז... בוז.

זהו, נגמר. די באסה. יכול היה להיות יותר טוב.

Jason2

New member
מתיחות אחד באפריל

עושים בד"כ על דברים שלאנשים אכפת מהם ולא על סדרה כושלת.

pink lemon

New member
אז זהו נגמר

אז הנה הגענו לסוף הסדרה.

הפרק סיום המשיך את הקו של הפרקים (המעולים!) הקודמים מאז שחזרנו לפגרה.
הסוף ממש סגור מבחינת אליס וסיירוס, אבל מבחינת וויל ואנה לא:) אז באמת יכול להיות שנראה אותם עם החברה בעונה 4.
אני רק עכשיו מחכה שיודיעו שאמה ריגבי מצטרפת לסדרה ויהיה מושלם אחרי סושה.

העלילה הייתה בסדר... הסדר שב לכנו.
אמרה מקריבה את עצמה למען הבנים, הגינים משתחררים (והם נורא סלחניים חייבים לציין!) ג'אפר גונב את המים ונהפך לגיני:D
אבל האבא מת, אז הוא חי? כי אנה מתה חיה מתה חיה...

אהבתי שוויל קופץ בחתונה להתנגדות:D כ"כ הוא.

בסה"כ אין לי כל כך הרבה מה להגיד על הסדרה. החלק הראשון היה חביב, השני מעולה וזהו.

מייקל סושה שחקן מעולהה. גם אמה ריגבי!!

Jason2

New member
לאוהבי ויל חדשות טובות

... Once Upon a Time in Wonderland may not have found its happily ever after, but Wonderland actor Michael Socha still might. Socha, who played the Knave of Hearts on the Once Upon a Time spin-off, will move on over to the mothership if it gets renewed for another season (it will).

Aranel Nenharma

Well-known member

החלק הראשון של הסדרה היה בסדר אך החלק השני התחיל מצויין חוץ משני הפרקים האחרונים שהיו מעפנים לדעתי
כל הסוף הקיטשי היה יותר מדי קיטשי
והסוף גם גרם לי לא להתאכזב משזה שהסדרה הסתיימה, הדבר היחיד שהיה עצוב לי שזה הסוף של ויל
, בין הדמויות היותר אוהבות עלי כולל האוסף בסדרת האם.
ועכשיו שמעתי את החדשות המשמחות שיכול להיות שהוא יצטרף לסדרת האם, נהדר:)
הכותבים הבינו שהוא בין הדמיות היותר מוצלחות והאוהבות, זה גם הגיוני שהוא יחזור כי תאחלס הוא בא מסטוריבוק
מאיפה באו המקורות לשמוע זו. אשמח לקישורים

Shiri from the block

Active member
אחלה פרק
לא היה לי כל כך מה לחפור עליו.
קצת סוף קיטשי מידי לטעמי. עם החתונה של סיירוס ואליס.. לדעתי קצת מיותר..
אני כן שמחתי שאנסטסיה כמה לתחייה כי ממש התבאסתי כשראיתי אותה שוכבת שם "מתה".
מסכימה עם מק שג'אפר בכלל כל הפרק הזה היה מגוחך לגמרי. כאילו כל האהבה שהייתה לי אליו במהלך כל הסדרה נעלמה בפרק הזה.. היה פשוט גרוע בטירוף. כל הסצינות וכל המשחק שלו במיוחד עם אבא שלו היה מפגר לגמרי..

וסיירוס היה נראה מזעזעעעעעעעע באנגליה עם השיער הזה ועוד הבגדים השחורים ששמו לו בסוף עם הבת שלו.. נורא!!

בכל אופן אני שמחה שהעיקר וויל קיבל את הסוף השמח שלו!

פרק חלש יחסית לכל הסידרה

מסכימה עם מה שכתבו כאן לפני על ג'אפר- לא נראה טוב בפרק הזה,כאילו הוא חולה,או משהו. בפרקים הקודמים הוא הרשים אותי,בפרק הזה,לא יודעת מה עבר עליו.

אנה ואמרה יפהיפיות.

אני לא מצליחה להבין מה כולם מתלהבים מהשחקן שמשחק את וויל??

אני ראיתי אצלו ברפרטואר המשחק,הבעה אחת ויחידה: הבעת דאגה שבה הגבות מתחברות והמוצח מורם. הוא לא ידע לעשות שום דבר אחר כמעט עם הפנים שלו.

אליס היתה לדעתי טובה,גם נראתה עדינה,וגם נראתה נחושה וחזקה.

יש הרגשה שרצו מהר מהר לפתור את כל הבעיות בפרק אחד... ולטעמי,יצא לא אמין.

הכישוף על אנה נשבר כך תוך שניה?.. איך ויל מצליח בכלל להוציא איברים מחוץ למתחם בו הוא כלוא?

:) שלום

צפיתי רק ב 'ארץ הפלאות'. ניסיתי כמה פעמים את 'עד עצם', (אגדות הם הז'אנר האהוב עלי,כמו שיעיד שם הבלוג שלי...) אבל לא אהבתי...

חג שמח.

אמממ אנחנו דנו בו די הרבה

קסם מעשית (גולשת קבועה פה) מוממחית לסרט ולשירים!!
אני לא מכירה פורום ספציפי שדנים בו, אם את רוצה לדבר עליו את יכולה לפתוח הודעה חדשה.
בכל אופן הייתי רוצה שנראה את הקאסט של וונדרלנד בעד עצם ואז אולי תשארי איתנו

תודה! אני אחפש פה בפורום הודעות

על הסרט הזה.
הבת שלי מאוד אוהבת אותו,ואני והיא מחברות 'מספר שתיים'.

כשיהיה,(רק אחרי פסח... כי אין לי זמן לכתוב עכשיו.שלד הסיפור כבר כמעט גמור,אבל יקח זמן וסבלנות להקליד).

בנתיים אספר איך ההמשך שלנו מתחיל- לאנה נולד תינוק,ויש גם לו כח להקפיא,והכח הזה מופיע אצלו כבר בגיל צעיר מאוד...

:) אלזה עדיין לא הקימה משפחה,

(אימהות יחידנית לא דבר שיעבור בסרטים של דיסני,לא בשלב זה כל אופן...)

ואני משאירה את אלזה והזוגיות שלה לסרט מספר שלוש :)

כוחות קסם עוברים בתורשה במשפחה,וכמו כל תכונה... לפעמים נכד מקבל תכונה מהסבים,שההורים שלו היו רק נשאים שלה.

בנתיים הבת שלי מצאה סיפור שמתחיל קצת דומה לסיפור שלנו... אבל הסגנון שונה,ואני חושבת שההמשך שלו,(פירסמו שם רק התחלה) יהיה שונה משלנו.

עכשיו שקראתי אותך, אני חושבת שיש לנו

הרבה במשותף (ואז הבנתי את הניק)

נשמח לקרוא את הסיפור שיצא לך.

אולי תתני צ'אנס נוסף לעד עצם? נשמח להמשיך לראות אותך כאן

: ) אה לא,אני חושבת שהטעיתי...

בזמנו,רציתי להיקרא 'אמא של שירה', והניק היה תפוס,וזו היתה אחת האפשרויות שהוצעו...

אני בנאדם מאוד לא פרקטי,ולא הייתי מסתדרת רק אני לבד עם ילד שאני מגדלת... אני אתן דוגמא מצחיקה ממש מלפני כמה ימים:

שאלתי בבית שבו אני מטפלת בתינוק,איך מפעילים את מכונת הקפה. האם הסבירה לי. אח'כ כשניסיתי להכין,יצא בזרם לא אחיד,ובלי אבקה. כשהיא חזרה,אמרתי לה שכנראה אני עושה משהו לא נכון,היא בדקה את המכונה ואמרה 'חסר כאן חלק'. מסתבר,שכשהוצאתי את המיכל של האבקה שהיא השתמשה בו,(אלה מיכלים חד פעמיים) הוצאתי בטעות גם את החלק של הפלסטיק ששיך למכונה... מצאנו אותו באשפה...

בקיצור- אני ושירה חיות עם האבא שלה,שלמזלי,הוא טיפוס פרקטי,טכני...

אני אנסה שוב את 'עד עצם',מידי פעם אני חושבת לנסות שוב. האם זה לא יותר מידי 'אקשן' שם?... כלומר,יותר מאשר 'בארץ הפלאות'?

אההה אוקי.

אני אישית אוהבת יותר את עד עצם, העלילה יותר תפסה אותי, הדמויות שם ממש חזקות (במיוחד הרעות). תני צ'אנס לעונה ראשונה לפחות.

שבת שלום

למעלה