פרק סיום ארץ הפלאות (13)

זה עדיין ספוילר?

מתי הפרק ישודר ביס?

מסכימה עם רובכם, רמת המשחק הייתה נמוכה, אמרה הייתה מופלאה, היא גם יפייפיה וגם אמינה, חבל שמתה.
הקטע של ג'עפר בתחיית המתים, כמו שמק כתבה, היה מגוחך.
והסוף קיטשי נורא.
אבל וויל היה מקסים, אליס הייתה נסבלת פלוס ואפילו חביבה, אנה מהממת ביופי שלה, מקווה שתעבור עם וויל לסטוריברוק.
רק סיירוס כ"כ חסר כריזמה עבורי, אין שום דבר בשחקן הזה שגרם לי במהלך העונה לרצות שיהיו ביחד או שיחיה......
אנה זו דוגמא מושלמת, בהתחלה לא סבלתי אותה, חשבתי שהביאו אותה בגלל הפרצוף היפה וזהו, ואז מפרק לפרק ממש התאהבתי בה, יש בה משהו מהפנט, היא לא כזו שטוחה ורדודה וזה היה כיף לגלות זאת מפרק לפרק.

Lady in red2

New member
אהבתי מאוד את הפרק

מה לעשות, אני אוהבת סופים שמחים.

שאלה - האם רמפל יכל להיעזר בארנב הלבן במקום בקללה, על מנת להגיע לבן שלו?

מעניין איך יכניסו את הסיפור של אלאדין, אם בכלל (מקווה שכן). זה אמור לקרות בין הפלאשבקים באגרבה לזמן הסדרה OUATIW. לסולטן אמורה להיוולד בת נוספת - בפלאשבקים יש לו רק את ג'אפר והבן השני שג'אפר הרג. כנראה שבגרסה כזאת הוא לא יהיה היועץ של הסולטן...

הפתרון לחזרה של אנסטסיה היה קל מדי. הם אומרים שאי אפשר להחזיר לתחיה את המתים, אבל אנסטסיה חוזרת כי "לא הגיע זמנה עדיין"...

למרות זאת פרק מצוין
מקווה לראות את וויל, אנסטסיה ועוד דמויות ב-OUAT.

הלדין

New member
אליס ושומרת המעיין...

נתחיל מכך ששומרת המעיין הייתה מאד חביבה הפרק. לא רק שהשאירה את סיירוס בחיים אלא גם טיפלה ברע הגדול והחייתה את אנסטאסיה היפה. יש לי תחושה שנפגוש אותה גם בסדרת האם - הם ממחזרים גם כך כל קונספט שהופיע בסדרת הבת, אז למה לא את זה... אמארה אכן שוחקה היטב. לגבי הסוף, קצת קיטשי אבל עבד. לגבי הגבריקא, אני מקווה שוויל ואנסטאסיה שיחררו אותה או לפחות העבירו אותה למגורים יותר נוחים מצינוק חשוך. כאמור, הסוף היה טוב וסיים את הסיפור של אליס וסיירוס. אני מקווה שג'עפר יהיה תקוע לעד בקרקעית הים הבוער.

נכון, היא באמת הייתה חביבה ההיא מ"הטינה"

לעד עצם

חשבתי על הדמות שלה בקטע עם ניל, גם הוא נראה מת טרם זמנו, בטוח שהיא הייתה מסכימה להציל אותו.

למעלה