זה מהלקים הצבעוניים מדי שהם יפים ממש אבל עדיין אין לי אומץ ללכת איתם,
אבל זה קרה לי גם עם לקים שאני הולכת איתם היום לפני כמה חודשים, אז אני מניחה שעוד כמה חודשים אני כבר ארגיש סבבה ללכת עם אלה
וגם את הכחול, בסופרפארם בקניון רחובות.
בכלל הסופרפארם שם ממש טוב, היו כמה אורלי מעניינים ומבחר עצום של כל החברות (לוריאל, רבלון, קרליין, שיק, סאלי הנסן, קולורמה של מייבלין...)
שקיבלתי מתנה מחברה ליום הולדת .
ונראה מאוד מהמם ומבטיח.
בפועל- מאוד אכזב. מאוד דליל. פגמנט גרוע. מממש לא תכננתי לשים ממנו 3 שכבות או יותר. אז התבאסתי והורדתי. אכזב.
וזה דווקא טוב שהוא שקוף כי הוא לא מסתיר את הנצנצים...
השיטה היא למרוח אותו על לק אטום (אני מרחתי על סגול כהה, אפשר גם על שחור כמובן) ואז מספיקה שכבה אחת ממנו והוא נראה סוף הדרך. ממליצה לך לנסות, לדעתי לא תתאכזבי.
השחור עם הגליטר הורוד והורוד עם הגליטר הכסוף הם בעלי בסיס....הכחול (האמצעי נראה לי...) הוא שקוף עם גליטרים בפנים...
שלושתם נקנו בארץ.
חיפשתי עוד צבעים באותו הסנגון מרבלון (בארץ) ולא מצאתי...
לא יודעת אם זה בדיוק שאלה... בכל מקרה, בעקבות הדיון על הדיופים ללק של דבורה ליפמן, התחלתי לנבור באינטרנט לגבי לקים של רבלון,
ואני לא מוצאת בשום מקום רשימה נורמלית (והאתר שלהם בכלל שלא נדבר עליו....) של הגליטרים שלהם.
לא ברור מה עדיין מוכרים, מה לא, איפה, וכו'...
לא יודעת אם זה בדיוק שאלה... בכל מקרה, בעקבות הדיון על הדיופים ללק של דבורה ליפמן, התחלתי לנבור באינטרנט לגבי לקים של רבלון,
ואני לא מוצאת בשום מקום רשימה נורמלית (והאתר שלהם בכלל שלא נדבר עליו....) של הגליטרים שלהם.
לא ברור מה עדיין מוכרים, מה לא, איפה, וכו'...