שאלות לאמצע השבוע

lolo188

New member
איפה אפשר לקנות מעמד לקיר שמיועד ללקים

אפשרי גם באינטרנט רק אם אפשר בארץ
חיפשתי באיבי והמשלוח לארץ מייקר מאוד את כל הסיפור
תודה מראש

trilliane

Well-known member
מנהל
חפשי בארכיון הפורום, היו כאן דיונים בנושא

(חלונית החיפוש בצד שמאל למעלה).

denush

New member
אני קניתי דרך הקוסמטיקאית שלי

היא הזמינה עבורי דרך הסוכנת שלה...
גם אני חיפשתי הזמין מחול אבל זה באמת ממש יקר... בדקתי בזמנו ב transdesign...

זה המדפים שהזמנתי אבל לא יודעת איך מזמינים משם - http://www.glowtech.co.il/category_view.asp

1שייכת

New member
שאלת
? אתן תחליטו...

בבקבוקים האטומים של סאלי הנסן (היפהפיים יש לציין...) - האם יש דרך לדעת כמה נוזל נשאר? או שסתם מבינים, יום בהיר אחד, שלמברשת אין במה לטבול?

trilliane

Well-known member
מנהל
נסי מול האור (להחזיק את הבקבוק לפני מנורה)

1שייכת

New member
ידעתי שתהיה פה מישהי חכמה -

שאפילו לבעיה כזאת יהיה לה פתרון...

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה
אני לא חושבת שזה מצריך חכמה גדולה...

אני מבינה שהעזרה עזרה ונפתרה הבעיה?

1שייכת

New member
עונה באיחור (לא אוהבת להותיר ללא מענה) -

אהבתי את היצירתיות שבתשובה. ולא, עדיין לא בדקתי. אני מאלה שדואגות כמה זמן מראש...

trilliane

Well-known member
מנהל
זה פשוט מה שאני עושה עם המחזקים של SH...

זה אמנם נראה כמו ציפוי אטום אבל בפועל הוא דק והבקבוק שקוף אז הוא לא אטום לאור (אם הוא בדיוק מאחוריו וחזק מספיק). במייבש של לה-שה הם הדביקו מדבקה אטומה אבל נשאר פס בלי מדבקה בין החיבורים אז פשוט גירדתי את הציפוי של הבקבוק עם סרגל מתכת (אפשר גם סכין או מספריים) ואז אני מחזיקה מול האור, בנוהל הרגיל... עשיתי את זה כל חיי עם עטים של דיו נוזלית או טיפקסים וכו'.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה גם מה שאני זוכרת... סדרה יקרה יחסית

ולא ראיתי אותה הרבה במבצעים. מצד שני גם לא ראיתי בה גוונים מעניינים בארץ, אז המחיר הלא אטרקטיבי לא הפיע לי...

שאלהלהלה

בטוטוריאל המצולם שכאן, ההסבר נראה פשוט וקל - איך לעשות גרדיאנט.
אבל אם תסתכלו בתמונות, בשלב 3 - נראה בבירור הצבע הבהיר, הכהה, והערבוב ביניהם. אבל בתמונה של שלב 4 זה הרבה יותר חלק וגרדיאנטי...
ואני לא מצליחה

אז איך???
http://www.thenailasaurus.com/2012/04/gradient-nails-picture-tutorial.html

ayalu

New member
תשובהבה

בד"כ כששמים top coat- כלומר לפני שהלק מתייבש לגמרי- המעבר בין הצבעים הופך להיות חלק יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
כי הספוג מרח אותם יחד

מה בדיוק לא מצליח לך? איפה את נתקעת בתהליך?
אין לי ניסיון בזה (עשיתי קצת ניסיונות לראות איך זה ודווקא היה בסדר, אבל הרבה עבודה, אז התעצלתי לממש למניקור שלם
) אבל אנסה להעלות השערה: יכול להיות שאת מנסה עם לקים שפשוט אין ביניהם "כימיה" או שאחד עדין מדי והשני משתלט עליו?
רעיון לניסוי שאולי יקדם אותך: נסי להחליף לקים. לשלב בין לקים דומים במרקם ובסמיכות וגם במידת מה בגוון, כך שיהיה להם יותר קל להשתלב.

למעלה