שאלות לאמצע השבוע

אבל בלי קשר ללקים שלי

אני שואלת על מה שרואים אצלה בתמונה - איך זה נהיה מעבר כלכך חלק?
ואני לא מדברת על הטופ קואוט....
ז"א בתמונה אחת רואים 2 צבעים שעורבבו ועכשיו נראים כמו שלושה, ובתמונה אחרי זה רואים שני צבעים עם מעבר אחיד ביניהם. איך??

denush

New member
לא קיבלתי עדיין את ההזמנה שלי מ-MUA

למישהי יש המלצות או ניסיון איתם איך לפעול במקרים כאלה?

trilliane

Well-known member
מנהל
באיזה תאריך הזמנת?

שמתי לב שרוב הבנות קיבלו בשבוע שעבר, אלה שהזמינו קודם קיבלו קודם. אבל לפעמים יש קצת עיכובים, במיוחד עכשיו לפני החגים... וזו יכולה להיות גם בעיה נקודתית בדואר, או אולי אפילו היו אמורים לתת לך הודעה והיא אבדה ותקבלי הודעה שנייה בימים הקרובים.

אם את חוששת ומעדיפה לפנות אליהם, בדקי קודם מה הם מציינים באתר לגבי זמן המשלוח המשוער. בעיקרון אין טעם לפנות למוכר/חנות לפני זמן המשלוח המוצהר כי התשובה תהיה להמתין עד תומו (ואפילו כמה ימים מעבר). אם הזמן עבר, הייתי פונה (ודאי יש יצירת קשר עם שירות הלקוחות דרך האתר או בדואל), מסבירה שלא קיבלתי ושואלת אותם מה לעשות. הם כבר יענו לך לפי המדיניות שלהם.

denush

New member
הזמנתי ב- 17 לנובמבר

אז עבר קצת יותר מחודש, אבל אני מניחה שאני צריכה לחכות עוד לפני שאפנה אליהם, באתר רשום שלא יוכלו להתייחס עד הזמן המוצהר שהוא 25 ימי עבודה, נראה לי אני צריכה לחכות עוד איזה שבוע וחצי ככה לפני שיעזרו לי.

תודה! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אז הזמנת אפילו לפניי... הזמנתי ב-22/11

נסי לבדוק בסניף הדואר שלך, אולי קיבלו ומשהו התפקשש בהודעה. אם זה סניף גדול סביר שלא יסכימו לעזור בלי פתק (אלא אם מכירים אותך) אבל בסניפים שכונתיים קטנים לפעמים יש פקידים נחמדים ושמעתי שאנשים עושים זאת לפעמים ועוזרים להם.

denush

New member
אצלי הם לא מסכימים לעזור בלי פתק

למרות שזה סניף שכונתי קטן חח, אבל לא נורא אני מקווה שאולי במקרה יגיע בשבוע הקרוב, ואם לא, אשלח להם מייל מה אני יעשה.... :|

trilliane

Well-known member
מנהל
פשוט לכתוב beautyzone2007, הוא מוכּר כאן

ואני רואה עכשיו שהטרפז מסדרת קרקס השמש חזר לו למלאי, הידד! אני חושבת שאזמין ממנו בקרוב.

אגב, קחי בחשבון שלא באמת משתלם להזמין ממנו עם בנות אחרות אלא אם מדובר בחברות שאת פוגשת בכל מקרה. כלומר, משלוח לבקבוק הראשון עולה $4.5 ומהשני ואילך $2.5. אז גם אם את מזמינה במשותף עם חברה אתן משלמות $2.5 לכל בקבוק לק (כל אחת וכמה שהיא הזמינה) ואז מתחלקות ב-2 הדולרים הנוספים של עלות המשלוח על הבקבוק הראשון. בקיצור, יוצר שכל אחת חוסכת דולר בסה"כ... זה נחמד, אבל זה פחות מעלות נסיעה באוטובוס (אז אם צריך להיפגש במיוחד... זה כבר לא באמת משתלם).

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, את כל הלקים בקולקציה הוא מוכר ב-$3.95

אבל את It's A Trap-Eze ב-$4.95...

ועל כך נאמר: היצע וביקוש... (רק למה אני בצד הלא נכון של הביקוש?
אני צריכה לפתח טעם ייחודי ופחות המוני וצפוי...
).

למעלה