שרשור התפקדות חודש יולי

Shiri from the block

Active member
יופי.. הסיפורים השוליים.. בסיפורים העיקריים שזה בעצם כל הסדרה- החיים של אמה, רג'ינה, צ'ארמינג וסנואו, ואפילו קורה!! הוא היה מעורב.
ולפי מה שנראה גם בנברלנד הוא היה מעורב.
דוחפים אותו בכל סיפור והוא כבר מתחיל להמאיס את עצמו.
ואגב הוא היה מעורב בסיפור של סינדרלה והרבה חשבו שזה היה משעמם או מיותר או לא מיוחד..

Macphista

New member
אולי ניל? או הוק?

עדיין, ניל בילה 200+- שנים בנברלנד עם פיטר והילדים האבודים. אולי עשה בונדינג עם טינקרבל?
או הוק, או הפיה הכחולה?

אהההה!
אולי...
טינקרבל הייתה פיה טובה ומשעממת כמו הפיה הטובה עד ש... עשתה עסקה עם רמפל?
חחח

Macphista

New member
אה...

כי רגע אחד את כותבת של שרשורים סתמיים וארוכים על כלום אבל רגע אחר את עונה ב"נחכה ונראה".
בסדר
הבנתי

אני אשב לי בחושך לבד.

Shiri from the block

Active member
כי ראמפל מעצבן אותי
ומעצבן אותי לחשוב שטינקרבל תיהיה קשורה אליו, אז לא רציתי להתחיל להיכנס לדיון הזה

ברור שניל והוק זה אופציה, ואפילו הגיוני שזה יהיה אחד מהם, אבל בטוח שידחפו את ראמפל איכשהו לשם. כרגיל.
למרותתתתתתתת, נו אם כבר התחלתי... איך ראמפל היה בנברלנד ולא ראה את הבן שלו שגם היה שם?.... או שראמפל רק שמע סיפורים על נברלנד?
זה אם כבר מעניין.
אולי ניל ראה אותו בנברלנד ולא רצה להימצא אז הוא התחבא ממנו?
כמו שהוק אמר לבל בהתחלה, אולי ניל לא רוצה שימצאו אותו.

Macphista

New member
זה מוזר

כי זה אומר שבנקודת זמן כלשהי לרמפל הייתה את היכולת לעבור לעולם אחר ולחזור.

רגע רגע רגע
המחשבה שלי נדדה לכיוון של רמפל היה בנברלנד בעבר למרות שהמציא את הקללה בשביל לעבור לעולם אחר.

אבל... הוא הכיר את ג'פרסון, והרי עבר לעולם של פרנקנשטיין... אז... למה לא פשוט נעזר בג'פרסון לעבור למנהטן ולהתאחד עם ניל?
הוא לא ידע לאיזה עולם? אז איך ידע להגיע ישירות לפרנקנשטיין? סימן שידע לזהות אנשים מסויימים בעולמות מסויימים ולהגיע בדיוק אליהם.

אויש נו, עוד פאק בעלילה.
בע.

את פרנקנשטיין ג'פרסון כנראה מצא.

ג'פרסון הוא זה שעבר המון מסעות והוא זה שסיפר לרג'ינה על פרנקנשטיין.
אבל רמפל ידע באיזה עולם באי נמצא, ובSB הוא מצא את הכתובת המדויקת עם הגלובוס.
לעבור לעולם הזה הוא לא יכול בקלות, רק עם קללה, כי זה עולם ללא קסם והכובע מעביר רק בין ממדים קסומים.

Macphista

New member
לא בדיוק

רמפל הגיע לפרנקשנטיין (אולי ג'פרסון סיפר לו, אבל רמפל פגש אותו לפניו) בפרק 2X12 הציע להיות הספונסר שלו כי התעניין איך הוא מחזיר אנשים לחיים ואז כשאח שלו מת הוא הציע לו לבוא איתו, לעשות הצגה למישהי, בתמורה לקבל לב קסום.
רק אז במחינה כרונולוגית היה פרק 2X2 שג'פרסון סיפר לרג'ינה על פרנקנשטיין כשהוא לכאורה הגיע לרמפל באותו הזמן שרמפל זרק את רג'ינה והשאיר אותה חסרת תקווה להחזיר את דניאל לחיים. בסוף הפרק כשפרנקשנטיין רצה שג'פרסון יחזיר אותו עם הלב, ג'פרסון חיכה שרמפל יגיע וישאר לו ללכת.

כרגיל... הכל היה תוכנית של רמפל...

עוד בעיה- גם בעולם של פרנקשנטיין לא היה קסם, לכן הוא בא לקחת לב קסום מהיער המכושף.

בכל מקרה, הקללה נראית די מיותרת עכשיו. אם רמפל יכל לעבור בין עולמות בעזרת ג'פרסון... יאללה, למה היה צריך לקחת את כל היער המכושף איתו ולחכות 28 שנים?
ואם כבר היה בנברלנד בעבר אז כבר עבר עוד עולם עוד לפני הכובען...
נו, נראה איך יסבירו את זה.

Shiri from the block

Active member
התיאוריה שלי ראמפל לא ידע באיזה עולם באי נמצא,
לכן הוא המציא את הקללה, שהוא אישית לא יכל להשתמש בה ואנחנו עדיין לא יודעים למה ואדם ואדי אישרו שנגלה מתישהו... אז הוא צריך את הקללה כדי שתביא אותם לעולם של באי.
במקרה נפלנו על סטוריברוק בעולם שלנו, זה היה יכול להיות גם עולם אחר..

כן, זכרתי שזאת תכנית של רמפל

כדי לשבור את רג'ינה אחרי שהוא גילה שהיא רוצה ללמוד קסם בשביל דניאל ולא בשביל כוח. רואים את זה בסוף הפרק כשרמפל, ג'פרסון ופרנקנשטיין ביחד. רק שכחתי מה היה קודם ומה אחר-כך. טוב, זה לא ממש משנה הרבה, עדיין ג'פרסון הוא זה שמטייל בין ממדים אז כנראה הוא הכיר לו את הדוקטור או לפחות את הארץ שלו.
אני לא חושבת שהעולם של פרנקשנטיין נחשב חסר קסם, לפחות לא כמו שלנו. פשוט לא כולם מחזיקים כספות עם לבבות. ואם הוא כן חסר קסם אז זה באמת פאק כי הדוקטור ורמפל הגיעו בקלות כל אחד לעולם של השני.

בכל מקרה, כל זה לא שייך לקללה, הוא לא יכול לעבור לכאן עם הכובע של ג'פרסון.
למה הוא לא לקח את באי מנברלנד, זאת השאלה.

Shiri from the block

Active member
אין שום דבר קסום בעולם של פרנקשטיין נכון שהרעיון של להקים אדם לתחייה באמצעות לב אחר נשמע אולי משהו קסום, אבל זה משהו מדעי.
כמו שהיום ברפואה כשהלב כושל ועושים השתלת לב זה בעצם לתת לאדם אחר לב שבעזרתו הוא יוכל לחיות.
זה כמו שתגידי שהעולם שלנו קסום כשהוא בעצם... לצערי... עולם רגיל וחסר מיוחדות

למרות שאם תגידי לי שאת מאמינה בפיות, גמדים וערפדים אני יזרום איתך חח

גם אם הוא לא קסום

זה יהיה רק חור נקודתי בעלילה, איך ווייל הגיע ליער ורמפל הגיע לעולם של ווייל.
זה לא משנה את העובדה שהעולם שלנו לא קסום ואי-אפשר להגיע אליו עם הכובע.

Shiri from the block

Active member
הכובע לא מעביר בין עולמות קסומים!! העולם של פרנקשטיין זה לא עולם קסום, זה עולם עם מדע!
וראמפל היה צריך את המדע הזה בשביל להשתמש בו על רג'ינה ועל דניאל כדי לגרום לרג'ינה לראות שאי אפשר להקים לתחייה את דניאל כדי שהיא תרצה להטיל את הקללה לנקום בסנואו!

ראמפל לא ידע באיזה עולם באי נמצא, הוא רק ידע שהקללה שהוא, או מישו אחר יצר, תביא אותו לעולם של באי!

את טועה פעמיים...

1. הכובע מעביר רק בין עולמות קסומים. 2. רמפל ידע באיזה עולם באי נמצא.
והנה משפט של רמפל שמוכיח את שני הדברים:
Your hat only transports between magical realms. I need to get to a land without magic.

Shiri from the block

Active member
אז יש להם פאק שם.. זה לא מסתדר פאק בסדרה, לא שאני לא מאמינה לראמפל...
אבל בעולם של פרנקשטיין לא היה שום דבר קסום.
זה למה כשאחר כך דר.ווייל בא לגולד לאחר שדניאל עקר לו את היד, אז גולד אמר לו להתחנן או משהו כזה ולהגיד שקסם יותר טוב ממדע.

למעלה